Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 12/2
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 12/2

Publicerat 2022-02-11 12:28

Helengelsk kupong med enbart ligamatcher och 12 miljoner extra i potten låter inte särskilt dumt och det är precis vad stryktipslördagen väntar oss halvvägs in i februari. Med Tips-SM snart igång dessutom blir detta en bra chans att vässa formen när 64-raderssystemen ska ut sex veckor i följd. Den här lördagen spelas dock ordinarie systemrad där en av favoriterna Manchester City, Fulham och Middlesbrough måste falla för att det ska bli någon utdelning att tala om. Men vem? 

Spelstopp: 15:59 lördag 12 februari


svenska spel


Match i fokus: Norwich – Manchester City

Kupongens enda sena matchstart hämtas från Carrow Road där Norwich stod för en överraskande seger sist Manchester City gästade när The Canaries senast tog sig upp till Premier League. Med tanke på att hemmalaget fått en nytändning under Dean Smith med fyra raka utan förlust är det inte omöjligt att en hård arbetsinsats kan störa de nuvarande överlägsna serieledarna i Premier League.

Manchester City har visserligen vunnit 13 av sina 14 senaste matcher men tappade poäng i sin senaste bortamatch i Southampton, och har också sett sju av deras åtta poängtapp under säsongen just på resande fot. Då The Citizens reser till Portugal för att ta sig an Sporting i det första mötet av två i åttondelen av Champions League redan på tisdag kan det mycket väl ge ett City som inte går på helfart.


Skrällpotential: Blackpool

Fem raka ligamatcher utan förlust, fyra segrar på de fem senaste hemma på Bloomfield Road och 20 poängs marginal till nedflyttningsstrecket. Saker och ting hade onekligen kunnat vara mycket värre hos nykomlingen Blackpool just nu, ett Blackpool som för bara två veckor sedan lite drygt var en fin lågprocentare som rättvist trillade in borta mot Fulham.

Det innebär exempelvis att Blackpool ännu inte förlorat mot nuvarande topptrion och meriterande poäng mot såväl QPR som Middlesbrough, Sheffield United och West Brom som alla utmanar om playoff-platserna ska inte underskattas. Bournemouth har  förvisso vunnit två raka men är bara en vecka bort från FA-cupfiaskot och The Cherries har alltjämt haft det tungt sedan november och framåt!


Omgångens säkra: Fulham

Mål nummer 29 och 30 för skytteligaledaren Alexandar Mitrovic senast mot Millwall såg till att Fulhams försprång nu ökat till minst nio poäng till lagen utanför direktplatserna till Premier League. Med fem segrar på de sex senaste visar The Cottagers tydligt var tåget är på väg och att det inte finns något som i slutändan kommer kunna stoppa det.

Hull står näst på tur att ge det ett försök men två raka förluster, där det synliggjorts att det finns att jobba på för nye relativt oprövade managern Shota Arveladze, stärker knappast hemmalagets aktier att få med sig annat än en förlust med ett par måls marginal. Inget lag har som bekant gjort fler mål än Fulham hittills som snittar 2,66 per match i The Championship med Mitrovics 30 före Bournemouth som gjort näst flest mål totalt sett.


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Norwich – Manchester CityX2

Eftersom denna match är sist ut på kupongen kan det tänkas vara läge för att spika, i det här fallet storfavoriten Man City, till förmån för garderingar i de tidigare matcherna. Men då Norwich som beskrivet ovan ändå får sägas ha chans att störa serieledarna som mycket möjligen har fokus på Champions League vore det ändå fint att sitta med garderingen som kan jaga jackpottmiljonerna!

2. Everton – Leeds12

Det är inte helt lätt att just nu veta var man har Everton, mitt i sin omställningsprocess, eller Leeds som fortsätter släppa in en hel del mål. Båda lagen har uppenbara kvalitéer i det offensiva spelet när det stämmer för dem men är alltför svajiga defensivt sett för att motivera en spik åt endera håll, varpå gaffeln således är det enda rätta här.

3. Brentford – Crystal Palace1X2

Efter fem raka förluster och fler matcher spelade än lagen under dem börjar läget i Brentford bli aningen pressat, framförallt då både Norwich och Newcastle börjat plocka poäng här och där. Det är således tre mycket viktiga poäng på spel och sett till att Crystal Palace bara vunnit två av sina 12 senaste ligamatcher, och endast en bortamatch hittills, ser möjligheterna till utdelning ändå relativt goda ut.

4. Watford – Brighton2

Utan att hota vare sig Burnley eller West Ham senast är Watford fortsatt under stor press och managerbytet har som synes inte gjort någon större skillnad än så länge. The Hornets har bara lyckats göra två mål på sina sex matcher under 2022 och förlusten senast var 11:e matchen i rad utan seger, något ett utvilat Brighton ska kunna utnyttja för att generera en sällsynt men likväl välbehövlig seger. Samma siffror som senast lagen möttes?

5. Barnsley – QPR2

Är det sista chansen för Poya Ashbagi att rädda jobbet? Det ser onekligen inte bättre ut för den förre U21-förbundskaptenen i ett Barnsley som fortsätter att förlora sig allt närmre mot degraderingen. Ligans jumbo har dock inte mycket som talar för dem här mot ett QPR som jagar Premier League-platsen, och dessutom behöver en rejäl rekyl för den svaga insatsen senast mot Middlesbrough.

6. Birmingham – Luton2

För femte gången på sex matcher släppte Birmingham in minst två mål och alla enkla misstag liksom billiga mål fortsätter således att kosta dem dyrbara poäng. Endast en seger, mot jumbon Barnsley, sedan decembers början imponerar inte och mot ett Luton som snarare varit det motsatta under samma tidsperiod ligger hemmalaget illa till. Vettig spik?

7. Blackpool – Bournemouth1X

Med tanke på att Bournemouth dragit på sig dubbelt så många poängtapp, och samtliga förluster hittills, på de senaste 14 omgångarna jämfört med de inledande 15 är dem knappast en favorit att hålla i handen här. Blackpool har lyckats göra det jobbigt för flera topplag under säsongen vilket lönat sig i skrällkolumnen tidigare, och är att räkna med hemma på Bloomfield Road.

8. Nottingham Forest – Stoke1

Efter överkörningen av Leicester i FA-cupen lyckades formstarka Nottingham rida vidare på det momentum som byggts upp när man bortaslog toppkonkurrenten Blackburn. Ettan står således starkt här men sett till att Stoke bara är ett par poäng bakom i tabellen i jakten på playoff-platserna är det kanske läge att gardera om plånboken tillåter?

9. Hull – Fulham2

Serieledande Fulham stormar vidare mot uppflyttningen och när både Harry Wilson och Alexandar Mitrovic var tillbaka i matchtruppen senast visade The Cottagers också både klass och sin styrka. Ett Hull som fortfarande omgrupperar sig efter ägar- och tränarbytet vilket de två senaste förlusterna är ett tydligt tecken på riskerar således att väga alldeles för lätt här.

10. Middlesbrough – Derby1X2

Det är lätt att snabbt avfärda Wayne Rooneys Derby här sett enbart till deras svaga bortafacit i ligan och hemmalagets resultat mot Manchester United i FA-cupen förra helgen. Tack vare det erbjuder denna match mycket fint skrällvärde och framförallt en jackpottomgång som denna. Derby jobbar otroligt hårt och ju närmare dem kommer rätt sida av strecket desto mer svårslagna kommer dem att bli, vilket räcker långt om Boro är lika slarviga som senast mot QPR.

11. Millwall – Cardiff1X

Efter att ha vaskat FA-cupmötet med Liverpool för att istället fokusera på att ta tredje raka segern i ligan kan man inte säga annat än att Cardiff gjort helt rätt. Säsongens bästa insats senast mot ett för dagen förvisso uruselt Peterborough innebär 12 poängs marginal till strecket och vilket verkligen är något att bygga vidare på. Dock är Millwall på The Den inte den lättaste av uppgifter och Cardiff får räkna med en tuff eftermiddag.

12. Peterborough – Preston2

Med fem raka utan förlust smyger Preston med strax bakom lagen som annars främst nämns som playoff-utmanare, men om de senaste insatserna och resultaten är något att gå på kan The Lilywhites snart vara med i snacket också. Blott en förlust under ordinarie tid har det blivit sedan Ryan Lowe tog över och mot ett deppigt Peterborough ska Preston kunna åka hem både med segern och femte försvarsnollan på sex matcher.

13. Reading – Coventry12

Formsvackan verkar bli allt svårare för Reading att ta sig ur och fortfarande är det defensiven som spökar allra mest då The Royals släppt in minst två mål i åtta raka matcher nu. Endast Peterborough på andra sidan strecket har släppt in fler mål hittills vilket såklart i mångt och mycket talar för att de hårdjobbande men likväl målsnåla gästerna lämnar Madejski Stadium med samtliga poäng. Men då ingen räknar med hemmalaget är det alltid läge att plocka med en sådan underdog när jackpottmiljonerna ska ut!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |