Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 1/10
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 1/10

Publicerat 2022-09-29 23:32

Landslagsuppehållet är över och med det går vi in i den andra fasen av klubblagssäsongen innan VM i Qatar i november. En handfull matcher ska spelas under den här tiden och det är onekligen en annorlunda sits som klubbarna befinner sig i. En inte helt främmande tanke är dock att de bättre klubbarna kommer ösa på nu och främst kanske de spelare som inte ska spela VM. Det återstår således att se hur det påverkar matchandet och resultaten framöver men värt att att ha i åtanke nu när Premier League och The Championship återvänder – med 15 miljoner extra i jackpott dessutom!

Spelstopp: 15:59 lördag 1 oktober


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 West Ham – Wolves 1
2 Crystal Palace – Chelsea 1 X
3 Liverpool – Brighton 1
4 Fulham – Newcastle 1
5 Southampton – Everton X 2
6 Bournemouth – Brentford 2
7 Bristol City – QPR 1 2
8 Blackburn – Millwall 1 X 2
9 Blackpool – Norwich 1 2
10 Cardiff – Burnley 2
11 Coventry – Middlesbrough X
12 Rotherham – Wigan X 2
13 Sunderland – Preston 1 X 2

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Crystal Palace – Chelsea

Det har inte varit någon drömstart för Graham Potter i Chelsea och engelsmannen är fortsatt på jakt efter första segern i sin nya klubb. Förlusten mot Dinamo Zagreb och bara en poäng senast mot Red Bull Salzburg har inte direkt övertygat jämfört med den effekt som exempelvis hans företrädare Thomas Tuchel hade när han klev in efter Frank Lampard.

Två matcher är dock inget underlag att göra någon större bedömning vad gäller Potters chanser att nå framgångar med Chelsea. Samtidigt hade det varit betryggande med en bättre start när dem nu ställs mot ett hungrigt och nog så kapabelt Crystal Palace på Selhurst Park, inte minst då Chelsea har Champions League i veckan att också tänka på.


Skrällpotential: Fulham

En av de stora överraskningarna såhär långt och då inte bara resultatmässigt är Fulham. Nykomlingen med målmaskinen Alexandar Mitrovic i spetsen visade fin form för Serbien i Nations League och blir en viktig pjäs att väga in till Fulhams fördel hemma i London. The Cottagers har bara förlorat, oturligt dessutom, mot Liverpool och Tottenham såhär långt och har goda chanser här.

Detta då Newcastle lätt blir övervärderat efter deras positiva start på säsongen. Alexander Isak kommer inte till spel och både Allan Saint-Maximin och Bruno Guimaraes riskerar också att missa matchen. Med en del andra småskavanker dessutom och att exempelvis Callum Wilson som varit borta länge nyss kommit tillbaka i träning ser detta problematiskt ut för gästerna.


Omgångens säkra: Burnley

Cardiff var ett av lagen som passade på att göra förändringar i tränarstaben inför uppehållet. Mark Hudson leder nu laget tillfälligt innan The Bluebirds har hittat en ny huvudansvarig, hur lätt det nu kan bli med tanke på sviktande form och en nedåtgående spiral. Detta är något ett spelförande Burnley ska och måste kunna utnyttja.

Gästerna har sju raka matcher utan förlust men måste hitta ett sätt att bli såväl mer cyniska för att undvika att segrar blir till oavgjorda matcher. I alla fall om dem ska nå målet att ta klivet tillbaka upp i Premier League igen på första försöket och då helst utan att gå igenom ett tufft playoff. Här bör dem i alla fall få bra hjälp på vägen och till fint värde dessutom!


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. West Ham – Wolves1

Varken David Moyes med sitt West Ham eller Bruno Lage med sitt Wolves har rosat marknaden under säsongsinledningen. Tre gjorda mål vardera på sju omgångar vittnar om att det kanske inte är den bästa eller för den delen mest sprudlande fotbollen vi har att se fram emot i den sena matchstarten. Alla tecken hade varit att föredra men då den är sist ut på kupongen lämnas ettan allena.

2. Crystal Palace – Chelsea1X

Nog måste Crystal Palace börja vinna lite matcher här snart för att undvika onödiga spekulationer och negativa tongångar. Mot ett Chelsea som fortfarande hittar sin väg under nye Graham Potter och dessutom spelar ödesmättad Champions League-match om bara ett par dagar finns chansen. Men tar The Eagles den? När det är jackpottvecka är det bara att börja strecka från vänster och hålla tummarna!

3. Liverpool – Brighton1

Oavsett resultat här kommer Brighton ligga före Liverpool i tabellen efter sju spelade omgångar. Frågan är bara hur länge det kommer stå sig eftersom Brighton nu ska fortsätta Graham Potters arv med Roberto De Zerbi. Ett Liverpool som vaknat till efter en dåsig säsongsinledning, på Anfield dessutom, riskerar att bli en brutal väckarklocka för gästande Brighton och sätter bara Liverpool första målet lär detta rinna iväg.

4. Fulham – Newcastle1

Det finns väldigt mycket att gilla med Fulhams inledning där en extra stjärna i boken ges med tanke på att dem är nykomlingar. The Cottagers behöver inte be om ursäkt för sin fina start och kan Mitrovic fortsätta leverera finns det gott hopp om en mittenplacering. Nog kommer dem ta chansen om den ges här i alla fall den saken är säker. Ett övervärderat och likväl begränsat Newcastle ligger således pyrt till!

5. Southampton – EvertonX2

Få trodde det, undertecknad en utav dem, att Frank Lampard skulle överleva över säsongens första landslagsuppehåll. Everton verkar dock onekligen ha ryckt upp sig och hittat en väg som i alla fall ser ut att kunna leda dem uppåt och framåt, även om deras momentum möjligen mattats av något. The Toffees bör dock ha tillräckligt och ha kommit tillräckligt långt för att få med sig något mot ett enkelspårigt Southampton som förlitar sig för mycket på James Ward-Prowse.

6. Bournemouth – Brentford2

Fem av nio poäng sedan kölhalningen på Anfield är visserligen godkänt och har tagit udden av rekordförlusten, men de senaste matcherna har samtidigt inte heller sminkat över det faktum att Bournemouth har ligans sämsta trupp. Dem kommer ta någon poäng här och någon seger där innan säsongen är över men inte mycket mer – och är således laget de allra flesta kommer slå och ett Brentford som gillar den här typen av matcher går inte bort sig här.

7. Bristol City – QPR12

Få lag personifierar måstet av att gardera utan kryss som den här duon, även om ett kryss var precis vad utfallet blev för QPR senast före uppehållet. Hur den matchen slutade 0-0 övergår ens förstånd och med tanke på att Bristol gjort flest och släppt in näst flest av alla i The Championship skulle en målsnål tillställning här vara en rejäl skräll. Böljande match att vänta således?

8. Blackburn – Millwall1X2

Notoriskt ojämna Blackburn mot snart skrattretande förutsägbara Millwall. Ja där har vi förutsättningar som gör detta till en väldigt svårtippad match med tanke på vem som spelar hemma respektive borta. Millwall är ju ingen höjdare på resande fot men kan absolut dra nytta av hemmalagets bristande kontinuitet. Ingenting går att ta för givet i den här uppställningen dock så alla tecken är därmed ett måste.

9. Blackpool – Norwich12

Att Norwich kommer vara ett av sex lag som gör upp om de tre uppflyttningsplatserna skriver nog de flesta under på. Men med det sagt inte säkert att dem kommer kunna hålla i den svit på 19 av 21 möjliga poäng som dem radat upp nu utan missräkningar på vägen. Såhär direkt efter uppehållet är det alltså långt ifrån garanterat att deras momentum består och ett ungdomligt Blackpool ska nog kunna överraska!

10. Cardiff – Burnley2

Vincent Kompany och hans passningsorienterade Burnley jagar vidare i toppen av tabellen. Sex poäng bakom ett Sheffield United som inte kommer tappa många matcher är inte ointagligt men då gäller det att transformera de alldeles för många oavgjorda matcherna till segrar. Cardiff i nuvarande skick är en överkomlig uppgift och en motståndare som inte kommer gå för mycket mer än 0-0 här, vilket är vanskligt mot ett lag som har så pass mycket boll som Burnley.

11. Coventry – MiddlesbroughX

Det är oerhört viktiga poäng på spel för såväl Coventry som Middlesbrough här, två lag med avsevärt högre ambitioner än nuvarande tabellposition. En seger skulle således vara ovärderlig som katalysator men det är lättare sagt än gjort när båda lagen är i så pass stort behov av en seger men alltjämt saknar självförtroende. Coventrys första seger kommer väl så småningom men målsnåla som dem är blir det återigen svårlöst. 0-0 att vänta?

12. Rotherham – WiganX2

Ett spännande nykomlingsmöte väntar och framförallt hemmalaget blir intressant att se i den här matchen. Hur blir reaktionen efter det faktum att populäre managern Paul Warne lämnat för Derby i League One? Svårt att säga men Wigan är inte ett lag som viker ner sig så Rotherham får oavsett räkna med en tuff match. Utgångskryss?

13. Sunderland – Preston1X2

Om nykomlingen Sunderland överraskat i positiv bemärkelse såhär långt kan man lugnt säga att Preston lagt sig på motsatt sida. Offensivt är utdelningen otroligt klen för The Lilywhites och det är alltid ett orosmoln oavsett motstånd varpå detta är en match som garderas tidigt. Sunderland kommer dock sättas på rejäla prov och då detta kan sitta långt inne för båda lagen är det säkrast att ta med samtliga tecken så höjd kan tas för dagsform.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |