Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 19/11 – 6 fina miljoner extra i jackpott!
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 19/11 – 6 fina miljoner extra i jackpott!

Publicerat 2022-11-17 23:05

Med 6 miljoner extra i potten denna lördag är det hög tid att reka lite extra ända fram till matchstart. Utöver Sveriges match mot Algeriet består kupongen nämligen av 10 matcher från engelska League One vilket gör det som upplagt för en spännande eftermiddag innan VM drar igång på söndag. Resultaten i de lägre engelska divisionerna följer sällan det logiska resonemanget varpå det kan vara en god idé med ett större reducerat system med en eller två matematiska garderingar – allt för att täcka in så många möjliga utfall som möjligt. Mot jackpott-miljonerna!

Spelstopp: 15:59 lördag 19 november


# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Sverige – Algeriet  1 2
2 Turkiet – Tjeckien 1
3 Albanien – Armenien 1
4 Barnsley – MK Dons 1 2
5 Burton – Plymouth X 2
6 Bristol Rovers – Peterborough 1 2
7 Cheltenham – Wycombe 2
8 Cambridge – Accrington Stanley X
9 Fleetwood – Bolton X
10 Lincoln – Morecambe 1 2
11 Oxford – Forest Green 1 X
12 Port Vale – Charlton 1 2
13 Sheffield Wednesday – Shrewsbury 1 X

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Sverige – Algeriet

Trots en ung och tämligen oerfaren elva lyckades Sverige ändå ta en i sammanhanget såväl tung som välbehövlig seger mot Mexiko. Efter ett svagt landslagsår som inte gett många ljusglimtar går det ändå att känna viss förhoppning inför vad som komma skall efter VM.

Nu hoppas vi att den vågen ska rulla ytterligare och ta med sig Algeriet av bara farten på samma kontrollerade sätt som Mexiko fick lämna planen med en förlust i bagaget. Riyad Mahrez och Co har såklart sina möjligheter men frågan är såklart hur pass påkopplade dem är i en match som egentligen inte gäller något. Bra chans för Sverige således!


Skrällpotential: Bristol Rovers

Nykomlingen Bristol Rovers har gjort en bra första höst sedan man efter två år tagit sig tillbaka till League One. Något ojämnt och ibland lite väl naivt är det möjligen men så länge poängen också trillar in finns ingen anledning att oroa sig i onödan.

Med ett offensivt tänk som utgångsläge kommer också en del skrällar kunna hitta in under säsongen och detta är onekligen precis ett sådant läge. Peterborough höll som bekant till i The Championship ifjol men trillade ur och även om dem ser ut att kunna ta sig tillbaka på första försöket är dem inte immuna mot en och annan överraskning – som lilla Salford bjöd på i FA-cupen exempelvis. Målrikt att vänta?


Omgångens säkra: Albanien

En av överraskningarna i veckan var Albaniens insats mot Italien, detta trots att slutresultatet målade en annan bild. En på förhand svår match blev också ingen lätt historia men Edy Rejas Albanien stod upp väl och förtjänade bättre i slutändan.

Här står ett betydligt mer beskedligt motstånd på andra sidan och det bör ge bra utdelning för hemmanationen som brukar klara av att vinna den här typen av matcher mot den här typen av motstånd. Det är i alla fall ett bra läge att lita på dem till förmån för att säkra upp andra betydligt mer osäkra favoriter längre ner på kupongen!


svenska spel


Utvalt system – 256 rader

1. Sverige – Algeriet12

Det är visserligen kanske värt att vänta ut startelvorna här för en möjlig spik men trots att Sverige stod för en bra insats mot Mexiko har 2022 visat att det långt ifrån går att ta något för givet när det gäller blågult. Mattias Svanberg gjorde väl sin bästa landskamp hittills senast och kanske att det är dags att börja leverera på allvar nu? Hoppas gör man såklart men till rådande procent är det självskrivet att plocka med alla tecken.

2. Turkiet – Tjeckien1

EM förra sommaren blev som natt och dag för Turkiet respektive Tjeckien. Sedan dess har Turkiet sakta men säkert börjat bygga upp sitt landslag igen, dess värdighet och respekt från den turkiska befolkningen, vilket absolut är en faktor att väga in här. Dem har mer att spela för och bevisa trots att det är en träningslandskamp och på turkisk mark erbjuder hemmasegern därmed riktigt fint värde. Vettig spik!

3. Albanien – Armenien1

Vänskapslandskamp till trots finns det ingenting som tyder på att Albanien kommer ta särskilt lätt på den här matchen. Med tanke på hur Nations League-avancemanget bommades finns det en tydlig strategi att bygga upp momentum och en vinnarkultur för att inte behöva stanna kvar i Europas bottenskikt. En plats där Armenien tyvärr kommer bli kvar. Given etta!

4. Barnsley – MK Dons12

Med bara 16 mål gjorda men hela 11 förluster på de inledande 17 omgångarna ser saker och ting onekligen inte så ljust ut för MK Dons. Efter tredjeplatsen ifjol är förväntningarna fortfarande höga och ett par segrar innan nyåret skulle absolut kunna få det att vända. Mot ett Barnsley som blir överväderade tack vare tre raka segrar och det faktum att dem trillade ur Championship i våras gör detta till en riktigt intressant gardering att ha med.

5. Burton – PlymouthX2

Nästjumbon Burton har onekligen haft en tung start på säsongen. Flest förluster och flest insläppta mål innebär att jobbigt utgångsläge när halva serien närmar sig färdigspelad. Inte minst när serieledande Plymouth som bara ångar på i toppen kommer på besök. Det ska dock sägas att gästernas samtliga fem poängtapp hittills i ligan har kommit på resande fot varpå krysset måste med i jackpott-tider som dessa.

6. Bristol Rovers – Peterborough12

Topplaget Peterborough visade visserligen Salford var skåpet ska stå i omspelet i veckan men de extra 90 minuterna var samtidigt i sammanhanget ett onödigt sidospår. Detta då dem borde lägga allt fokus på att ta klivet upp på första försöket, något som inte är självklart sett till deras bortastatistik. Sex av sju förluster har kommit på resande fot liksom 18 av 22 insläppta mål. Alla tecken om möjligt?!

7. Cheltenham – Wycombe2

Det är inte lika tydligt som i MK Dons men även Wycombe, playoff-finalister i våras, har haft svårt att komma upp i sin normala nivå den här säsongen. Här ska deras styrkor och kvalitéer dock kunna få utlopp och utdelning då det är föga troligt att målsnåla Cheltenham ska ha marginalerna med sig på samma sätt som mot Ipswich senast – där dem motade 31 avslut och endast nådde 25% bollinnehav över 90 minuter!

8. Cambridge – Accrington StanleyX

Med närmare två insläppta mål per match ifjol är det svårt att tro att såväl Cambridge som Accrington slutade på varsin stabil mittenposition i tabellen. Som läget ser ut nu kommer det inte bli lika lätt att ta sig så pass långt upp på säker mark då trenden från fjolåret onekligen hängt med till hösten. Det är med det sagt två lag i lika stort behov av poängen och som har samma faktorer som talar både för och emot respektive seger varpå krysset är det mest logiska valet.

9. Fleetwood – BoltonX

Då båda lagen visat sig svåra att bryta ner och ta poäng av är det svårt att se detta möte sluta särskilt målrikt. Fleetwood har kryssat oftare än någon annan i seriespelet hittills medan inget lag släppt in färre mål än Bolton. Hemmafördelen och gästernas defensiv tar ut varandra? När helgardering inte är ett alternativ blir spikkrysset det enda rimliga.

10. Lincoln – Morecambe12

Går man bara på tabellen och det faktum att Morecambe inte verkar kunna vinna några matcher alls egentligen är ettan ett givet val här. Men jackpottvecka som det är och just av den anledningen tillsammans med det faktum att Lincoln inte förlorat hemma än, och bara en gång sedan februari, blir tvåan en lika given gardering. Oväntad som den är blir det en garanterad kupongrensare varpå drömmen om att bli ensam på 13 rätt lever!

11. Oxford – Forest Green1X

Det mesta talar givetvis för att fjolårsåttan kommer ta detta tämligen komfortabelt då nykomlingen Forest Green inte verkar räcka till i League One. Men med samma logiska resonemang som ovan är det alldeles för hög streckning på hemmaspelande Oxford som mycket väl kan komma att underskatta gästerna. Rensarkrysset måste således med!

12. Port Vale – Charlton12

Lika svårt som det är att räkna bort Charlton, lika svårt är det att faktiskt lita på att dem lyckas leverera när det väl gäller. Så också mot nykomlingen Port Vale som kvalade sig upp i våras. Dock ska det sägas att Charlton till skillnad från ifjol kryssar oftare än dem förlorar vilket gör att helgarderingen är att överväga. Deras fågel-eller-fisk stämpel är däremot svår att skaka av sig vilken också möjliggör en extra gardering på veckans system.

13. Sheffield Wednesday – Shrewsbury1X

Hemmastarka Sheffield Wednesday jagar tabelltoppen och är tveklöst att räkna med den här säsongen som en av huvudkandidaterna att ta klivet upp. Med det följer också ett lika tveklöst favorittryck här mot ett Shrewsbury som inte vunnit på fem raka matcher nu. Gästerna tog dock fyra pinnar av Sheffield ifjol och har ett gynnsamt inbördes facit vilket känns rimligt att ta hänsyn till när det finns sex miljoner extra i potten!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |