Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 6/11
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 6/11

Publicerat 2021-11-04 22:14

Sista omgången innan landslagsuppehållet ger en väldigt lågprofilerad tipskupong. Tio matcher från The Championship gör de tre inledande Premier League-matcherna, som också var Championship-omgångar för bara en handfull år sedan, sällskap vilket gör jackpotten om 15 miljoner extra i potten en fin och nödvändig krydda. Det hör inte till vanligheterna att Stryktipset helt saknar ’tv-matcher’ men i och med uppvärmningen av Manchester-derbyt kanske det inte gör så mycket med en sällsynt lucka i schemat kl 16.00 en lördageftermiddag? 

Spelstopp: 15.59 lördag 6 november


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Match i fokus: Brighton – Newcastle

Vem hade kunnat tro att endast Liverpool och Chelsea skulle stått för färre förluster efter tio omgångar än Brighton? Att Brighton dessutom så övertygande hämta hem en poäng från Liverpool i förra ligaomgången är än mer imponerande och frågan är väl nu när snarare än om en större klubb går för Graham Potter. Hans utveckling av Brighton är eftertraktat i tider som dessa och Newcastle, som fortfarande inte löst tränarfrågan efter att Steve Bruce fått gå, skulle verkligen kunna behöva någon som Potter för att vända sin negativa trend.

Newcastle är som bekant tillsammans med Norwich de enda lagen som ännu inte segrat i ligan och över 90 minuter mot de bättre lagen lär det fortsätta vara väldigt tufft. Chelsea exempelvis drog exempelvis upp tempot och sprang sedan in 3-0, Man United vann med samma segermarginal medan både West Ham, Aston Villa och Tottenham utan större problem satte både två och tre mål – något Brighton i allra högsta grad har kapacitet att göra. Sist ut på kupongen är detta således en spelvärd spik då garderingar bättre behövs på andra håll!

 


Skrällpotential: Derby

Sex raka matcher utan seger är knappast någon form som kommer lyfta Derby ur tabellens bottenträsk. Men kan Wayne Rooney hålla sitt lag svårslaget även i fortsättningen borde ju rimligen också segrarna komma vartefter, och då inte bara på hemmaplan. Fyra av Derbys fem förluster har kommit på bortaplan hittills men ska Derby rädda upp säsongen måste man vinna matcher som den här exempelvis, eller i alla fall inte förlora den. Millwall är likt Derby målsnåla i båda riktningar varpå första målet kan bli nog så avgörande, och lyckas Derby med det finns alla möjligheter till ett bra resultat.

Tittar man på Millwall är deras starka favoritskap kanske inte så väl underbyggt egentligen. Visserligen har fem av deras sex segrar kommit de senaste veckorna men de har alla varit mot för dagen passande motstånd; formsvaga Reading, Bristol City och Barnsley samt Sheffield United som inte hittat identiteten i The Championship ännu. Derby passar förvisso in i den skaran men ett lag som sällan förlorar eller släpper in särskilt mycket mål ska heller inte vara jumbo i tabellen. Jämn match att vänta med andra ord!


Omgångens säkra: West Bromwich

Fulham och Bournemouth må vara på en något högre nivå än alla andra lag i serien och ser trots det tidiga skedet som självklara vad gäller att ta klivet upp till Premier League. Men precis som tabellen visar för tillfället är nog ändå West Bromwich den som leder skaran där bakom då den fina högstanivån varit på tapeten flera gånger hittills. Lagets enda förluster såhär långt har kommit mot hemmastarka och spelskickliga Swansea, Fulham och Stoke vilket bortsett matchen mot Fulham var matcher West Brom lika gärna kunde tagit poäng i.

Här ställs man mot ett Middlesbrough som fått med sig bättre resultat än vad man egentligen har kapacitet för, eller snarare kanske att motståndet varit tacksamt eftersom matcherna mot Luton och Birmingham nyligen varit mer rättvisa sett till vad man rimligen bör förvänta sig. Hemmalaget, som tillhör dem som gjort flest mål hittills, bör således kunna ta kontrollen tämligen omgående här och med sitt fina spel också kunna säkra segern med ett par måls marginal.


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Utvalt system – 216 rader

1. Crystal Palace  Wolves1X2
2-0 borta mot Manchester City är en riktig fjäder i hatten för Crystal Palace som ser riktigt vassa ut redan under Patrick Vieira. Wolves har dock också börjat hitta rätt under sin nye manager Bruno Lage vilket gör detta till en oerhört svårtippad match. Stark krysspotential?

2. Brentford – Norwich1X
Det råder inga tvivel om att Brentford håller en klart högre kapacitet än nykomlingskollegan Norwich men sättet hemmalaget föll mot Burnley senast är oroväckande. Norwich har dock inte vunnit i Premier League ännu men kan kanske spela ett enklare spel och komma undan med en poäng ändå?

3. Brighton – Newcastle1
Sist ut på kupongen hittar vi Graham Potters imponerande Brighton som förtjänade segern senast på Anfield och efter sju raka utan seger längtar efter lön för sitt slit. Newcastle är en passande uppgift precis som när lagen möttes i våras där Brighton vann komfortabelt med 3-0. Vettigaste spiken på kupongen!

4. Barnsley – HullX
Nog fick Barnsley effekt på tränarbytet då första segern på 14 omgångar kom mot Derby senast trots underläge. Nya tag nu mot ett formsvagt Hull som bara måste få ett stopp på raset till vilket pris som helst, vilket talar för en tillknäppt match med stort defensivt fokus.

5. Birmingham – Reading1
Det är i princip omvända formkurvor för dessa två sett till de senaste veckorna och det är väl egentligen bara för Birmingham att smida medan järnet är varmt. Troy Deeney och Scott Hogan var återigen vassa framåt för The Blues senast och kan mycket väl bli ligans bästa anfallspar i slutändan.

6. Blackburn – Sheffield United12
Matchen mot Fulham är bara att glömma och det finns inget alternativ för Blackburn än att gå ut här och ge fansen en rekyl omgående. Det kan bli svårt dock med tanke på nivån Sheffield borde hålla men då dem fortsatt är ojämna och hemmalaget möjligen är skärrade fortfarande kanske alla tecken vore att föredra.

7.  Cardiff – Huddersfield1X
Med Mick McCarthy borta ska väl Cardiff kunna börja våga riskera lite mer och med tio raka utan seger är det lika bra att ge det ett ärligt försök. Kanske att hemmaplan kan fungera som en katalysator för något måste utan tvekan hända snarast!

8. Nottingham Forest – Preston1X2
Jämnt att vänta mellan två av ligans mest svårslagna lag efter toppduon sett till de nio senaste omgångarna. Preston lyckades dessutom ge serieledaren Bournemouth sin första ligaförlust för säsongen och kanske att det kan sporra dem ytterligare här men räkna med en tuff match för båda lagen.

9. Coventry – Bristol City 1
Visserligen har Coventry tappat lite fart på sistone efter en kanonstart på säsongen men hemma är man alltjämt ligans tredje bästa lag. Mot ett formsvagt Bristol som förlorat fem av sina sju senaste matcher har Coventry ett kanonläge att bygga vidare på sin fina hemmasvit.

10. Luton – Stoke1
Efter en svag insats mot Preston var Luton tillbaka i sitt rätta slag senast och mot ett bortasvagt Stoke bör man kunna hitta rätt recept för en ny trepoängare. Fyra av gästernas fem förluster hittills har kommit i bortaspelet och mot ett av de målfarligaste lagen i The Championship kan de ligga risigt till.

11. Millwall – Derby1X2
Såväl Millwall som Derby tillhör de fem lag som har gjort ett mål per match eller färre i snitt såhär långt. Samtidigt tillhör dem också den lilla skara som också släppt in ett mål eller färre hittills. Inget lag har kryssat fler matcher än Derby och med det i åtanke kanske detta är kupongens mest givna kryss ändå?

12. Peterborough – Fulham2
Vem vill egentligen möta Fulham just nu? Knappast någon då det inte verkar finnas något stopp när tåget mot Premier League nu tagit fart på allvar med Alexandar Mitrovic i spetsen. Serben har redan noterats för 19 (!) fullträffar och lär få sina chanser även här.

13. West Bromwich – Middlesbrough1
Endast ett lag är än så länge obesegrade på hemmaplan och det är Premier League-jagande West Brom. Mot ett Middlesbroughs som precis som väntat förlorat två raka när spelschemat hårdnade finns inte mycket om ens något som talar för att West Broms hemmasvit spricker.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |