Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 2/4
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 2/4

Publicerat 2022-04-01 18:42

Sjätte och sista veckan med Tips-SM är här och med den kryddas kupongen också av en riktig fin jackpott dagen till ära. 14 miljoner rör det sig om där de 12 brittiska matcherna, däribland fina derbyt uppe i Wales, får sällskap av Häcken – AIK i den allsvenska premiären nere på Hisingen i match 13. Kupongen avslutas dock med ovissa men hyperintressanta Manchester United mot Leicester på Old Trafford som bör kunna bli en målrik historia!

Spelstopp: 15:59 lördag 2 april


svenska spel


Match i fokus: Manchester United – Leicester

Sist ut på kupongen den här veckan hittar vi också den mest profilerade och intressanta tillställningen. Manchester United fortsätter att gå tungt där uttåget ur Champions League, formkurvan hos b l a Marcus Rashford och hatstormen mot lagkaptenen Harry Maguire alla satt sina spår. När ligan nu återupptas efter kvaluppehållet blir det spännande att se hur United tar sig an säsongsavslutningen med fjärdeplatsen i fokus.

Här möter hemmafavoriten ett Leicester vars bästa chans att nå spel i Europa nästa säsong är att vinna UEFA Conference League. The Foxes är i kvartsfinal av turneringen som sägs vara prioriterat före ligan i det här skedet, även om lagets insatser hittills generellt sett knappast varit på grund av olika prioriteringar. Målrikt att vänta återigen lagen emellan?


Skrällpotential: Norwich

För tredje gången den här säsongen har jumbon Norwich radat upp sex raka förluster Premier League. Åtta poäng bakom med två matcher mer spelade än Everton över strecket är detta således sista chansen för Norwich. Ny förlust här efter uppehållet där dem får antas ha gjort en rejäl ansträngning för att samla ihop sig och ge det hela en ärlig chans släcker säkerligen den sista strimma av hopp om nytt kontrakt.

Som tur är gästar The Canaries ett Brighton som också dem förlorat sex raka matcher och dessutom bara mäktat med ett mål framåt. Precis som bottentrion har även Graham Potters Brighton haft oerhört svårt att samla ihop trepoängare under säsongen, däribland i returmötet på Carrow Road i höstas som slutade 0-0. Med lagens formkurva och målproduktion i åtanke är ett nytt kryss långt ifrån omöjligt.


Omgångens säkra: Luton

Fortsatt formstarka Luton får hoppas att uppehållet inte satt stopp för deras framfart och momentum i The Championship. Nathan Jones, som skrev på ett nytt långt kontrakt med The Hatters vid årsskiftet, verkar dock inte bekymrad och snarare säker på att försprånget som tabelltvåan Bournemouth har går att hämta upp – och med nuvarande form är det svårt att säga emot.

Det kanske inte räcker hela vägen till det förlovade landet i Premier League men här mot ett bortasvagt Millwall, som dessutom fick sin fina obesegrade svit spräckt före uppehållet, ska drömmen i alla fall kunna hållas vid liv. Luton har vunnit 11 av sina 16 senaste i ligan varav sex av åtta hemma, och besegrade också The Lions i höstens returmöte tack vare två mål av då som nu formstarke Harry Cornick.


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Manchester United – LeicesterX2

Även om Leicester sägs prioritera kommande dubbelmöte med PSV före ligan går det inte att komma ifrån att dem nog gillar sina chanser här mot ett starkt ifrågasatt och nog så överkomligt Man United. The Foxes brukar också trivas mot United och skulle vid seger för första gången i historien vinna fyra raka inbördes möten, något som absolut är en möjlighet nu när gästernas defensiva skadeläge ljusnat ordentligt!

2. Chelsea – Brentford1X

Christian Eriksens betydelse för både Brentford och det danska landslaget kan inte nog understrykas och kreatören har inte visat mycket till ringrostighet sedan hans comeback. Mot ett Chelsea som har ett öga på Real Madrid härnäst i veckan kan det absolut räcka till en god insats och en möjlig poäng, även om samtliga tre är något långsökt. Roterar Chelsea på ”fel” sätt som dem gjort emellanåt finns dock chansen!

3. Burnley – Manchester City2

Fem raka inbördes segrar och 17-0 i målskillnad, ja nog kan man hävda att Burnley är en av Manchester Citys absoluta favoritmotståndare. Sett till hur hemmalaget såg ut i förlusten mot Chelsea när dem väl släppte in första målet är det svårt att se en annan händelseutveckling än vad lagens tidigare inbördes möten visat – inte minst då City inte har råd med fler kostsamma poängtapp tack vare Liverpools makalösa form!

4. Leeds – Southampton1

Efter två raka förluster under nye managern Jesse Marsch har saker och ting till synes vänt för Leeds. Två raka moralstärkande segrar precis före uppehållet bör ha gjort gott och har även skapat sju poängs marginal ner till strecket. Det är således ett betydligt mer positiva tongångar i Leeds nu än innan liksom jämfört med Southampton. Fyra tunga förluster i rad har tagit fokus av en annars fin säsong och frågan är hur The Saints, som såg trötta ut före uppehållet, kommer ut till denna sista avslutande fas av säsongen?

5. Wolves – Aston Villa2

Såväl Wolves som Aston Villa tillhör lagen som kryssar allra minst i ligan och den stora anledningen till det handlar om matchens första mål. Det är samma mönster för båda lagen som gör gällande att när dem gör första målet vinner dem i princip också matchen, och när dem släpper in första förlorar dem. Sett till läget i trupperna där Wolves har ett par riktigt tunga avbräck här ges Villa riktigt spännande möjligheter!

6. Brighton – Norwich12

Två av ligans allra formsvagaste lag drabbar samman och det är såklart Norwich som har mest att förlora här. Blir det inga poäng mot ett Brighton som återigen verkar ha tappat förmågan att göra mål, ja då blir det respass tillbaka till The Championship. Samtidigt kan man verkligen undra hur långt Graham Potter verkligen har kommit med sitt Brighton om segrar som dessa fortsätter lysa med sin frånvaro?

7. Stoke – Sheffield UnitedX2

Ett tröttkört Millwall blev som väntat en tämligen bekväm men inte desto mindre efterlängtad trepoängare för Stoke precis före uppehållet, vilket bröt en trist svit om åtta raka ligamatcher utan seger. En tung andra halva av säsongen för The Potters som har en svårlöst uppgift här mot ett högmotiverat Sheffield som skulle kunna avsluta omgången på tredje plats i tabellen. Strecka således från höger!

8. Coventry – Blackburn1X

Med viktiga poäng på spel i kampen om en av playoff-platserna har den här matchen alla ingredienser för att bli en tajt och målsnål historia. Båda lagen klev in i uppehållet med tvivelaktig form men då det varit värre för Blackburn, som också plågats av skador, och hemmafördelen ändå väger ganska tungt här ska 1X räcka långt. Å andra sidan ser det ut som att Ben Brereton Diaz kan göra comeback efter sin skada vilket lockar helgarderingen om utrymme finns!

9. QPR – Fulham2

Trots två raka poängtapp är det bara en tidsfråga innan Fulham kan fira uppflyttningen. 14 poängs marginal och en match mindre spelad med 24 kvar att spela om ska inte vara möjligt att tappa, men det gäller också att visa lite fokus ett par omgångar till innan planeringen till nästa säsong kan börja på riktigt. Ett formsvagt QPR som dessutom saknar bäste kreatören Chris Willock ska dock bli en tämligen enkel match!

10. Barnsley – Reading1X2

Visst lutar den här matchen åt att bli säsongsdefinierande för både Barnsley och Reading som befinner sig på varsin sida av nedflyttningsstrecket efter 38 omgångar. Seger för Barnsley och avståndet upp krymper till överkomliga två poäng medan förlust mycket troligen sänker dem helt. Med den typen av påslag att adderas till den vanliga bottenångesten utgår vi från krysset men plitar ner samtliga tecken då ingen går säker här.

11. Cardiff – Swansea1X2

Det erbjuds ett nödvändigt revanschläge för Cardiff när Swansea gästar nationalarenan i Wales efter 0-3 i höstens retur. Hemmalaget kommer också med gott mod tack vare 10 inspelade poäng av 12 möjliga, och med inte mycket annat att spela för kvar för något av lagen är hedern ett bra argument på Cardiffs sida. Dock återfinns Swansea i samma utgångsläge tabellmässigt och har trots allt fler offensiva nycklar vilket gör att helgarderingen här är det enda rätta.

12. Luton – Millwall1

Utöver bottengängen Derby och Reading har Millwall endast lyckats besegra Coventry på bortaplan sedan mitten av oktober. Deras fina poängskörd under vintern från februari och framåt hänger således främst på hemmaspelet vilket inte inger något vidare förtroende här. Luton som visat uppflyttningsform sedan årsskiftet är i gott slag och har en riktigt vass anfallsduo som mycket väl kan avgöra detta. Bra spikbud!

13. Häcken – AIK2

Att spika AIK borta var inte någon lyckad strategi under fjolåret men efter en positiv försäsong och då dem verkligen trivs när det vankas premiär i Allsvenskan är tvåan ändå en fullvärdig spik. Häcken har inte lyft under norrmannen Högmo och åkte dit ordentligt mot Hammarby i Svenska Cupen nyligen där den defensiven återigen blottades. Utan kraft i offensiven som är än mindre efter tappet av unge Wålemark blir detta för svårt för Häcken.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |