Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 17/12 – 9 miljoner extra utlovas!
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 17/12 – 9 miljoner extra utlovas!

Publicerat 2022-12-16 00:38

Med bronsmatchen i VM i högsta hugg och en kupong som återigen är fullspäckad av engelska Championship börjar vi sakta men säkert komma in i julstämning. Inte så mycket i förberedelse inför själva julafton såklart utan inför annandagens klassiska Boxing Day-omgång. Då gäller det att ha vässat formen eftersom det är en av, om inte den allra största, fotbollshelgen sett till omsättning vilket man givetvis vill vara förberedd på! Så, efter förra lördagens många kryss är det nu istället ettor och tvåor som dominerar kupongen. Eller vad tror du?

Spelstopp: 15:59 lördag 17 december


# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Kroatien – Marocko 2
2 Bristol City – Stoke 1
3 Burnley – Middlesbrough 1 X 2
4 Cardiff – Blackpool 1 X 2
5 Coventry – Swansea X
6 Huddersfield – Watford 1 2
7 Hull – Sunderland 1 2
8 Preston – QPR 1
9 Norwich – Blackburn 1 X
10 West Bromwich – Rotherham 1 X
11 Bolton – Exeter 1 2
12 Charlton – Bristol Rovers 2
13 Portsmouth – MK Dons 1

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Kroatien – Marocko

En bronsmatch må vara klassad som förlorarnas final men det ger ändå såväl Kroatien som Marocko att lämna VM i Qatar med en medalj. Visserligen inte av den ädlaste valören men det struntar säkerligen Marocko i som redan skrivit historia genom att ta sig hit, men som inte är klara än på långa vägar.

I alla fall gav de inte det intrycket vare sig på planen eller från läktarna när Afrikas genom tiderna bästa lag i VM-sammanhang sånär slog ut de regerande världsmästarna Frankrike senast. En match där slutresultatet var smickrande för Les Bleus och smärtsamt oförtjänt för Marockos del. Vill det här mer än Luka Modric och Co?


Skrällpotential: Exeter

Trots 1-o länge mot tabelltrean Sheffield Wednesday räckte det inte riktigt hela vägen fram för målglada Exeter som fick nöja sig med en poäng på slutvisslan. Ny chans nu mot liknande motstånd där man återigen är rejält nederlagstippade på förhand men ändå kan komma att överraska här.

Hemmalaget Bolton har bara lyckats vinna en av sina fem senaste i ligan och med mål insläppta i nio av de tio senaste tävlingsmatcherna finns chansen för gästande Exeter som är ligans målfarligaste lag bakom topplagen. När det är jackpottvecka gäller det att hitta den här typen av möjligheter som, om de slår väl ut, ger riktigt bra betalt!


Omgångens säkra: Preston

4-1 segern i omstarten av The Championship såg till att ta Preston upp på playoff-plats för första gången den här säsongen och där är väl tanken att The Lilywhites ska kunna vara med och utmana. Kan de spinna vidare på segern senast och de fyra på fem matcher dessförinnan ser det såklart ljust ut för Ryan Lows mannar.

En sak som kommer vara till stor hjälp är om det faktiskt är så att målskyttet lossnat nu vilket varit den stora akilleshälen under den första delen av säsongen. Mot ett formsvagt QPR som inte alls går att känna igen nu för tiden är segerchanserna påtagliga hemma på Deepdale där segrarna måste fortsätta komma om playoff ska vara ett realistiskt mål.


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Kroatien – Marocko2

FIFA-rankingen och Kroatiens historik innebär en övertro från alla håll att de grejar detta men med motivationen och dagsformen på sin sida är Marocko en riktigt spännande chansspik denna jackpottomgång. Varför inte öka spänningen ytterligare och lägga en slant på Marocko, som var det bättre laget av de två i semifinalerna, givetvis efter att först leta upp det bästa oddset?

2. Bristol City – Stoke1

Kräftgången fortsätter för Stoke som bara har två poängs marginal ner till strecket nu efter nytt poängtapp senast mot Cardiff. Inget lag att hålla i handen med andra ord och på bortaplan mot ett Bristol som fick en smakstart i omstarten senast blir det tufft. Gott spikvärde!

3. Burnley – Middlesbrough1X2

Serieledande Burnley fortsätter att hålla hårt om direktplatsen till Premier League och fortsatte där de avslutade innan VM-uppehållet. Andra raka 3-o segern innebär sjätte trepoängaren på sju matcher vilket är ett styrkebesked. Nu väntar dock ligans formstarkaste lag sett till de senaste matcherna och ett som absolut kan tänkas inflika The Clarets första hemmaförlust i ligan hittills. I alla fall är det vad man hoppas på med 9 miljoner extra i potten!

4. Cardiff – Blackpool1X2

Tajt och tufft bottenmöte som har alla ingredienser för att sluta mållöst eller i alla fall målsnålt precis som senast lagen möttes. Poängen kommer båda lagen hålla hårt i vilket talar för ett kryss men då ingen av dem imponerar just nu kan således båda också tappa detta. Till rådande odds och streckprocent ger det därmed gott spelvärde från höger och jag ser då till att skjuta brett här.

5. Coventry – SwanseaX

Målsnålt också att vänta när Coventry och Swansea drabbar samman, detta då endast Cardiff och Huddersfield gjort färre mål än hemmalaget såhär långt. Tre av Swanseas fyra senaste bortamatcher har slutat oavgjort liksom fyra av deras sex senaste totalt sett, och då inget lag släppt in färre mål än Coventry har den här matchen om något 0-0 skrivet över sig.

6. Huddersfield – Watford12

Jumbon Huddersfield har inte varit mycket att hurra för såhär långt och när serien snart är halvt färdigspelad är det hög tid att påbörja stigningen uppåt i tabellen. I alla fall är det vad nye huvudtränaren Mark Fotheringham har i uppdrag vilket blir tufft men samtidigt inte är omöjligt. Och något som kan få en i alla fall inledande positiv effekt som inte ska underskattas. Vilket är precis vad ett mer namnkunnigt Watford riskerar att göra här!

7. Hull – Sunderland12

Det finns all anledning att känna optimism som Hull-supporter men än är inte faran över. The Tigers ligger fortfarande och dansar runt strecket och har en lång bit kvar innan man nått säker mark utan behov av att titta sig över axeln, något ett ständigt undervärderat Sunderland såklart kan dra nytta av. The Black Cats är ligans fjärde bästa bortalag och det kan absolut synas i målkolumnen. Utgångstvåa?

8. Preston – QPR1

Efter den positiva starten har saker snabbt gått utför för QPR och att de bara gjort ett mål på sina sex senaste matcher är tveklöst ett problem. Något som samtidigt öppnar för att Prestons fina svit håller i sig i alla fall över den här matchen. Med tanke på momentum och självförtroende är det inte omöjligt att om Preston gör första räcker det hela vägen till seger – vilket inte kan sägas vara lika troligt om QPR istället sätter första!

9. Norwich – Blackburn1X

Trots att bara fyra lag förlorat fler matcher än Blackburn såhär långt ligger de alltjämt kvar på tredjeplats i tabellen en poäng före Norwich. Detta då de matchat övriga topplags antal segrar vilket av naturliga skäl, sett till de två senaste insatserna i ligaspelet dessutom, ter sig ohållbart i längden. Förr eller senare kommer krysset och då många säkerligen utelämnar det nu eftersom det inte lönat sig hittills är det läge att gå mot strömmen.

10. West Bromwich – Rotherham1X

Trots att det förväntades skilja rätt mycket mellan dessa två vid det här skedet när införtipsen lämnades in i somras är det endast målskillnad som skiljer dem åt. The Baggies har dock fått sig ett lyft den senaste tiden och nog bör Carlos Corberán få ytterligare fart på West Brom framöver. Riktigt så enkelt som det ser ut på pappret här tror dock inte jag att det blir då gästerna är vana att slå ur underläge och trots allt slog eller tog poäng mot både Sheffield United och Luton borta nyligen.

11. Bolton – Exeter12

Få utom undertecknad trodde på Exeter förra helgen och nu är det dags igen. Topplaget Bolton med hemmafördel ser på förhand ut som än mer givna slutsegrare men är i mina ögon en favorit i fara. Gästerna har mål i sig och med rätt marginaler kan det räcka hela vägen, inte minst om hemmalaget har en off-day och tar för lätt på detta vilket inte alls är omöjligt efter storsegern senast i EFL Trophy mot Man Uniteds U23-lag.

12. Charlton – Bristol Rovers2

Med dubbelt så många poäng tagna hemma som borta är det inte så konstigt att Charlton kliver in som knappa favoriter här. Bristol blir dock ingen lätt nöt att knäcka vilket också kommer bli synligt under matchens gång då hemmalagets svårigheter att vinna matcher fortsätter vara ett problem. Även om trepoängaren kommer till slut är det troligen inte den här eftermiddagen mot ett Bristol som varvat upp mot slutet och alltid har mål i sig! Krysset räcker som gardering?

13. Portsmouth – MK Dons1

Efter fem raka hemmakryss i ligan är det väl så äntligen dags för Portsmouth att bryta trenden med en nyttig trea? Nyttig med tanke på att det behövs en rekyl från förlusten förra helgen men också viktig då hemmalaget alltjämt har bra kontakt med lagen strax ovan dem på playoff-platserna. Två raka hemmasegrar, däribland mot just The Dons nyligen, bäddar väl dock för en tredje här mot nästjumbon vars problem fortsätter?


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |