Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 1/4 – 13 fina miljoner extra i jackpott!
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 1/4 – 13 fina miljoner extra i jackpott!

Publicerat 2023-03-31 00:03

Med saftiga 13 miljoner extra i jackpott välkomnar vi klubblagsfotbollen åter efter landslagsuppehållet som förra veckan gav så gott som idel favoritsegrar på kupongen. Nu väntar en mer intressant och såklart också avsevärt mer svårläst kupong bestående av sex matcher från Premier League och resterande sju från The Championship. Med extrapengar i potten är det väl också läge att gå ihop och spela ett större system för att maximera chanserna att både få 13 rätt men givetvis också att ha den enda raden som prickat in samtliga 13. Då gäller det att pricka in inte bara en utan två oväntade resultat. Frågan är bara var?

Spelstopp: 15:59 lördag 1 april


# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Chelsea – Aston Villa 1 2
2 Arsenal – Leeds 1 X
3 Bournemouth – Fulham 2
4 Brighton – Brentford 1 X 2
5 Crystal Palace – Leicester 2
6 Nottingham Forest – Wolves 1 X 2
7 West Bromwich – Millwall 1 X 2
8 Norwich – Sheffield United 2
9 Birmingham – Blackburn 2
10 Cardiff – Swansea 1 X 2
11 Coventry – Stoke 1
12 Hull – Rotherham 1 2
13 Wigan – QPR 2

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Cardiff – Swansea

Även om match 7 och 8 må gälla lite mer i tabellen i The Championship är Wales-derbyt ändå det som slår allra högst intressemässigt denna lördag på kupongen. Båda lagen stod för varsin stark insats före uppehållet i upptakten till derbyt vars poäng inte saknar betydelse när säsongen snart är färdigspelad.

Swansea blir indragna i bottenstriden på riktigt vid förlust här varpå de givetvis hoppas och tror att deras spelmässiga kvalitet ännu en gång slår högst. Fyra segrar på de fem senaste inbördes matcherna kan The Swans luta sig mot men frågan är hur mycket av det som faktiskt spelar in när matchen väl rullar igång…


Skrällpotential: Brentford

Det vore inte första gången den här säsongen som Brentford mot oddsen står för en stark insats och får med sig minst en men kanske samtliga poäng, bortaplan till trots, mot ett av topplagen. För dit får Brighton faktiskt räknas då dem tillsammans med Liverpool och just Brentford gör upp om de två sista platserna i kommande säsongs kontinentala cupspel.

Gästande The Bees har redan tagit poäng av Liverpool, Man City, Arsenal, Man United, Chelsea, Tottenham och i det här mötet från i höstas. Med blott en förlust på sina 15 senaste omgångar i Premier League och en Ivan Toney i fin form, som siktar på sitt 17:e ligamål för säsongen, är Brentford veckans utropstecken!


Omgångens säkra: Coventry

Med nio raka matcher utan förlust ledda av en av ligans bästa anfallare Victor Gyökeres, målskytt även i EM-kvalet för Sverige, har Coventry fått vittring på playoff-platserna igen. Hemma i Coventry brukar The Sky Blues också leverera vilket jag förväntar mig även nu, så pass att kombinationen Gyökeres målskytt och Coventry vinner är ett klart spelvärt alternativ för den betting-sugne!

Stoke är 12 poäng bakom 6:e platsen och har sex lag att passera vilket med endast åtta omgångar kvar är en omöjlig uppgift. The Potters får således nöja sig med en mittenplacering precis som ifjol, något som gör det svårt att faktiskt räkna med dem såhär mot slutet. Opålitliga som de varit under säsongen skulle det förvåna rejält om de trycker till ett formstarkt Coventry här som har betydligt mer att spela för.


svenska spel


Utvalt system – 648 rader

1. Chelsea – Aston Villa12

Som kupongens enda sena matchstart blir det lite väl mycket att plocka med helgarderingen från Topptipset hur mycket jag än må gilla Villas chanser på Stamford Bridge. Med det sagt är det hugget som stucket vad man väljer att gardera upp hemmasegern med men då det gått lite grus i Graham Potters Chelsea-maskineri flera gånger om känns det ändå mer kittlande att utelämna krysset jackpottomgång som det ändå är!

2. Arsenal – Leeds1X

När det finns 13 miljoner extra i jackpott och man har möjlighet att spela ett lite större system måste det med en gardering i en sån här pass favoritstreckad match. Men det är väl samtidigt den enda rimliga anledningen till att gardera Arsenal som i det här skedet får sägas vara på god väg att säkra den där ligatiteln de så länge trånat efter sen deras storhetstid de facto passerat och blivit historia. För inte verkar The Gunners ha någon guldfrossa väl?

3. Bournemouth – Fulham2

Segern mot Liverpool hann knappt registreras som tre poäng på kontot innan Bournemouth snabbt var nere på jorden igen. 0-3 mot Villa som kunde varit mer innebär att The Cherries fortsatt är kvar under strecket. Nykomlingen kommer också med största sannolikhet få det tufft även här mot Fulham trots gästernas bortfall i form av Mitrovic och Willian. The Cottagers har en fin säsong bakom sig och har faktiskt chans att nå Europa vilket ska vara synligt här.

4. Brighton – Brentford1X2

Lite mycket som Brighton haussats upp den här säsongen, lika lite har det pratats om Brentfords fina säsong. Alla har mer eller mindre gått och väntat på att sviten ska ta slut och The Bees droppa nedåt i tabellen men än så länge håller dem sig kvar i kampen om topp-7. Likt hemmalaget har de gett sig själva chansen att drömma om spel i Europa och likt The Seagulls har dem inget att förlora nu på upploppet. Öppen match att vänta således!

5. Crystal Palace – Leicester2

Säsongens stora besvikelser drabbar nu samman i ett möte som kan ha stor betydelse för bägge lagens respektive ligaavslutning. Duon är tillsammans med sju övriga lag i allra högsta grad indragna i nedflyttningsstriden och ser man till formtabellen är det ingen överraskning. Vem av dem som faktiskt kommer ’göra något åt det’ återstår väl att se men med tanke på de offensiva kvalitéer som Leicester har att tillgå håller jag dem snäppet högre. Vettig spik!

6. Nottingham Forest – Wolves1X2

Kanske att detta möte jämfört med ovan inte är riktigt lika ångestladdat men klart är i alla fall att poängen är av lika stor vikt. Såväl Nottingham som Wolves är i desperat behov av poäng vilket bäddar för en jämn och tajt tillställning. Krysset kan därför fungera som ensamseglare denna lördagskupong men då jag inte litar på något av lagen måste alla tecken med för att säkra upp.

7. West Bromwich – Millwall1X2

När det mesta så tydligt pekar åt ett visst håll på förhand, i detta fall tydligt vänstervridet, är det alltid läge att stanna upp när det finns jackpottmiljoner i potten. Millwall har haft två veckor på sig att preppa inför den här matchen och har fortfarande 6:e platsen i egna händer. The Lions kommer därmed sälja sig dyrt här och då all press egentligen ligger på hemmafavoriten West Brom finns det plats att plocka med en slamkrypande bortaseger!

8. Norwich – Sheffield United2

Det är ett par viktiga veckor som Sheffield United har framför sig då försprånget ner till närmast jagande Middlesbrough om den andra direktplatsen uppåt är knappa två poäng i nuläget. Seger i hängmatchen och lite marginaler med vad gäller andra resultat kan dock snart innebära ett desto mer ointagligt försprång så länge de själva gör sitt. Löser det mot ett tämligen blekt Norwich som väl visat sina rätta färger nu?

9. Birmingham – Blackburn2

Nio poängs marginal plus målskillnad har skapat nödvändigt andrum för Birmingham i bottenstriden. Att de ska klara kontraktet ser med ens avsevärt ljusare än för bara någon månad sedan. Jag tror dock att uppehållet kom olägligt för deras del då playoff-jagande Blackburn, som nu kan fokusera enbart på ligaspelet, väntar. Ett Blackburn som haft för vana att ’trolla’ fram segrar och som kanske äntligen fått igång sitt anfallsess Ben Brereton Diaz. Spännande spikpotential!

10. Cardiff – Swansea1X2

Med tanke på hur mycket som står på spel här och lagens rivalitet i centrum av det dessutom är det sannerligen modigt av den som vågar utelämna något tecken här. Swansea har fått bättre utdelning de senaste säsongerna och har överlag spelat bättre såhär långt den här säsongen, men det är ingenting som garanterar något – allra minst sett till att endast fyra lag släppt in fler mål än Swansea totalt sett i ligan.

11. Coventry – Stoke1

Det lilla men ack så sena uppvaknandet av Stoke har visserligen räddat anseendet den här säsongen men räcker trots det ändå inte till i slutändan. Inte mot den där playoff-platsen som de med sin trupp borde kunna ta i alla fall. Det finns därför en överhängande risk för ett bryskt uppvaknande här mot ett Coventry som flyger högt och som har ett ess i rockärmen i form av målfarlige Gyökeres som i sin tur stormar mot playoff.

12. Hull – Rotherham12

Vinterns lyft ser ut att ha tagit Hull upp på tillräckligt säker mark för att de ska slippa se sig över axeln efter varje omgång. En lyx som gästande Rotherham inte har vilket också gör detta till en på förhand svårsiad tillställning där dagsform och attityd kommer spela en stor roll var poängen väl tar vägen i slutändan. Hemmalaget borde vinna detta men då Rotherham har mer att spela för är garderingen ett måste!

13. Wigan – QPR2

Problemen utanför planen fortsätter att göra livet surt för Wigan som på planen redan har en lång uppförsbacke och oddsen emot sig. När ytterligare poängavdrag kommit pga sena betalningar av löner går det att ställa sig frågan hur länge till spelarna faktiskt kommer kämpa för att lämna jumboplatsen. Jag tror att tålamodet är slut nu och det bör gästande QPR, som ingen tror på efter lagets prestationer på sistone, kunna utnyttja till fullo.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |