Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 10/9
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 10/9

Publicerat 2022-09-08 23:10

Trots att det var Chelsea av de stora favoriterna som var närmast att tappa poäng var det i slutändan Manchester City som drog upp utdelningen mest av alla. Något som fick dominoeffekt i veckan då City körde över Sevilla, Chelsea kickade Thomas Tuchel och Brighton fick släppa Graham Potter – alla ingredienser som spelar in när tecknen ska fördelas denna härliga höstlördag. Fem matcher från Premier League och åtta från The Championship har vi framför oss. Mot 13 rätt!

Spelstopp: 15:59 lördag 10 september


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Manchester City – Tottenham 1 2
2 Liverpool – Wolves 1 X
3 Leicester – Aston Villa 1 X 2
4 Southampton – Brentford 2
5 Bournemouth – Brighton X 2
6 Blackpool – Middlesbrough 1 2
7 Birmingham – Swansea 2
8 Bristol City – Preston 1
9 Cardiff – Hull X 2
10 Coventry – West Bromwich 1 X 2
11 Stoke – Luton 2
12 Sunderland – Millwall 2
13 Wigan – Blackburn X

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Manchester City – Tottenham

Det ingen förväntade sig skulle ske, och som i stort sett aldrig sker, skedde när Manchester City trots ledning med 1-0 genom Erling Håland tappade till 1-1 sista kvarten. Mot ett formsvagt Aston Villa dessutom som inför matchen var rejält kritiserat. Kanske att poängtappet ändå är en direkt följd av Liverpools klena säsongsöppning då City inte känner sig lika jagade?

Det går inte att utesluta varpå det inte var konstigt att City mer eller mindre körde över Sevilla i veckan, och säkerligen kommer kunna motivera sig bättre här mot Tottenham än mot Villa senast. Sist ut på kupongen ställs man således inför ett enkelt val; det är väl bara spik som gäller?


Skrällpotential: Hull

The Championship är fortsättningsvis är en väldigt ojämn serie och precis som förra veckan kommer det säkerligen levereras en och annan överraskning. Hull kan absolut vara ett av lagen som smyger fram som en lågprocentare under radarn, detta då dem har ett par tunga resultat i ryggen vilket drar ner förväntningarna och framförallt ser rätt porösa ut defensivt.

Här gästar dem dock ett Cardiff som inte heller är i särskilt god form och som får kämpa väldigt för att ens göra mål. Då Cardiff plockar merparten av sina poäng hemma i Wales har dem betydligt högre förväntningar på sig och det är något som bör passa Hull, och som dem bör kunna utnyttja till sin fördel då dem gillar att slå ur underläge.


Omgångens säkra: Bristol City

Föga förvånande tillhör Bristol City lagen som gjort allra flest mål hittills i serien. En trend som fortsätter från fjolåret och är en grundpelare i lagbygget som Nigel Pearson nu äntligen börjar få lite effekt av. Effekt i form av poäng; segrar istället för oavgjort och oavgjort istället för förluster som var ett stående inslag ifjol.

Med det sagt inte uteslutet att det kommer tappas in ett par sena kvitteringar även fortsättningsvis, men helt klart har The Robins tagit ett par kliv för att bli något mer stabila denna säsong. Något som ska räcka långt mot ett Preston som inte får något gratis för tillfället, har försvinnande svårt att hitta nätet och dessutom föll tungt hemma på Deepdale senast. Nja, nog är The Lilywhites riktigt illa ute här…


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Manchester City – Tottenham12

Även om det såklart lockar att helt lita på City här, då det mesta på förhand talar för det och Tottenham var direkt svaga i veckan mot Marseille, måste man ändå inse att det är en matchbild som passar gästerna. Spurs har materialet att kontra effektivt mot City vilket dem gjort med gott resultat tidigare här på Etihad. Son ska väl exempelvis spräcka poängnollan någon gång snart? Passande läge och trevlig skrällprocent att sitta på när kupongen ska summeras.

2. Liverpool – Wolves1X

Efter en svag derbyinsats och en riktigt usel genomförd match mot Napoli veckan är det dags för Liverpool att verkligen rannsaka sig själva. Något Jürgen Klopp var tydlig med i efter matchen-intervjun. Med ett par förändringar i startelvan här där viktige Thiago är tillbaka är en rekyl inte omöjligt varpå ettan är en möjlig spik. Får Liverpool hungern tillbaka blir detta jobbigt för ett offensivt decimerat Wolves men tills vi sett det hända för The Reds följer garderingen med.

3. Leicester – Aston Villa1X2

Med pressen nu något mindre på Frank Lampard och Steven Gerrard, och Chelsea och Bournemouth redan agerat, är det inte alls omöjligt att Brendan Rodgers står näst på tur att få kicken – och det rätt snart. Leicester fortsätter som bekant nämligen att förlora och det ser inte bra ut. Men då Villa inte heller är ett lag att lita på är det bara att plocka fram så många garderingar som plånboken tillåter!

4. Southampton – Brentford2

Efter urladdningen senast har Brentford klivit upp på delad andraplats vad gäller gjorda mål i Premier League, något som ska kunna adderas till här. Southampton slår man visserligen inte hur som helst och kom ihåg att Brentford föll här med 1-4 ifjol, men nuvarande form ger ändå gästande The Bees ett övertag. Brentford kan också mer än matcha hemmalagets styrka på fasta situationer vilket inte ska underskattas. Bra värde från höger!

5. Bournemouth – BrightonX2

Sett till hur Brighton, men i viss mån också Bournemouth, inlett säsongen är detta en på förhand solklar spik. Men, det återstår att se hur Brighton hämtar sig och fortsätter att fungera nu när Graham Potter och hans stab är borta. Visst är spelarmaterialet detsamma men det vore dumt att tro att allt kommer fortsätta precis som vanligt. Bournemouth som stod för en moralstärkande vändning senast och höll nollan omgången före måste således gilla sina chanser betydligt bättre nu än tidigare i veckan.

6. Blackpool – Middlesbrough12

Då Middlesbrough släppt in flest mål i serien hittills efter Hull var det säkerligen skönt för Chris Wilder att hans Boro både vann och höll nollan senast. Frågan är bara om dem kan bygga vidare på det mot ett svårspelat Blackpool, borta dessutom, när hemmalaget också ser betydligt vassare ut än dem offensivt sett?

7. Birmingham – Swansea2

Nu blev det visserligen en överraskande seger borta mot Preston för Birmingham senast men tro inte att dem är redo att börja rada upp den typen av resultat framöver. Swansea är både bättre med bollen och på att skapa chanser än Preston och har dessutom sin bäste målskytt Joël Piroe i fin form, något som ska vara tungan på vågen här – till fint värde dessutom!

8. Bristol City – Preston1

På tal om fint värde för en spik går det verkligen att applicera även här. Bristol City fortsätter att göra mål framåt i strid ström och plocka sina poäng, något som kommer ställas på sin spets när försvarsstarka Preston gästar. Ett tidigt hemmamål kommer behövas för att få fart på detta men räkna inte ut dem även vid ett tidigt underläge. Mål bakåt har vi lärt oss att räkna med när Bristol spelar, hittills har dem ju löst det bra så varför inte igen?

9. Cardiff – HullX2

Det blev visserligen förlust med två måls marginal även förra helgen för Hull, men nu väntar en betydligt mer överkomlig uppgift. Ligans skyttekung Óscar Esupiñán lär i alla fall se fram emot den här matchen då det är en match Hull bör kunna spela en hel del på Cardiffs planhalva. Med tanke på hemmalagets trubbighet framför mål ska krysset räcka som gardering, men utgå från höger och ett mer spetsigt Hull.

10. Coventry – West Bromwich1X2

Inte den roligaste av säsongsinledningar i Coventry som är ligans jumbo såhär långt. The Sky Blues med Victor Gyökeres i spetsen är dessutom enda laget som ännu inte vunnit. Med tanke på att West Brom kryssat sex av åtta omgångar hittills är det högst osannolikt att den trenden bryts här, allra minst då gästerna har gott om offensiv potential. Samtidigt är detta precis den typen av matcher som kan kräma ur den prestation som krävs för att ta den där första segern för säsongen…

11. Stoke – Luton2

Det var sannerligen ingen toppeninsats som Alex Neill såg från sitt nya lag Stoke, som han ledde för andra gången, senast mot Reading. Viss avsaknad av självförtroende finns där liksom ett par skador som kommer göra det svårt för Stoke att kicka igång på allvar under sin nya tränare. Något som fjolårets playoff-finalist Luton som bör vara sugna på revansch från förra helgen såklart kommer kunna utnyttja – till riktigt fin procent dessutom!

12. Sunderland – Millwall2

Nykomlingen Sunderland har onekligen fått en bra start på återkomsten men det lär bli kännbart framöver att bäste målskytten Ross Stewart, skyttekung ifjol och noterad för fem av lagets 11 mål nu, är långtidsskadad. En faktor som är väl värd att väga in till gästernas fördel, och som tippar över från ett kryss till en sällsynt bortaseger för Millwall – som annars är ett utpräglat hemmalag. Nog är detta en bortamatch dem ska vinna?

13. Wigan – BlackburnX

Med marginaler och momentum på sin sida sista 10 senast mot Luton lyckades nykomlingen Wigan ta sin blott andra seger för säsongen. Men återigen visade The Latics att dem är svårslagna vilket såklart stärker deras aktier här. Blackburn letar fortfarande efter rytmen och det recept som ska få ut det mesta av den offensiva kvartett som har så mycket potential att klättra i poängtabellen. Får nöja sig med ett kryss här som passar bägge parter?


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |