Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 18/3 – Rejält tilltagen jackpott väntar!
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 18/3 – Rejält tilltagen jackpott väntar!

Publicerat 2023-03-16 22:14

Sjätte och sista omgången av Tips-SM bjuder in till en rafflande avslutning denna stryktipslördag. 16 miljoner extra i jackpott är det dagen till ära där vi kommer få följa 11 matcher från den klassiska stryktipstiden 16.00 medan de två sista, däribland FA-cupmötet på Etihad, knyter ihop säcken som två av de största favoriterna på kupongen. Nog finns det pengar att hämta där? Lycka till! 

Spelstopp: 15:59 lördag 18 mars


# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Chelsea – Everton 1 X
2 Southampton – Tottenham 1 2
3 Brentford – Leicester 1
4 Wolves – Leeds 1 X 2
5 Aston Villa – Bournemouth 1 X 2
6 Manchester City – Burnley 1
7 Blackpool – Coventry 1 2
8 Middlesbrough – Preston 1 X 2
9 QPR – Birmingham X
10 Reading – Hull 2
11 Rotherham – Cardiff 1 X 2
12 Stoke – Norwich 1
13 Sunderland – Luton 2

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Manchester City – Burnley

Det är inte bara den sena avsparkstiden som sticker ut när Burnley gästar Etihad och Manchester City denna afton. Kupongens enda match som inte handlar om ligaspel i och med att vi är framme vid kvartsfinalerna av FA-cupen kryddas dessutom lite extra av att det är City-ikonen Vincent Kompany som leder Burnley.

Gästerna toppar som bekant också The Championship och är klara för uppflyttning om än inte matematiskt garanterade än, vilket ger en försmak till vad kommande säsong kan komma att bjuda på från The Clarets sida. Under Kompany spelas en helt annan typ av fotboll än vad alla vi som följer engelsk fotboll vant oss vid de senaste åren – vilket blir spännande att följa här i Manchester!


Skrällpotential: Everton

Kupongens andra sena matchstart hämtas från Stamford Bridge där Everton jagar nya poäng i kampen om nytt kontrakt. Efter segern senast har The Toffees tagit sig över strecket och där vill man såklart stanna till varje pris. För det är väl den främsta anledningen till att klubben rekryterade Sean Dyche?

Mot ett Chelsea som har pressen på sig och som måste gå för segern finns alla chanser att sno åt sig en poäng. Det har visserligen sett lite bättre ut offensivt sett för The Blues den senaste tiden men jag är ändå inte övertygad om att de lyckas få hål på ett kompakt Everton här som håller lika hårt i poängen som Chelsea är i behov av att vinna. Delad pott därför inte omöjligt?


Omgångens säkra: Brentford

Överraskningen Brentford var snabbt tillbaka på banan efter förlusten på Goodison Park och är tack vare 2-0 senast i allra högsta grad med i kampen om Europa-platserna. The Bees skuggar Liverpool och Brighton och ska, med sin fina svit de senaste månaderna i åtanke, inte räknas bort.

De har ett av ligans bästa hemmafacit som ska räcka långt mot ett alltmer pressat och desperat Leicester. The Foxes släppte in tre nya mål senast vilket innebär att endast nykomlingarna Forest och Bournemouth släppt in fler efter 27 omgångar. Något ett stabilt hemmalag ska kunna addera till. Ivan Toney visar vägen med sitt 17:e ligamål för säsongen!


svenska spel


Utvalt system – 648 rader

1. Chelsea – Everton1X

Även om Chelsea har fått lite bättre träff mot slutet och ser ut att vara på rätt köl efter en längre tids ifrågasättande är detta ändå en match de inte kan ta för givet. Everton må vara enkelspårigt och lättläst men de tar alla poäng de kan få utan att bry sig nämnvärt om vare sig bollinnehav eller Xg. Att de mot alla odds löser en pinne här förefaller därför inte omöjligt och till rådande procent är det bara att hugga!

2. Southampton – Tottenham12

Ledda av en målsugen Harry Kane fick Tottenham en lite väl enkel resa mot Nottingham senast och tillsammans med Southamptons svala form pekar givetvis allt på en enkel bortaseger. Något som inte kan uteslutas men precis som jag hade mina farhågor kring Spurs förra veckan att de inte kommer leverera är det långt kvar innan jag litar på dem igen utan att gardera. Utöver att det är just Tottenham talar ingenting för Southampton här dock så gardera efter eget tycke.

3. Brentford – Leicester1

Med Leicester defensiva bekymmer fortsatt i fokus är det intet för intet som Brentford kliver in som solklara favoriter i den här matchen. Hemmafördelen väger också in tungt ska sägas och att det är dryga två gånger pengarna på hemmasegern är inte dåligt – och värt en slant i mina ögon. Bäst odds i Premier League just nu hittas på Bet365 så varför inte utnyttja möjligheten som nu erbjuds?

4. Wolves – Leeds1X2

13:e platsen till trots är Wolves alltjämt indragna i bottenstriden i Premier League. Tre poäng är allt som skiljer till strecket och ytterligare en till nästjumbon Leeds, vilket gör detta till en oerhört viktig match att inte förlora. Något jag tror kommer prägla den här matchen och att Wolves fortfarande har ett så pass lågt målsnitt gör att X2 streckas först på Molineaux.

5. Aston Villa – Bournemouth1X2

Alldeles oavsett segern mot Liverpool hade det funnits skäl att gardera upp den här matchen å Bournemouths sida. I sin strävan efter nytt kontrakt har de i mitt tycke lyckats samla sig de senaste veckorna och visat att de fortsatt tror på överlevnad. Aston Villa blir dock ingen lätt uppgift eftersom även de har lyft sig ett par snäpp på sistone. The Villains har också Ollie Watkins i kanonslag och med hemmafavören är det ändå ettan som streckas först, men med jackpottmiljonerna som lockbete kan jag inte motstå alla tecken!

6. Manchester City – Burnley1

Efter Erling Hålands mangling av RB Leipzig i veckan är det väl knappast läge att gå emot Manchester City när en mycket trolig inhemsk titel står på spel. Med det sagt inte att Burnley kommer lägga sig platt här men lyckas de överleva första 15-20 är det trots allt över en timme kvar, och då räcker de inte till hur gärna de än vill.

7. Blackpool – Coventry12

Med tre livsviktiga poäng senast framför hemmafansen går det att förstå varför det blåser positiva vindar i Blackpool just nu. Men frågan är om det är en liten bris som snabbt passerar vidare eller om det faktiskt är början på räddningen vi såg förra helgen? Jag lutar åt det förstnämnda men kan ändå inte utesluta att hemmalaget med momentum kan störa Victor Gyökeres och Co här. Tvåan en mycket möjlig spik om garderingarna tryter dock.

8. Middlesbrough – Preston1X2

Tiden börjar bli knapp för Middlesbrough att hämta in Sheffields försprång vilket gör det vettigt att snart börja ladda upp för det stundande playoffet. Jag är därför inte övertygad om att Boros fina form bara kommer fortsätta utan ett och annat ytterligare kostsamt poängtapp när de inser att andraplatsen är körd. Ett Preston på uppgång, som har sin playoff-plats att spela för, har därmed potential att överraska och gör dem det är det miljonregn på ingång!

9. QPR – BirminghamX

Birmingham gjorde ingen vidare match förra helgen mot Watford men det var ändå inte lika illa som det QPR-fansen fick utstå i Blackpool. Två resultat som gör att bägge lagen står blott sju poäng in på säker mark och en respektive insats som kräver sin motreaktion här. Det gör det omöjligt att plocka ut en favorit och har man inte råd med alla tecken tycker jag att ett spikkryss är den bästa lösningen då inget lag egentligen har råd med ännu en förlust.

10. Reading – Hull2

Med åtta förluster på de 11 senaste omgångarna och ett potentiellt poängavdrag på sex poäng är det långt ifrån lätta axlar i Reading just nu. Att The Royals ådragit sig flest förluster efter Huddersfield såhär långt hjälper inte heller till när en ny tuff match står för dörren mot ett Hull som siktat in sig på just den här typen av matcher bland de kvarvarande omgångarna för att säkra kontraktet. Spännande spik!

11. Rotherham – Cardiff1X2

Viktiga poäng står på spel på flera håll men i få matcher kommer vara lika tydligt som denna. Rotherhams knappa favoritskap grundar sig i en väl underbyggd hemmafavör men varför lämna något åt slumpen när första målet kan bli nog så avgörande? Alla tecken blir därmed mitt val men för den som redan garderat upp vad plånboken tillåter är 1 eller X att välja mellan först och främst.

12. Stoke – Norwich1

Det är när ingen trott på dem, alldeles i början av säsongen och nu när playoff-chanserna är en nål i en höstack, som Stoke krämat fram sina bästa resultat och prestationer. Talande sett till de senaste säsongerna men likväl frustrerande. Så var har vi dem denna helg? Jag vill tro att det kan fortsätta ett tag till. Norwich tappade poäng som förväntat i veckan och ser pressat ut att nå topp-6 vilket hemmalaget bör kunna spela på!

13. Sunderland – Luton2

Formdippen till trots går det inte att förneka att Sunderland som nykomling varit en frisk fläkt i The Championship den här säsongen. Men när chanserna att nå playoff minskat drastiskt omgång för omgång är det väntat med ytterligare poängtapp framöver. Odds- och streckmässigt lockar således ett formstarkt Luton här och singlas tvåan möjliggörs garderingar på annat håll i hopp om jackpottmiljonerna!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |