Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 11/2 – Första omgången av Tips-SM!
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 11/2 – Första omgången av Tips-SM!

Publicerat 2023-02-09 22:04

Februari innebär inte bara att Champions League är tillbaka med sin slutspelsfas utan också att Tips-SM drar igång. Denna anrika tävling för alla entusiaster som vecka ut och vecka in gör upp om att vara ensam med 13 rätt. Lördagens kupong som är den första omgången av Tips-SM inhämtar sex matcher från Premier League, som också har den sena avsparken i match 1, och resterande sju från The Championship. Lycka till!

Spelstopp: 15:59 lördag 11 februari


# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Bournemouth – Newcastle 2
2 Arsenal – Brentford 1 X 2
3 Leicester – Tottenham 1 X 2
4 Fulham – Nottingham Forest 1
5 Crystal Palace – Brighton 1 2
6 Southampton – Wolves 2
7 Bristol City – Norwich 1 X
8 Cardiff – Middlesbrough 2
9 Coventry – Luton 1 X 2
10 QPR – Millwall 2
11 Sunderland – Reading 1 2
12 Stoke – Hull 1 X 2
13 Watford – Blackburn 1

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Arsenal – Brentford

Förlusten mot Everton blev inte så kostsam som först befarat eftersom Manchester City därefter inte lyckades ta poäng av Tottenham. Således är Arsenals försprång i toppen alltjämt fem poäng med en match mindre spelad vilket gör den här matchen oerhört intressant.

Kommer det en rekyl hemma på Emirates eller var förlusten på Goodison Park ett tecken på en liten dipp för The Gunners? Helt klart är i alla fall att Brentford just nu är ett lag som har stor potential att göra saker och ting riktigt obekväma för serieledarna. Inte minst lär The Bees vilja ha revansch på 0-3 från höstens möte i Brentford!


Skrällpotential: Reading

Att hämta upp 0-2 till 2-2 efter att hela tiden varit med i matchen mot ett betydligt högre rankat och mer välbetalt motstånd, ja nog gör det något för självförtroendet. En boost som Reading verkligen behöver efter blott tre segrar på de 12 senaste i The Championship.

The Royals är dock på rätt väg och med Andy Carroll tillbaka från avstängning här kan saker och ting verkligen gå deras väg. Detta mot ett Sunderland som återigen gick en tuff match mot ett förvisso reservbetonat Fulham i FA-cupen i veckan. Något som potentiellt sitter i?


Omgångens säkra: Middlesbrough

Med tredje raka hemmasegern utan insläppt mål senast fortsätter Middlesbrough att utmana toppduon om direktplatserna till Premier League. Michael Carricks intåg ser verkligen ut att ha varit en lyckoträff vad gäller rekrytering vilket Boro inte direkt varit bortskämda med på senare år  eller att ha en skyttekung som Chuba Akpom i laget.

Detsamma kan såklart sägas om Cardiff vars problem fortsätter och då inte minst måltorkan. Ett mål på sju matcher talar sitt tydliga språk och utan seger på 11 försök är det inte konstigt att The Bluebirds hänger farligt nära nedflyttningsstrecket. Toppchans således för ett formstarkt Boro att dra ifrån övriga som jagar en topp-6 placering och chans att nå uppflyttning via playoff!


svenska spel


Utvalt system – 648 rader

1. Bournemouth – Newcastle2

Med avspark 18.30 och det faktum att Newcastle fortsättningsvis ser så pass stabila ut är det inte mycket att fundera på här vad gäller garderingar eller ej. The Magpies var klart närmast segern mot West Ham och lär i slutändan kunna göra vad Brighton lyckades med mot Bournemouth förra helgen, nämligen att få in bollen och avgöra matchen.

2. Arsenal – Brentford1X2

Även om det var en överraskande bra genomförd match av Everton där segern inte var oförtjänt är det ändå svårt att smälta att Arsenal inte lyckades bättre än så. För de spelade inte en särskilt dålig match själva vilket gör det hela än märkligare att matchbilden blev som den blev. Samtidigt har väl en dipp varit att vänta för serieledarna som på inget sätt är på hal is. Dock är Brentford en lurig motståndare som gör det riktigt bra när de är på humör vilket gör alla tecken nödvändiga!

3. Leicester – Tottenham1X2

Trots underläge två gånger och rejält under press mot slutet kunde Leicester ta en sällsynt seger. Detta efter påpasslighet och individuell skicklighet i offensiven främst personifierat av nyförvärvet Tete och laget stora kreatör James Maddison som gjorde första starten på 2 månader. Något som kan sporra ytterligare här mot ett svårläst Tottenham som kommer från ett knepigt bortamöte med Milan i dagarna. Målrikt som det brukar bli mellan dessa är det lika bra att säkra upp med samtliga tecken.

4. Fulham – Nottingham Forest1

Omspelet med Sunderland slutade med seger och en hyfsat kontrollerad tillställning, något som får sägas godkänt då i princip hela startelvan luftades till förmån för fräscha ben när det återigen är ligamatch. Nykomlingen Nottingham är visserligen obesegrade under 2023 men lär ändå få det jobbigt här då hemmalaget suktar efter en trepoängare efter tre tuffa matcher. Alexandar Mitrovic blir tungan på vågen?

5. Crystal Palace – Brighton12

Medan Brighton ångar på och allt som oftast faktiskt får in bollen och får till det i avgörande lägen är det fortsatt uppförsbacke för Crystal Palace. The Eagles ser ofta rätt bra ut och har fina sekvenser både kollektivt och individuellt men saknar alltjämt det där lilla extra. En målskytt kanske eller något mentalt för att sätta spiken i kistan. Oavsett vad det är verkar de inte få saker och ting att lyfta riktigt vilket gör detta till ett bra spikbud. Men, någon gång är det väl dags för hemmalaget att få träff?

6. Southampton – Wolves2

Målsnåla Southamptons kniviga sits är alltjämt ett faktum efter ny förlust senast, deras åttonde på de tio senaste i ligan. Med blott en hållen nolla och hela 53 insläppta mål på de 27 senaste även inräknat vårsäsongen är det inte konstigt att The Saints fortsatt är tabelljumbo. Något ett Wolves som är på gång verkligen ska kunna utnyttja. Spiken i kistan detta för Nathan Jones i Southampton?

7. Bristol City – Norwich1X

Formstarka Bristol får sägas ha ett riktigt bra läge att ta en ny fin seger och med det en gång för alla lyfta från nedflyttningsstriden. En situation de endast är i på grund av deras oförmåga att hålla tätt bakåt. Något som kan blottas återigen av Norwichs anfallsduo Pukki och Sargent som stått för exakt hälften av gästernas målskörd hittills. Om det räcker till seger återstår att se men jag tror inte att nye David Wagner känner sitt spelarmaterial tillräckligt väl än för att lyckas hela vägen.

8. Cardiff – Middlesbrough2

Att lag som byter tränare ofta får ett litet uppsving direkt har inte varit fallet för Sabri Lamouchi och Cardiff. Å andra sidan är det ingen lätt uppgift att vända trenden som sett Cardiff gå mållösa ur 15 av 30 ligamatcher hittills och förlora fler matcher än något annat lag. Ett tillfälle som gästande Middlesbrough bara måste ta tillvara på med andra ord! Till ett riktigt bjudodds dessutom vad det verkar vilket bara är att hugga på stående fot – och varför inte plocka en fin bettingbonus när man ändå är i farten?

9. Coventry – Luton1X2

Vid en första anblick ser det onekligen ut som att Luton, som vilade halva startelvan, helt enkelt vaskade omspelet i FA-cupen mot Grimsby. Men för den som följde matchen var det snarare en kombination av många faktorer som spelade in i det till slut ensidiga resultatet 0-3. Något som gör den här matchen svårläst då det mycket väl kan komma en rejäl rekyl här, eller en liknande matchbild mot ett hungrigt Coventry som fått ett par extra dagars återhämtning i kroppen.

10. QPR – Millwall2

Nä det vill sig inte alls för QPR vars kräftgång från de senaste månaderna bara fortsätter. En seger på 14 omgångar innebär att de snart är närmre nedflyttningsstrecket än de är topp-6 vilket var omöjligt att föreställa sig efter säsongens första tredjedel. Det är med andra ord som upplagt för en tämligen sällsynt bortaseger för Millwall – som trots allt har revansch att utkräva från motsvarande möte på The Den där The Lions väldigt sällan förlorar!

11. Sunderland – Reading12

Det finns mycket att gilla med detta Sunderland som trots motgångar fortsätter att prestera och hålla en väldigt hög nivå, överraskande hög med tanke på dessa motgångar och det faktum att de är nykomlingar. Med det sagt går det inte att räkna bort dem här även om gästernas möjligheter gillas skarpt. Alla tecken är att föredra men Readings fallenhet för böljande matcher pekar ändå mot att krysset bör kunna lämnas därhän.

12. Stoke – Hull1X2

Vem vet egentligen vad man kan vänta sig av Stoke i någon given stund? Fyra segrar på de 15 senaste omgångarna vittnar om att garderingar är ett måste när The Potters är inblandat, nästan oavsett motstånd och framförallt på hemmaplan. Endast tre lag har ett sämre hemmafacit än Stoke såhär långt vilket gör att tecknen inleder från höger. Detta trots att Hull alltså släppt in tredje flest mål och förlorat fyra raka inbördes möten!

13. Watford – Blackburn1

Med minst mål gjorda och flest förluster på den övre halvan är det inte konstigt att Blackburn allt tydligare droppat i tabellen. Fjolårets skyttekung Ben Brereton är en skugga av sitt forna jag och sett till hur säsongen artat sig, inte minst i bortaspelet, hade en sådan målskytt verkligen behövts nu. Chilenaren är visserligen gästernas bäste målskytt men det räcker uppenbarligen föga mot ett frustrerat Watford som tappade onödiga poäng senast.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |