Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 13/8
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 13/8

Publicerat 2022-08-11 23:16

Visst är det härligt när den engelska ligafotbollen är tillbaka på allvar med allt vad det innebär. Samtliga 13 matcher från Premier League och The Championship slår alltid högre än en mixad kupong och en massa svenska matcher som ändå bara ställer till det. Efter förra helgens premiärrunda i Premier League är det nu högst intressant att se hur vissa av lagen, kanske främst Manchester United, svarar upp den här tipslördagen – även om det är upp till bevis också för Swansea. Väl mött!

Spelstopp: 15:59 lördag 13 augusti


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Brentford – Manchester United 2
2 Arsenal – Leicester 1 X 2
3 Manchester City – Bournemouth 1
4 Brighton – Newcastle 1 X
5 Southampton – Leeds X 2
6 Wolves – Fulham 1 X 2
7 Sunderland – QPR 1 2
8 Blackpool – Swansea X 2
9 Huddersfield – Stoke 2
10 Hull – Norwich 2
11 Millwall – Coventry 1
12 Luton – Preston X
13 Rotherham – Reading 1 2

svenska spel

stryktipset spelkollVi och SvenskaSpel uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen. Till Spelkollen

 

Match i fokus: Brentford – Manchester United

Det finns två faktorer som spelar in varför just den här matchen sticker ut lite extra. Dels är det pga avsparkstiden då den är den enda som inte spelas 16.00 utan istället 18.30 och därmed avslutar kupongen. Dels då det är just Manchester United som är inblandade vilket efter deras premiärförlust mot Graham Potters Brighton blir väldigt intressant att se hur dem svarar upp här.

Brentford blir inte heller dem någon lätt uppgift även om det hade varit ett annat styrkeförhållande om Christian Eriksen stannat kvar i The Bees snarare än att dra på sig Uniteds tröja inför säsongen. Dock ska sägas att hemmalaget visade mental styrka när dem hämtade upp 0-2 till 2-2 med bud på mer från sin öppningsmatch borta mot Leicester som bäddar för en spännande fight att gå för 13 rätt med!


Skrällpotential: Fulham

Wolves skapade visserligen flera heta målchanser mot Leeds och var förtjänta av mer än 1-2 förlusten dem reste hem med. Samtidigt blev det återigen tydligt hur kostsamt det blir utan en striker som faktiskt sätter bollen i nät, något som saknas även här då Raul Jiménez fortsatt är skadad. Nyförvärvet från Valencia, Goncalo Guedes, kommer göra nytta men kanske inte riktigt än vilket lämnar Pedro Neto lite väl ensam.

Fulham, som imponerade i sin premiär mot ett avslaget Liverpool, kommer såklart göra allt dem kan för att göra det mesta av hemmalagets ineffektiva offensiv. Inte minst då Wolves jämfört med fjolåret ser något sårbara ut defensivt efter tappet av lagkaptenen Conor Coady


Omgångens säkra: Millwall

Vanligtvis brukar det finnas flera matcher och lag som konkurrerar om veckans säkra men utöver självklara Manchester City är det för en gångs skull ganska skralt. Ett lag som med tanke på var matchen spelas troligen kommer kunna leverera är dock Millwall som vann hemmapremiären enkelt, vilket bygger på deras fina hemmastatistik från fjolåret som såg dem ta tredje flest poäng.

Bortamötet med Sheffield United skulle alltid bli en svår utmaning med tanke på den potential och ambitioner som finns i The Blades och Coventry ser betydligt mer överkomligt ut. The Robins kryssade sin premiär efter att Viktor Gyökeres stått för en klassaktion men i övrigt lämnade Coventry en hel del att önska – och står sig slätt här.


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Brentford – Manchester United2

Premiärförlusten var ett nytt lågvattenmärke för Manchester United som behöver en rekyl omgående. Den kan också mycket väl komma beroende på hur ten Hag formerar laget och sätter upp taktiken, men Brentford är ett lag som dem ska kunna slå. Sätts Christian Eriksen i en mer sittande roll ser det ljust ut för den offensiva spetsen som bör kunna få in minst en boll. Frågan är bara hur många dem släpper in i andra änden?

2. Arsenal – Leicester1X2

Nog är det Arsenals försäsong kompletterat med premiärsegern och dess första halvtimme som drar upp oddset på gästande Leicester här. Antalet chanser dem släppte in och det faktum att dem aldrig borde hållt nollan gör undertecknad väldigt tveksam dock då The Foxes faktiskt såg rätt bra ut själva – och ser ut att kunna ställa ut Jamie Vardy på planen. Det kan således svänga en hel del och då gäller det att vara med från höger!

3. Manchester City – Bournemouth1

Hade inte Erling Håland gjort mål i premiären hade det eventuellt funnits betänkligheter här men precis som oddset antyder är detta helt kört för nykomlingarna från sydkusten. När Kevin de Bruyne nu hittat fram till norrmannen som skjutit in sig finns det få lag i ett sånt här skede som kan stoppa dem. City vinner med minst tre måls marginal?

4. Brighton – Newcastle1X

Graham Potter förtjänar alltjämt beröm för hur hans Brighton ägde matchen mot United, men Eddie Howe’s Newcastle blir hur konstigt det än må låta en helt annan utmaning. Med tanke på hur ofta Brighton kommer till lägen och det faktum att dem förbättrade sin defensiva output rejält ifjol, vilket också syntes mot United, går dem knappast lottlösa härifrån. Utgångsettan får således sällskap av ett kryss som ska räcka hela vägen.

5. Southampton – LeedsX2

Efter att Armando Broja återvände till Chelsea inför säsongen finns inte mycket offensivt kapital kvar i Southampton som bortsett James Ward-Prowse ser väl tunt vad gäller att skapa målchanser. Nu behövs kanske inte så många här för att få med sig något då Leeds fortsatt ser något tunt ut defensivt, men mer än en pinne är att hoppas på för mycket då gästernas spets bör bli tungan på vågen.

6. Wolves – Fulham1X2

Det återstår att se huruvida Fulham kan brösta upp sig på samma sätt här som mot Liverpool senast. För även om det är en på pappret lättare match är det inte säkert att det blir särskilt mycket lättar för det utan det gäller att hålla uppe nivån. Hemmalaget är måhända ineffektivt, vilket är Fulhams främsta vapen tillsammans med en stekhet Alexandar Mitrovic längst fram i eget led, men det går inte att ta något för givet. Har riktigt bra segerchans dock?

7. Sunderland – QPR12

Med tanke på Sunderlands upphämtning som också gav segern senast mot Bristol är det spännande att det är just QPR som står för motståndet här. Gästerna tappade sånär sin 3-0 ledning senast och såg riktigt skakiga ut ett tag, något som kan bli problematiskt om hemmalaget börjar få momentum vare sig det står lika i matchen eller inte. Alla tecken är att föredra men ’gaffeln’ bör hitta hem!

8. Blackpool – SwanseaX2

Swanseas Russel Martin sa redan innan veckans match i Ligacupen att något måste förändras och det drastiskt om detta ska bli en säsong som inte redan är över innan jul. Ändå åkte The Swans mot Oxford efter straffar vilket såklart kan diskuteras huruvida det är ett steg i rätt riktning eller inte. Någon gång och gärna snart måste dem väl dock få utdelning och varför inte mot ett Blackpool som öppnat säsongen svalt?

9. Huddersfield – Stoke2

Stoke hämtade sig från premiärförlusten genom bekväma 2-0 mot Blackpool och så som spelet såg ut i veckans cupmatch trots förlusten finns det ändå en hel del positivt att ta med sig för The Potters inför den här matchen. Vanskligt som det är att lita på Stoke i bortaspelet är Huddersfield en skugga av det lag som sånär tog klivet upp till Premier League. Fin chansspik således!

10. Hull – Norwich2

Dean Smith är fortsatt utan seger under ordinarie tid den här säsongen men straffsegern mot Birmingham i veckan kan mycket väl vara startskottet för en positiv vår. Norwich har som bekant en av de på pappret bästa trupperna som, vilket även inkluderar manager Smith, gått igenom den här serien förut. Hull å andra sidan roterade visserligen men stod för en blek insats i veckan, och då dem inte skapade mycket förra helgen kan första målet för Norwich räcka hela vägen här.

11. Millwall – Coventry1

Eftersom Millwall redan förra veckan såg till att åka ur Ligacupen har dem haft hela denna vecka att förbereda sig för att Coventry gästar The Den. Hemmatryga som The Lions är får detta ses som ett ypperligt läge att ta tre viktiga poäng precis som när lagen möttes i vintras under tuffa förhållanden pga Covid-19. Håller dem bara koll på Gyökeres, som nätade här i 1-1 mötet i fjol, är mycket vunnet och spiken ska hitta hem.

12. Luton – PrestonX

Efter två raka kryss i The Championship fanns inte mycket att hurra för när Newport var här i veckan och besegrade ett Luton med höga ambitioner. Något som fick Nathan Jones att bli rosenrasande. Hur Luton reagerar på det återstår att se såklart men dem får allt räkna med en tuff match mot Preston som börjat hitta rätt, och dessutom har revansch att utkräva efter tunga 0-4 här i våras. Läge för alla tecken?

13. Rotherham – Reading12

Det faktum att nykomlingen Rotherham inte spelat på två veckor blir en intressant faktor att väga in här, inte minst då opålitliga och svajiga Reading gästar. The Royals vände underläge till seger förra helgen och har en hel del spets framåt fortfarande men innan dem börjar plocka segrar på resande fot är det alltid garderingsläge.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |