Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 20/8
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 20/8

Publicerat 2022-08-18 22:11

 Dagarna flyter minsann på fort i sommarvärmen och det har redan blivit dags för en ny omgång tipslördag. Precis som förra veckan är det 13 matcher från England som utgör kupongen, fem från Premier League och resterande åtta från The Championship. Två tämligen otvetydiga spikar hittas direkt men därutöver finns det fint värde och såklart en och annan superskräll. Det blir kanske ingen rad som ensamt står på 13 rätt och således är garanterad 10 miljoner men två lågt streckade bortalag kan räcka riktigt långt. 

Spelstopp: 15:59 lördag 20 augusti


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Bournemouth – Arsenal 2
2 Crystal Palace – Aston Villa 1
3 Everton – Nottingham Forest 1 X
4 Fulham – Brentford 2
5 Leicester – Southampton 1
6 Burnley – Blackpool 1
7  Coventry – Huddersfield 1 X 2
8 Preston – Watford 1
9 QPR – Rotherham 1 X 2
10 Reading – Middlesbrough 1 2
11 Stoke – Sunderland X 2
12 Sheffield United – Blackburn 1
13 West Bromwich – Hull 1 X 2

svenska spel

stryktipset spelkollVi och SvenskaSpel uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen. Till Spelkollen

 

Match i fokus: Everton – Nottingham Forest

Två matcher, två förluster. Ja nog ser det prekärt ut för Everton allaredan och Frank Lampards gäng har nog inte råd med särskilt många fler förluster innan krisstämpeln tas fram på allvar – vilket kan utbringa ren och skär panik. Många har tippat Chelsea-ikonen att sparkas först och ser man till samtliga lag i Premier League finns det få om ens någon bättre gissning just nu.

Det vore således högst lämpligt med en seger nu och om säsongen nu kommer bli så tuff som dem flesta är överens om, ja då gäller det att vinna den här typen av matcher. Hemma, mot en av nykomlingarna och mot en direkt konkurrent från botten av tabellen. Med tanke på att Nottingham inte heller imponerat hittills erbjuder detta Everton väl så rimliga chanser att ta en välbehövlig trea.


Skrällpotential: Hull

Fortsatt obesegrade efter fyra omgångar trots att man mött såväl Burnley som Norwich. Ja nog har Hull fått en smakstart på säsongen rent poängmässigt och visst var dem tämligen utspelade mot både Burnley och Preston. Dem stod dock pall för trycket och la två hårdjobbade poäng på kontot liksom gott momentum inför att spelschemat ’lättar upp’ något framöver.

På pappret är detta dock inte mycket lättare än dem fyra inledande omgångarna i The Championship men även om West Bromwich satsar stort, och har en hel del spets offensivt sett, saknas det en hel del fundamentalt i den klubben för att man ska tro på dem på lång sikt. Det organisatoriska och speluppbyggande lämnar en hel del att önska precis som väntat med Steve Bruce på managerposten, vilket ger ett mer spännande Hull fin skrällpotential!


Omgångens säkra: Crystal Palace

En poäng av sex möjliga mot Arsenal och Liverpool hade nog Crystal Palace på förhand varit nöjda med inför säsongen. Men som båda matcherna utvecklade sig bör Patrick Vieira snarare gräma sig över att hans Palace inte står noterade för fler poäng. The Eagles imponerade såväl med sin struktur som sin kollektiva samstämmighet vilket snabbt gjort avtryck.

Tendenserna fanns där redan ifjol men försäsongen har onekligen gjort Palace gott. Med den spets som både Eberechi Eze och Wilfried Zaha bidrar med offensivt sett, och kanske främst Marc Guéhi defensivt, ska hemmalaget kunna ta kommandot över ett blekt Aston Villa – som släppt in mål i sju raka matcher och inte ser mycket ut för världen i andra änden. Gott slagläge och fint värde på Palace med andra ord!


svenska spel


Utvalt system – 216 rader

1. Bournemouth – Arsenal2

Nykomlingen Bournemouth försökte stå rätt och blockera allt vad dem kunde men lämnade ändå planen med 0-4 senast mot City. Ett offensivt piggt och löpvilligt Arsenal blir inte någon lättare uppgift varpå även den här matchen har potential att rinna iväg. Gabriel Jesus är glödhet och blir svårstoppad här i kupongens sena avsparkstid som ska knyta ihop 13 rätt-säcken.

2. Crystal Palace – Aston Villa1

Två tämligen oinspirerade insatser inger inget vidare förtroende för Aston Villa eller Steven Gerrard heller för den delen. Fortsätter kräftgången med de investeringar som gjorts är det ingen garanti att engelsmannen sitter säkert vid jul. Något som känns oerhört långt borta vad gäller hemmalagets dito Patrick Vieira som fått Palace att se riktigt spännande ut. Stabil hemmaseger med eftertryck att vänta!

3. Everton – Nottingham Forest1X

Hur dags det än må vara att ta första segern för säsongen är detta Everton inte att lita på. Nottingham har visserligen inlett sisådär men har samtidigt värvat väldigt intressant som inom kort bör kunna göra skillnad och lyfta nivån. Kanske redan här mot ett Everton kort på självförtroende som också riskerar att behöva lida länge innan hoppfulla vindar drar in på Goodison Park? 1X ska dock räcka.

4. Fulham – Brentford2

Trots oddsen emot sig har Fulham gjort ett gott första intryck sedan comebacken i högstaligan, om än med draghjälp av ett oinspirerat Liverpool i hemmapremiären och ett uddlöst Wolves senast. Detta blir på pappret enklare men i praktiken svårare då Brentford alltid är som bäst i momentum. Och efter krossen på Old Trafford är The Bees verkligen att räkna med i en match som denna där dem ska understryka sin position som Premier League-lag.

5. Leicester – Southampton1

Det finns flera lag som tar den svåra vägen fram och Leicester är även denna gång ett av lagen som gör det så väldigt mycket svårare för sig själva än nödvändigt. Återigen stod defensiva misstag, rena bjudningar och tillkortakommanden i fokus vilket är oroväckande. Det finns därmed all anledning att gardera för fullt egentligen men Southampton har å andra sidan inte imponerat. Leicester löser detta om dem står för en ’vanlig’ insats?

6. Burnley – Blackpool1

Med effektiviteten framför mål fortsatt det stora hindret för att Burnley ska komma igång med säsongen på riktigt är det kanske inte dumt att plocka med ett rensarkryss här. The Tangerines har dock haft svårt på resande fot hittills även om det blev seger senast och tar Burnley väl ledningen, ja då är det tyvärr kört. För inte kommer gästerna få låna bollen särskilt ofta

7. Coventry – Huddersfield1X2

På grund av planens dåliga skick kommer en av Coventrys matcher för tredje gången den här säsongen ställas in. Detta då arenan delas med rugbylaget Wasps och har agerat värd åt flera rugby matcher under Commonwealth Games nyligen. Således lottas denna match enligt fördelningen 50-27-23 vilket tyvärr är lite för jämnt för att ’våga’ chansa på den hemmaseger som vore mest trolig om matchen väl spelats.

8. Preston – Watford1

Tre 0-0 kryss på fyra omgångar lämnar såklart en viss skepsis till Preston men nog hade det varit betydligt mer oroande om dem inte skapat så pass många chanser. Snart kommer marginalerna vara med det och varför inte mot ett överhypat Watford vars större löneposter ryktas bort? The Hornets har inte heller inlett säsongen särskilt övertygande rent spelmässigt och lär stöta på patrull på svårspelade Deepdale!

9. QPR – Rotherham1X2

Det var ingen dålig anstormning som Rotherham fick utstå senast mot Preston men den lär samtidigt ha stärkt självförtroendet att nykomlingen visst kan hävda sig i den här serien. Obesegrade efter tre omgångar och bara ett insläppt mål är en smakstart som absolut kan fortsätta ett tag till. QPR är ojämna och kommer få det tufft att leva upp till förväntningarna i dessa matcher dem är favoriter i. Fint värde från höger således!

10. Reading – Middlesbrough12

Fyra matcher in på säsongen är Chris Wilder och hans Middlesbrough fortsatt utan seger och med flest mål insläppta. Nog börjar det gnaga lite i sömmarna och det sena kvitteringsmålet senast lär inte ha gjort saken bättre. Nu väntar återigen en potentiellt svårlöst historia mot ett Reading som stundtals kan mycket men som också faller ifrån lätt. Är det dags för Boro månntro eller blir detta återigen en match dem inte har marginalerna med sig?

11. Stoke – SunderlandX2

Trots att detta är en match som Stoke såklart ska vinna har The Potters snabbt blivit säsongsinledningens hatobjekt för undertecknad. Det går helt enkelt inte att bli klok på när dem ska leverera enligt plan och förväntningar, än mindre efter en ny slätstruken insats senast. Nykomlingen Sunderland kommer inte be om ursäkt här vilket med den offensiva spets dem har gör att denna gardering plitas ner först av alla på kupongen!

12. Sheffield United – Blackburn1

Visst verkar det som att Sheffield United till slut hittat rätt nivå och på riktigt iklätt sig rollen som titelkandidat. Spelet imponerar och med ett allt bättre självförtroende är en lång förlustfri svit att vänta framöver när dem klättrar upp mot serieledningen. Blackburn, vars Ben Brereton Diaz omgärdas av flyttrykten och inte lär spelas, ser det desto deppigare ut för och på Bramall Lane kammar dem noll – precis som senast mot Reading!

13. West Bromwich – Hull1X2

Om The Championship lärt en något under de senaste åren är det att man kommer väldigt långt med en eller ett par bra spelare i form. Antingen som gör mål eller förhindrar mål och rent individuellt har West Brom precis det. Hur lågt man än håller dem som lag har dem med Swift och Wallace spelare som kan göra det där lilla extra som kan räcka hela vägen. Dock saknas första vinsten ännu och det kan förhoppningsvis Hull utnyttja till sin fördel!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |