Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 25/2 – 16 miljoner i jackpott!
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 25/2 – 16 miljoner i jackpott!

Publicerat 2023-02-23 22:34

Efter megaskrällarna på Stamford Bridge och i Nottingham förra helgen vore det konstigt om någon skulle lyckats lösa samtliga 13 rätt. Således bjuds vi på en saftig jackpott omgången till ära och det är det ju inte läge att tacka nej till. 6 matcher från Premier League och 7 från The Championship är vad vi har framför oss. Väl mött!

Spelstopp: 15:59 lördag 25 februari


# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Crystal Palace – Liverpool 1 X 2
2 Bournemouth – Manchester City 2
3 Leicester – Arsenal 2
4 Leeds – Southampton 1 X 2
5 Everton – Aston Villa 2
6 West Ham – Nottingham Forest 1 X 2
7 Birmingham – Luton 2
8 Bristol City – Hull X
9 Norwich  – Cardiff 1 X
10 QPR – Blackburn 1
11 Sheffield United – Watford 1 X 2
12 Stoke – Millwall 1 2
13 West Bromwich – Middlesbrough X 2

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Crystal Palace – Liverpool

Med tanke på segern mot Newcastle och starten mot Real Madrid är det svårt att greppa att Liverpool, ett lag som lever på just den typen av energi och momentum, fullständigt kraschade därefter. Frågor ställs nu med rätta om The Reds lyckats skaka av sig 2-5 på Anfield i tisdags och ladda om mot ett potentiellt krångligt Palace?

Hade det inte varit för denna speciella säsong ur Liverpools ögon sett vore det givetvis enklare att se dem knyta näven och kräma fram en rekyl här på Selhurst Park. Men likt Corona-säsongen efter ligatiteln är Liverpool inte längre samma stabila kraft eller för den sakens skull ett lag med samma höjd och kontinuitet. Något hemmalaget kan dra nytta av och mycket möjligen också överraska!


Skrällpotential: Nottingham Forest

En högst oväntat poäng hemma mot Manchester City men en som knappast saknar tyngd och betydelse. Liket lever onekligen vad gäller nykomlingen Forest och deras chanser att klamra sig kvar i Premier League ytterligare en säsong. Det finns också lag bakom dem i tabellen som har det ännu tyngre vilket gör den här typen av matcher till en mycket möjlig trepoängare.

För säga vad man vill om West Hams säsong men det är inte värst många gånger de lyckats lyfta sig så pass att det sett ut som att en klättring i tabellen är på ingång. Målskyttet är ett stort problem och något som gör det svårt att skapa någon kontinuitet. Ingenting kommer gratis vilket såklart gör det svårt att vinna fotbollsmatcher. Gästande Forest med alla möjligheter till ett bra resultat därför.


Omgångens säkra: Arsenal

Trots en bra start var det till slut ingenting som kunde hindra Leicester från att lämna Old Trafford med noll poäng och tre insläppta. Defensiven som varit The Foxes akilleshäl hela säsongen stod återigen i fokus när matchen väl satt sig. Mot ett hungrigt Arsenal bör det således innebära ytterligare problem.

För nog är detta ett ypperligt läge för Arsenal att möta just Leicester som The Gunners själva måste känna är en lämplig uppgift. Med momentum på sin sida efter den fina vändningen senast mot Aston Villa och Manchester Citys sammanfallande poängtapp, inte bommar Arsenal det här läget?


svenska spel


Utvalt system – 648 rader

1. Crystal Palace – Liverpool1X2

Som en av två sena matchstarter är det denna som summerar och avslutar kupongens 13 matcher. Förhoppningsvis är man med på 13 rätt inför 20.45 vilket såklart kan betyda att garderingen behövs på annat håll. Å andra sidan är det just den här matchen som kan vara den som tippar vågskålen mot hög utdelning eller rent av jackpottmiljonerna! Så som Liverpools bortaspel varit under säsongen lutar jag mer åt det senare.

2. Bournemouth – Manchester City2

Poängtapp mot Forest vilket släppt iväg Arsenal i toppen och nytt poängtapp i veckan vilket äventyrar lagets möjligheter i Champions League. Ja det har knappast varit en optimal vecka för Manchester City och det är nog något som Bournemouth kan få sota för den här lördagen. Är City på det humöret vilket jag tror talar det mesta för att hemmalaget, som släppt in mest mål hittills, får svårt att överleva till halvtidspausen.

3. Leicester – Arsenal2

Fyra raka inbördes segrar, alla med två måls marginal, säger tillsammans med nuvarande form och utgångsläge det mesta om var den här matchen allra troligen landar. Kommer Arsenal upp i sin rätta nivå som varit fallet större delen av säsongen är det en solklar bortaseger vi har att vänta, förstärkt av hemmalagets nästintill obefintliga försvarsspel. Sett till odds framstår detta som en riktig värdespik och således en självklar sådan på veckans system!

4. Leeds – Southampton1X2

Upp som en sol, ner som en..? Ja vad har vi egentligen att vänta från Southampton som förra veckan stod för en riktig knall. Det vore inte första gången som en sådan insats och resultat får motsatt utfall matchen därpå. Å andra sidan är det ett rätt formsvagt Leeds som står för motståndet och det ger väl ändå gästande Saints goda möjligheter att lämna med både en och tre poäng. Riskfylld match dock så alla tecken är att föredra.

5. Everton – Aston Villa2

För tredje matchen i rad var det öppna spjäll bakåt i stort sett för Aston Villa, men även om det blivit 11 insläppta finns det ingen anledning att tro att den typen av resultat ska hålla i sig. Snarare tvärtom, en vändning är runt hörnet och vad passar bättre än ett begränsat Everton som knappast kommer äta sig in i matchen om gästerna med formstarke Ollie Watkins väl gör första målet här. Vettig spik till fint värde!

6. West Ham – Nottingham Forest1X2

Resultaten den senaste tiden å ena sidan var förlusten senast mot Tottenham till slut en match för mycket för West Ham att gräva fram poäng från. Spelmässigt är det inte mycket som stämmer för The Hammers som lär bli överstreckat här å det grövsta. Visst har Nottingham sina begränsningar men poängen i den här matchen släpper dem inte ifrån sig i första taget. Ny 1-0 seger som senast lagen möttes?

7. Birmingham – Luton2

Förlust mot överlägsna serieledarna Burnley är ingenting att skämmas för men nog känner sig Luton något bestulna på poängen med tanke på hur jämn matchen var och hur segermålet kom till. Chans till nödvändig rekyl erbjuds här mot ett formsvagt Birmingham som med åtta förluster på de tio senaste dragits in i bottenstriden igen. För ett Luton med playoff-ambitioner är det endast seger som gäller!

8. Bristol City – HullX

Man kunde tro att blott tre förluster på 15 omgångar skulle tagit Bristol City raka vägen mot playoff-platserna. Men med fyra segrar och resten kryss blir det svårt att skapa det momentum som krävs för att slå sig in där, och deras säsong riskerar således att ebba ut inom kort. Svårslagna är dem dock och höjd finns det men med gästernas allt högre lägstanivå och tajtare defensiv återstår det att se om vi får en vinnare denna eftermiddag..?

9. Norwich – Cardiff1X

Två raka segrar har, tillfälligt i alla fall, lyft Cardiff över nedflyttningsstrecket i The Championship. Än är det tidigt att ropa hej och ska The Bluebirds lyckas hänga kvar måste det nog till att bli lite mer effektiva framför mål. Titeln som ligans målsnålaste gäng innehar dem fortfarande och det bör ju såklart ett Norwich som är lite på gång kunna utnyttja. Men sett till vad krysset gör för utdelningen måste garderingen med en jackpottvecka som denna!

10. QPR – Blackburn1

Få saker kan skaka nödvändigt liv i ett lag som har det tungt som ett managerbyte. Och det är precis vad QPR har gjort om än ett par omgångar för sent. Playoff är såklart bara att glömma då en mer stressande situation råder i form av att snabbt som attan med marginal skapa utrymme nedåt i tabellen. Vilket med hemmafördelen dessutom ger QPR finfina chanser att plocka samtliga poäng. Blackburn må ligga kvar i toppen men har fått lite väl bra betalt de senaste veckorna. En förlust är dem därmed ’skyldiga’!

11. Sheffield United – Watford1X2

Ett av få toppmöten men likväl ett på förhand spännande möte. Sheffield har fortfarande andraplatsen som ger uppflyttning i egna händer men får se upp så dem inte dras in in någon minikris där de tappar fokus, vilket såklart är lätt hänt i deras utgångsläge och inte första gången det händer om så blir fallet. Gästande Watford har således alla möjligheter att störa hemmalaget och värdemässigt går det inte att förneka vad streckningen från höger kan göra för utdelningen.

12. Stoke – Millwall12

Att blanda och ge vecka ut och vecka in har blivit lite av Stokes signum. Att bara två lag kryssat färre matcher än dem är rätt talande och en stor förklaring till varför dem först förra helgen bröt 40+ poängbarriären. Millwall, bortaplan till trots, bör därmed gilla sina chanser att ta ytterligare kliv mot playoff. Med tre inbördes segrar av fyra möjliga de senaste säsongerna är det lätt att se varför fler än jag garderar upp detta.

13. West Bromwich – MiddlesbroughX2

Sist ut på kupongen hittar vi ett av få ’toppmöten’ men ett som det säkerligen kommer kunna höras en del om. Boro är formlaget nummer ett just nu och få vågar väl därför utelämna tvåan, något som det givetvis går att förstå fullt ut. West Broms uppryckning sedan tränarbytet har kommit av sig något och även om de lär höja sig här inför utmaningen som väntar är det väl knappast läge att helt gå emot gästerna? Krysset bör därmed räcka gott.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |