Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 17/9
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 17/9

Publicerat 2022-09-15 22:05

Snöpligt nog blev det ingen engelsk fotboll förra helgen och med tanke på orsaken kändes det inte riktigt rätt att ens ta sig an den snabbt sammansatta kupong som Svenska Spel presenterade med kort varsel istället. Men, inget ont som inte har något gott med sig och den extrainsatta kupongens skrällar har möjliggjort att det denna lördag finns 10 miljoner extra i jackpott. Och det tackar man ju inte nej till när det finns fint värde att hämta främst från The Championship som bidrar med 11 av 13 matcher!

Spelstopp: 15:59 lördag 17 september


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Tottenham – Leicester 1 2
2 Newcastle – Bournemouth 1
3 Birmingham – Coventry 1 2
4 Burnley – Bristol City 1 X 2
5 Huddersfield – Cardiff 2
6 Luton – Blackburn 1 X 2
7 Millwall – Blackpool 1
8 Norwich – West Bromwich 1 X
9 Preston – Sheffield United 2
10 QPR – Stoke 1
11 Watford – Sunderland X 2
12 Wigan – Reading 1
13 Middlesbrough – Rotherham X 2

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Tottenham – Leicester

Som en av blott två matcher från Premier League drar Tottenham och Leicester blickarna till sig. Inte så mycket för att det är två klubbar med höga ambitioner som möts om viktiga poäng kring platserna precis bakom topplagen utan mer för att det är två lag som inte riktigt är i sitt bästa slag just nu.

Tottenham har visserligen fått bättre utdelning hittills och ser avsevärt mer stabila ut men Leicester har fått två möjligen mycket viktiga veckor att omgruppera sig, rannsaka sig själva och lägga upp en plan tillsammans för hur dem ska ta sig ur den här svåra sitsen. Form- liksom oddsmässigt är dem givna underdogs här i norra London och med landslagsuppehållet hägrandes, är det sista chansen för Brendan Rodgers?


Skrällpotential: Bristol City

Det var kanske ingen toppeninsats av Bristol City i veckan mot topptippade Norwich på Carrow Road, men precis som tidigare matcher rasslade det till i motståndarnätet både en och två gånger. Nu räckte det inte eftersom Teemu Pukki hade stor show men tro inte att Bristol låter sig nedslås för det.

Mot ett spelförande Burnley som inte är lika vassa framför mål som Pukki eller dem själva bör The Robins gilla sina chanser. Matchbilden bör passa dem väl och av det vi sett hittills av dem är det inte likt dem att göra en dålig match två tillfällen på raken. Burnley har inte alls varit den stabila kraft som dem visat tendenser till och som fått oddssättarna att skriva upp dem varpå dem blir rejält övervärderat här.


Omgångens säkra: Newcastle

Det lär inte ha gjort vare sig Newcastle eller Alexander Isak några otjänster att ha fått ytterligare ett par träningspass ihop. Svenskens intåg har virvlat upp förväntningarna i ett Newcastle som nu har ett par ess i rockärmen att plocka fram, inte minst mot ett starkt nedflyttningshotat Bournemouth.

Gästerna har fortfarande ligans svagaste trupp på pappret och det kommer märkas även framöver. Visst kommer dem kunna kräma ur en och annan poäng mot lagen från den undre halvan men därutöver blir det nog mer eller mindre noll. På ett fullsatt St James Park mot ett välfungerande Newcastle är det bara att gå för 0-0 och hoppas på det bästa – vilket knappast räcker över 90 min.


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Tottenham – Leicester12

Visst får Tottenham gälla som favoriter här men det såg oväntat trögt ut hemma mot Sporting tidigare i veckan och inte så värst mycket mer övertygande framåt veckan före mot Marseille. Formsvackan som fortsatt poänglöse Son lider av är en hämmande faktor om något och det bör gästande Leicester kunna utnyttja. Gör man det inte är det nog kört för Brendan Rodgers vilket gör det väldigt spännande att se vad han och The Foxes förberett här!

2. Newcastle – Bournemouth1

Det är väl i princip bara att slå fast att Bournemouth väldigt sannolikt kommer bli den första att bekräftas få ta klivet ner i The Championship igen. Inte bara av nykomlingarna sett utan överlag i ligan då det är svårt att se något ”bättre” alternativ till den mindre smickrande utmärkelsen. Mot Alexander Isak och Co skulle det förvåna om dem är med när andra halvlek blåser igång. Minst 2-0 innan dess?

3. Birmingham – Coventry12

Lite från ingenstans och verkligen i skymundan har Birmingham plockat två raka segrar, något som bara inträffade vid ett tillfälle på hela förra säsongens 46 ligamatcher. Den gången tog dem tre raka innan nästa poängtapp och med tanke på att ingenting kommer gratis för Coventry fortfarande är det inte läge att utelämna ettan. Gästerna ska väl dock ha marginalerna med sig någon gång och kan således inte räknas bort. Alla tecken om möjligt.

4. Burnley – Bristol City1X2

Topptippade Burnley har fått en ganska bra start på sejouren i andradivisionen under nye tränaren Vincent Kompany. Ändå återstår det mycket innan Burnley är en stark uppflyttningskandidat att lita på i långa loppet, då det fortfarande är lite för ineffektivt framåt. Målproduktionen är dock inget nämnvärt problem för Bristol som har kapacitet att få med sig samtliga poäng här på Turf Moor, för visst blir dem väl undervärderade denna eftermiddag?

5. Huddersfield – Cardiff2

Att Huddersfield skulle agera i samband med landslagsuppehållet efter ny förlust i veckan kommer knappast som någon överraskning. Det sena avgörandet var salt strött i det öppna såret som kommer må gott av tid att samla kraft kommande två veckor. Med det sagt är det svårt att se förbi det riktigt fina värdet på Cardiff som siktar på att utnyttja läget som uppstått. Öppnar lika starkt nu som senast mot Boro?

6. Luton – Blackburn1X2

Att Luton är ett av fyra lag som ännu inte vunnit på hemmaplan förefaller anmärkningsvärt, men nog är det bara en tidsfråga innan den första hemmasegern kommer. Ett ojämnt Blackburn som visserligen vann senast men som förlorat fyra av sina sex senaste matcher får ses som en passande uppgift i sammanhanget. Det är dock säkrast att avvakta några omgångar till innan The Hatters spikas helt i en sån här typ av match.

7. Millwall – Blackpool1

Med tanke på att den här matchen spelas på The Den mot notoriskt hemmastarka Millwall tillsammans med det faktum att Blackpool fortsätter att släppa in väldigt enkla mål gör detta till en på pappret ganska enkel streckning. Hemmalaget bommade derbyt mot QPR senast och det lär locka fram en reaktion här.

8. Norwich – West Brom1X

Som väntat kom topptippade Norwich till slut igång med sin säsong och har match efter match visat allt tydligare tendenser att dem är i toppen av tabellen för att stanna. Senast fick dem riktigt bra effekt ledda av lagkaptenen Teemu Pukki och med gott självförtroende till den här matchen är det bara att lita på deras momentum. Gästerna må ha spets men spelmässigt finns det luckor som ett organiserat Norwich kan synliggöra framför hemmafansen.

9. Preston – Sheffield United2

Det är svårt att säga annat än att Sheffield United imponerat allra mest såhär långt sett till alla faktorer. Spelmässigt rullas det fin fotboll, defensivt är det stabilt och välfungerande och offensivt finns det gott om kvalitet. Något som ska räcka långt mot ett Preston som varit överraskande uddlöst hittills vilket erbjuder mycket fint spikvärde.

10. QPR – Stoke1

Med tre segrar på de fyra senaste omgångarna har QPR vaknat till liv som förväntat med tanke på vad som finns i den där truppen. Hemma på Loftus Road bör dem gilla sina chanser mot ett fortsatt ojämnt Stoke, vars seger senast mot ett för dagen riktigt blekt Hull inte ska övervärderas. The Potters har åkt på tre av sina fyra förluster i bortaspelet och försöker fortfarande hitta rätt recept och melodi under nye managern Alex Neil. Vettig spik!

11. Watford – SunderlandX2

Om Norwich och Burnley fått bra utväxling på sina säsongsstarter av de nedflyttade lagen har det gått desto tyngre för Watford. En stor del av det verkar härledas till att flera nyckelspelare var på väg bort innan transferfönstret stängde och alltjämt letar form och motivation. Något som såklart då öppnar för ett piggt Sunderland som senast visade att det kommer gå finfint även utan skadade Ross Stewart. Överraskar alla här?

12. Wigan – Reading1

Att Reading släppt in flest men gjort minst av nuvarande topp-9 säger väl egentligen det mesta om att deras tabellposition är missvisande. Det underströks med råge senast mot Sunderland hemma på Madejski Stadium i veckan där The Royals blev helt överkörda. Inte blir det lättare här mot Wigan som fortsätter göra det hårda jobbet och väldigt mycket rätt. Något som fortsätter att ge resultat och verkligen motiverar spikbudet på hemmaplan mot fortsatt bortaklent Reading.

13. Middlesbrough – RotherhamX2

Likt Watford har också Middlesbrough haft stora problem att komma upp i nivå, vilket genererat sju poängtapp på de nio inledande omgångarna. Inte alls var Boro eller Chris Wilder räknat med men ofrånkomligen faktum och att bara Hull släppt in fler mål i seriespelet fortsätter vara en törn i sidan och anledning att snabbt gardera upp detta. Med fint värde från höger på svårspelade Rotherham som överraskat flertalet gånger hittills är riktigt spännande en jackpottvecka som denna!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |