Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 12/11 – Sista chansen inför VM
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 12/11 – Sista chansen inför VM

Publicerat 2022-11-10 22:43

Trots att förra veckans system kunde haft lite bättre marginaler med sig bland garderingarna är det bara att ta nya tag denna vecka och konstatera att vi i mångt och mycket var rätt ute. Att få in spikkrysset i Nottingham, vändningen i Leeds och sena avgöranden trots en negativ matchutveckling i såväl Manchester som för Brighton gjorde det hela spännande hela vägen in till slutvissla – där vi satt med helgardering inför sista. Nu väntar en sista möjlighet att plocka 13 rätt innan ett par speciella veckor inleds i och med VM-uppehållet som kommer speglas på kommande kuponger. Är du redo? 

Spelstopp: 15:59 lördag 12 november


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Wolves – Arsenal 2
2 Newcastle – Chelsea 1
3 Liverpool – Southampton 1
4 Tottenham – Leeds 1 2
5 Bournemouth – Everton 1 2
6 Nottingham Forest – Crystal Palace 1 X 2
7 West Ham – Leicester X 2
8 Bristol City – Watford 2
9 Cardiff – Sheffield United 1 X
10 Coventry – QPR 1 X 2
11 Hull – Reading 1 2
12 Preston – Millwall 1
13 West Bromwich – Stoke 1

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Newcastle – Chelsea

Med tre tunga förluster på de fyra senaste matcherna är det knappast i allra bästa slag som Chelsea och Graham Potter reser till St James Park i Newcastle denna eftermiddag. Det är den nästsista av de två kvarvarande matcherna i omgången efter att majoriteten spelats tidigare under eftermiddagen med matchstart 18.30.

Newcastle får i egenskap av hemmaplan och klart stabilare formkurva agera klar favorit för dagen, något som förstärks av att dem kunde rotera i veckans Ligacupmöte med Crystal Palace. Vilket Chelsea inte hade samma lyx borta i Manchester och som såklart bör speglas här dagarna före VM i Qatar inleds.


Skrällpotential: Leicester

Det gick vägen förra helgen om än mot klart mer överkomligt motstånd än nu men med en stigande formkurva de senaste veckorna är det ändå hög tid att höja ett varningens finger för Leicester. Återigen alltså men denna gång till avsevärt bättre spelvärde sett till att det är West Ham i London som väntar där dem förlorat två raka i vilka sju mål skeppats bakåt.

Att The Foxes inlett säsongen som dem gjort och inte vunnit på fyra raka inbördes möten spelar också in i såväl streckning som oddssättning men det gör det inte desto mindre lockande. West Ham borde gjort det bättre både förra helgen hemma mot Palace men definitivt i veckan mot ett roterat Blackburn och frågan är om inte The Hammers släppt taktpinnen lite väl tidigt?


Omgångens säkra: Watford

Med fem segrar på de sju senaste omgångarna har Watford blandat sig in i toppstriden på allvar och med den formen i ryggen inför det stundande VM-uppehållet där det finns tid för återhämtning och förberedelser ser det ljust ut inför vintern och våren. The Hornets ska ju såklart sikta mot att studsa tillbaka omgående då truppen alltjämt tillhör toppen i The Championship.

Till den här bortamatchen på Ashton Gate kommer The Hornets utvilade efter att inte ha varit inblandade i veckans tredje omgång av Ligacupen. Det var å andra sidan Bristol som ställde upp med i princip bästa möjliga lag men föll ändå med klara 1-3 mot Lincoln – vilket ytterligare sätter press på manager Nigel Pearson. Ny förlust här gör att väldigt mycket talar för ett skifte till omstarten!


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Wolves – Arsenal2

Att åka ur i tredje omgången var såklart inte vad Arsenal hade hoppats på men sett till hur det går för dem på andra fronter var det ändå väntat att The Gunners inte skulle lägga störst vikt vid Ligacupen denna säsong. Således kommer dem mer motiverade och framförallt mer ordinarie till Molineaux allra sist ut på kupongen och där är det omöjligt att se dem droppa poäng i det här läget. Given spik!

2. Newcastle – Chelsea1

Hade någon för ett år sedan sagt att detta skulle vara ett toppmöte som kan spela en avgörande roll i slutändan för bägge lags chanser att ens nå topp-4 hade det varit svårt att tro det. Men som Newcastle stormar fram och det djupdyk Chelsea tagit sedan i våras är det så verkligheten ser ut, med hemmalaget som favoriter och rättmätiga sådana dessutom. The Magpies har onekligen en hel del ingredienser som Chelsea saknar vilket lär bli avgörande. Vettig spik således.

3. Liverpool – Southampton1

Om det fanns en förhoppning om att Southampton skulle få samma direkta effekt som Aston Villa fick efter att ha gjort sig av med Steven Gerrard blev det en snabb sorti, även om det till slut blev avancemang mot lilla Sheffield Wednesday i onsdags. Nu väntar en betydligt tuffare uppgift och en som det är svårt att se The Saints reda ut mot ett utvilat Liverpool som är i desperat behov av att börja plocka trepoängare. Över redan i halvtid detta?

4. Tottenham – Leeds12

Att spela Ligacupen var tydligen ingenting som intresserade Tottenham särskilt mycket vare sig i första eller andra halvlek. Det återstår att se hur motivationen för dagen ser ut här men Spurs har onekligen inte riktigt gjort sig förtjänta av att spikas sett till de många gånger dem undgått att övertyga spelmässigt den här säsongen. Leeds som kommer stärkta ur två raka segrar springer till sig en överraskande trea? Ja varför inte!

5. Bournemouth – Everton12

För andra gången på bara några dagar ska Everton ta sig an Bournemouth på sydkusten. I veckans cupmöte blev det en smärtsam förlust som bara ytterligare ökar pressen på Frank Lampard just som han börjat se en ljusning i tunneln, och det gör det såklart ytterst intressant ur ett garderingsperspektiv här. Vad kan vi egentligen förvänta oss från Everton? Högst oklart så alla tecken är absolut att överväga!

6. Nottingham Forest – Crystal Palace1X2

Nu tog visserligen Crystal Palace första bortasegern för säsongen i ligan senast mot West Ham men mot ett till synes sammansvetsat Nottingham som, bortsett matchen på Emirates, tajtat till saker och ting den senaste tiden ser det ut att kunna bli tufft. Hemmalaget viker inte ner sig i första taget här och får dem väl in första målet är det svårt att se gästerna vända tillbaka. Krysset mest troligt återigen?

7. West Ham – LeicesterX2

Ett insläppt på fem matcher och tre segrar på de fyra senaste. Ja nog är det ett klart bättre Leicester vi ser nu än det som inledde säsongen och en stor del i det har VM-klara James Maddison. Det finns dock fler i den där offensiven som börjat vakna till och det bör räcka långt även här mot ett West Ham som börjar sloka lite. Dags för revansch för Leicester?

8. Bristol City – Watford2

Med blott två segrar på sina 12 senaste ligamatcher och tredje flest insläppta av alla lag i ligan verkar det bara vara en tidsfråga innan Bristol City landar under nedflyttningsstrecket. Något som bör få ledningen att agera och allra särskilt om det blir en ny klar förlust även här. Vilket såklart är högst troligt med tanke på den spets Watford sitter på och som nu verkar ha bestämt sig för att ’gå för det’ – som räcker lång väg i den här serien.

9. Cardiff – Sheffield United1X

När Hull först tog ledningen för att sedan vända tillbaka 1-2 till seger 3-2 innebar det Cardiffs 10:e förlust på de 20 första omgångarna, vilket är oroväckande likväl bekräftar att The Bluebirds kommer behöva slåss för att undvika nedflyttning i vår. Mot ett decimerat Sheffield som visserligen har höga ambitioner att nå Premier League kan samma attityd räcka än längre. Kanske hela vägen till tre poäng?

10. Coventry – QPR1X2

Att efter tre matcher i rad utan seger eller mål framåt förlora hemma mot jumbon är givetvis ingen vidare avslutning på den första fasen av säsongen. Men QPR kan bättre än så och det är långt ifrån omöjligt med en rekyl här när alla förväntar sig en ny 1-0:a från hemmalagets sida. Visst är Coventry svårslagna och svårforcerade men har som bekant också gjort minst mål av alla efter Cardiff i serien. Alla tecken bör löna sig!

11. Hull – Reading12

Med tio förluster vardera och endast Blackburn som kryssat färre matcher än dem ser det onekligen återigen ut som att dagsformen kommer bli avgörande. Reading har väl ett visst övertag sett till att hemmalaget saknar sin bäste målskytt Òscar Esupiñán som är avstängd och har släppt in klart flest mål hittills, men gästerna har samtidigt varit på stadig nedgång under en tid nu. Ovisst möte!

12. Preston – Millwall1

Tre raka matcher utan att göra mål och ligans näst sämsta bortalag. Mot ett Preston som lagom till uppehållet börjat hitta lite momentum med fyra segrar av fem möjliga de senaste veckorna. Inte mycket talar för gästerna här på förhand och utan garderingar kvar att dela ut får vi helt enkelt gå på det allra mest troliga scenariot och utfallet – till mer än godkänd streckning och oddssättning.

13. West Bromwich – Stoke1

Som den jojo man är fortsätter Stoke att röra upp känslor bland stryktippare som i sedvanlig stil aldrig kan räkna med vare sig det ena eller andra från deras sida. Det faktum att The Potters bara förlorat en av sina sex senaste bortamatcher, vann här 3-1 ifjol och har vunnit lagens tre senaste inbördes möten gör det bara än mer troligt att dem faller här – sådan är logiken kring Stoke City Football Club. Samtidigt är det ju ett truppmässigt väldigt bra West Brom som står på andra sidan här med stora förhoppningar under nye managern Carlos Corberan.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |