Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 5/6
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 5/6

Publicerat 2021-06-03 19:29

Sverige ska spelas sin andra träningsmatch inför sommarens EM-slutspel när Armenien kommer på besök till Friends Arena. Det är en av tre landskamper som finns med på kupongen. I övrigt är det väldigt mycket svenskt med seriematcher från fyra olika ligor. 13 rätt är som vanligt målet och här är vägen dit!

Spelstopp: 15:59

Sätter du full pott på Stryktipset så finns det chans till miljonutdelning. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos det tryggastes spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Sverige – Armenien  1

Efter 2-0 mot Finland fanns flera ljusglimtar att plocka med till denna drabbning. Svanberg såg bra ut, Quaison placerade behärskat in 1-0 och Forsberg, Kulusevski samt Isak med flera utgör ständiga hot framåt. Armenien på tur.

Ett landslag som chockade Kroatien tidigare i veckan med 1-1 i Velika Gorica. Joaquín Caparrós styrde sina styrkor på ett väldigt fint sätt och även om kroaterna fick rulla mycket boll var det ett väl samlat Armenien som till slut också lyckades trycka in en boll framåt. Imponerande! Att sätta spiken på blågult ger såklart inte dagens bästa odds, men kommer gästnationen upp på samma sätt som senast är det omedelbart läge att åtminstone plita ner krysset som stödhjul.


2. Ryssland – Bulgarien  1

Bulgarien löste ett kryss på neutral bana mot Slovakien häromsistens. En småtrött tillställning där formstarka Atanas Iliev blev bulgarernas enda målskytt i 1-1-matchen. Tuffare för gästerna nu. I Moskva mot ett Ryssland mitt i förberedelserna inför EM kommer det bli ruggigt svårt att kunna utmana Cherchesovs mannar. Dzyuba, Miranchuck och de andra hos hemmanationen lägger i en växel som inte Bulgarien kommer mäkta med. Ettan kan troligen rulla upp över 65 procent men det får kvitta. Spika och gå vidare.


3. Wales – Albanien  2

Wales synade tidigt rött kort borta mot Frankrike och var på det hela taget fullkomligt chanslösa mot Les Bleus. James och Bale slet på längst fram i ledet under ungefär 60-70 minuter men fick inte speciellt mycket uträttat. Något enklare motstånd nu för draknationen som hemma i Cardiff kliver in som stora favoriter mot Albanien.

Albanerna är dock inte så pjåkiga. Till denna träningsmatch har Edoardo Reja med sig spelare som Djimsiti, Abrashi, Bare, Balaj, Kumbulla och Cikalleshi för att nämna några. Någon walk in the park är det knappast tal om för Wales och en etta som målas på tämligen hårt ska självklart garderas. Jobba in tvåan för lite skönt kupongrens.


4. Örgryte – Värnamo  2

Dags att vända hem till Sverige igen och denna gång är det klubblagsboll som ska spelas i Superettan. Göteborg och Gamla Ullevi slår upp portarna. Inte bara för lagen och åtta personer utan denna gång är det 500 åskådare som får ta plats på läktarna. Hemmapubliken kommer däremot få hålla hårt i den blåröda hatten då Värnamo kommer på besök.

Nykomlingen från Småland har varit väldigt bra inledningsvis och inte visat någon som helst respekt. Lite smolk i bortabägaren är Becirovic avstängning. ÖIS är i bottenträsket och harvar med ett spel som inte alls varit till belåtenhet. Känslan är att de blåvita gästerna tar minst en poäng med sig hem från Götet. X2 känns därför som en alldeles ypperlig idé.


5. Hudiksvalls FF – Umeå FC  2

En av kupongens bästa spikar hämtas från Norrettan och mötet i Hudik. Umeå reser en bit söderut med tre raka vinster och en jätteskalp mot Sandviken i bagaget från senast. Jonathan Lundbäck ska vara på väg tillbaka från skada men i övrigt är det ett annat nygammalt ansikte som levererat på slutet. Victor Kamf har pressat in fyra mål på två matcher och är brännhet i fören.

Hudiksvall har två raka nederlag och 1-7 i målskillnad på dessa bataljer. En i övrigt tämligen tunn HFF-trupp kunde i alla fall glädjas åt att Pelle Lööf gjorde sin första match för säsongen och Jesper Lindholm var spelklar efter skada i matchen mot Assyriska nyligen. Även med lite nytt blod i truppen räcker det inte mot ett i grunden bättre UFC. Stabil tvåa.


6. Hammarby Talang – Örebro Syrianska  X

Hammarby TFF bottnar Norrettan och ynglingarna har bara lyckats vinna en av nio matcher inledningsvis av säsongen. 0-2-torsken mot Sollentuna i förra omgången var inte heller något att snacka om då Adam Groundstroem syndade ett tidigt rött och där och då var matchen mer eller mindre över.

Janne Mian och Charbel Selwa har fått lämna uppdraget som tränare för klubben och möjligen kan detta innebära ett lyft. Syrianska från Örebro är inte så tokiga och har dessutom varit rätt stabila på bortagräs. Precis som odds och streck antyder. Ovisst till tusen och alla tecken gör sig klart bäst.


7. Sandviken – Dalkurd  1

Åtta raka matcher gick Sandviken obesegrat innan Umeå satte stopp för gästrikelagets framgångar. 1-3-torsken bör ändå inte sätta sig alltför mycket på värdarnas självförtroende och SIF med ghananen Naeem samt nigerianen John Junior Igbarumah i fören (tidigare Dalkurd dessutom) ser väldigt vassa ut.

Dalkurd rasade som bekant ur Superettan i fjol och planen är en snabb återkomst. Frågan är däremot om DFF har kvalitén att lösa uppdraget redan denna säsong. Ettan på Jernvallen känns rätt stabil att singla.


8. FC Trollhättan – IFK Malmö  1

Trollhättan ser extremt pålitliga ut i årets division 1-spel. Efter 1-2-nederlaget i premiären mot Lindome har FCT rest sig och klivit av åtta raka matcher med segrar eller åtminstone poäng. Yoann Fellrath är en sensationell värvning av värdklubben och med elva mål på tio matcher känns Fellrath som ett hett villebråd för klubbar högre upp i seriesystemet.

Kanske redan under sommaren så nu gäller det för Trollhättan att hålla hårt i sin guldklimp. Malmö hittas i mitten av serien men är ett utpräglat hemmalag och på resande fot har Kamratföreningen ännu inte vunnit. Det lär pågarna inte ha gjort efter denna batalj heller. Ettan är bara att banka in.


9. Tvååker – Oskarshamn  X

Tvååker och Oskarshamn har de senaste åren följts åt inom division 1-fotbollen. 2018 slutade klubbarna tvåa och trea strax bakom Mjällby och i fjol slutade lagen som tabellgrannar i mitten. Inför denna fajt på halländsk mark toppar gästerna från Småland tabellen och har också ett lag som nu känns redo att ta steget upp.

Filip Jägerbrink är trotjänaren som nu ska hjälpa till att föra sitt kära Oskarshamn till den näst högsta nivån inom svensk fotboll. Tvååker blir dock ingen lätt motståndare. Hemmalaget har precis som besökarna bara torskat en ynka fajt i år och framåt matar tidigare allsvenska spelaren Rasmus Andersson in mål i parti och minut. Helgarderingen är inget att diskutera. 1X2!


10. Utsikten – Torns IF  1

Tre raka torsk och 2-10 i målskillnad är ingen rolig läsning om Torn ligger närmast om hjärtat. Lundaklubben är därmed nere bland de mer trötta platserna runt nedflyttning och slåss efter nio spelade matcher. Utsikten har å sin sida sett allt bättre ut efter en något skakig tid i slutet av april och början av maj.

Baggen Ylli Podrimcaku har levererat i sin nya omgivning och därutöver finns också en skaplig värvning i Predrag Randjelovic. I Göteborg ska UBK ha väldigt god chans att nypa en ny seger. Etta på Ruddalen.


11. Österlen – Ljungskile  2

Nykomlingsmöte från olika världar på Skillinge IP. Österlen klev upp från division 2 inför denna säsong medan Ljungskile ramlade ur Superettan efter en kort sejour i den svenska andradivisionen. ÖFF har bara en vinst inledningsvis men det får anses som något missvisande siffror.

Spelmässigt har ÖFF stått upp bra mot flera tunga motståndare och närmast har det blivit dubbla kryss mot i tur och ordning Qviding och Lindome. LSK har tappat en hel del gubbar sedan degraderingen men håller ändå en bra division 1-nivå. Någon målsnål drabbning är inte att tro på och med en del baljor i båda burar att vänta känns gaffeln (etta-tvåa) som en solid lösning.


12. AIK – KIF Örebro  2

En damallsvensk drabbning från Skytteholm har letat sig in på lördagens bong. AIK fick en lektion som hette duga då Rosengård fullkomligt sköljde över Solna-damerna. 0-7 i baken och därmed har de svartklädda 0-2-2 och 3-14 i målskillnad sett över de fyra nyss lirade matcherna.

Nu ställs dessutom värdklubben mot ett bra Örebro. “Kiffarna” vann med 2-0 borta mot Piteå senast laget var på resa och har dessutom varit väldigt överlägsna historiskt när dessa gäng drabbat samman. AIK har inte vunnit en match inbördes på de tolv senaste försöken. X2 står stabilt i Solna.


13. Notts County – Chesterfield  1

Klassiska Meadow Lane står som värd för kupongens sista tillställning som är en kvalmatch från den engelska femtedivisionen. Notts County slutade femma i serien och stöter i denna playoff-runda på sjätteplacerade Chesterfield. Vägen till League Two-kontraktet är lång men nu gäller det att först och främst vinna denna kvartsfinal.

Hemmalaget från Nottingham ska ha fin chans att ta sig till kommande runda. Spets finns i Wootton och formstarka portugisen Rúben Rodrigues. Gästerna är inte heller så tokiga och avslutade seriespelet starkt. Värdarna ska ändå anses som det något vassare laget och får utgångstipset. 1X duger.


Spiken! – Umeå

Fjolårets Superettan-lag har överlag ett bättre lag jämfört med Hudiksvall och ska tämligen problemfritt lösa en skalp trots bortabana. Stabil tvåa.

Skrällen! – Albanien

Albanien är inte så tokiga och mot ett Wales som fick sig en rejäl åktur mot Frankrike häromsistens ska balkan-gänget ges chansen. Högersidan behöver få utrymme tidigt.

13 rätt på Stryktipset är respekt, men har du vad som krävs? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Att tippa rätt i 13 matcher på Stryktipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Läs mer om Svenska Spel eller registrera dig direkt för att komma igång.


svenska spel


96 rader

1. Sverige – Armenien 1x
2. Ryssland – Bulgarien 1
3. Wales – Albanien x2
4. Örgryte – Värnamo x2
5. Hudiksvall – Umeå 2
6. Ham. Talang – Örebro Syr. x2
7. Sandviken – Dalkurd 1
8. Trollhättan – IFK Malmö 1
9. Tvååker – Oskarshamn 1×2
10. Utsikten – Torns IF 1
11. Österlen – Ljungskile 12
12. AIK – KIF Örebro 2
13. Notts C – Chesterfield 1


864 rader

1. Sverige – Armenien 1x
2. Ryssland – Bulgarien 1
3. Wales – Albanien 1×2
4. Örgryte – Värnamo 1×2
5. Hudiksvall – Umeå 2
6. Ham. Talang – Örebro Syr. x2
7. Sandviken – Dalkurd 1
8. Trollhättan – IFK Malmö 1
9. Tvååker – Oskarshamn 1×2
10. Utsikten – Torns IF 1
11. Österlen – Ljungskile 12
12. AIK – KIF Örebro x2
13. Notts C – Chesterfield 1x


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Stryktipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |