Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 26/2
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 26/2

Publicerat 2022-02-24 22:39

Sett till att vi har 15 miljoner extra i jackpott denna inledande vecka av Tips-SM är det en riktigt spännande kupong att sätta tänderna i. Få på förhand givna favoriter innebär tuffa val vad gäller hur många och var garderingarna ska sitta. Här läggs fokus på att göra så bra analyser av matcherna som möjligt för att du som tippare ska kunna ta bättre beslut till just din rad, varpå detta system inte är anpassat för Tips-SM utan istället fungerar som en guide. Lycka till i jakten på 13 rätt!

Spelstopp: 15:59 lördag 26 februari


svenska spel


Match i fokus: Everton – Manchester City

Precis som förra veckan är det Manchester City som avslutar kupongen med den sena matchstarten 18.30. Tottenham lyckades mot alla odds vinna på Etihad vilket såklart gjorde saker och ting intressant i titelstriden, och innebär att serieledande City nu tappat nödvändig marginal mot Liverpool som dem fortfarande har kvar att möta på Anfield.

En reaktion är således att vänta från Pep Guardiolas gäng och ett väldigt ojämnt och fortsatt problemtyngt Everton kommer få svårt att hänga med här. Everton har visserligen vunnit bägge hemmamatcher under Frank Lampards ledarskap men har inte lyckats rå på City på nio raka inbördes möten, varav fem hemma på Goodison Park, med målskillnaden 5-26 till gästernas fördel.


Skrällpotential: Reading

Nye interim-lösningen Paul Ince fick inleda sin sejour i Reading med tre mycket viktiga poäng i bottenstriden i The Championship efter att The Royals tagit en tung men likväl rättvis seger mot Birmingham senast. Reading har i och med det lyckats öka avståndet till Derby under strecket och ska man tro Ince själv har Reading tillräckligt med kvalitet för att säkra kontraktet inom kort.

Den forne storspelaren slår fast att lagets offensiv spelar på en nivå långt över nuvarande tabellposition och att man kommer komma långt på att tajta till defensiven. Det är bara att hålla med och med lite nytt självförtroende bör Reading klara av att komma än närmre lagen ovan dem i tabellen, vilket börjar redan i Blackpool som gjorde en tämligen blek insats mot QPR senast.


Omgångens säkra: Bournemouth

Med två veckors vila och möjligheter till förberedelser inför den tuffa avslutningen finns det inga skäl att misstro Bournemouth hemma mot formsvaga Stoke. Gästerna har endast lyckas vinna två av tio matcher sedan julhelgen och var aldrig nära segern senast mot Luton där manager Michael O’Neill efteråt tyckte att laget ”…looked disjointed. Miles away from where we need to be.”

Ligatvåan Bournemouth, som har direktplatsen till Premier League i egna händer, har således ett ypperligt tillfälle att utöka försprånget ner till de jagande lagen som har spelat 3-4 matcher fler än dem. Med fyra av fem hemmamatcher innan det viktiga bortamötet med Huddersfield innan landslagsuppehållet i mars är det fullt fokus som gäller – och minst 13 av 15 poäng in på kontot.


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Everton – Manchester City2

Tottenham gavs inget större förtroendet senast mot City men lyckades ändå genom sina anfallsess lösa segern i slutändan. Som tur är för Citys del har inte Everton någon sådan motsvarighet och med en motreaktion att vänta lär det här vara över innan det knappt hunnit börja. 3-0 City i halvtid?

2. Manchester United – Watford1

Mot alla odds fortsätter Manchester United att ha marginalerna med sig i viktiga matcher och 1-1 i Madrid i veckan, som hade kunnat sluta annorlunda om Atléticos ramträffar hittat nätet, var såklart ett mycket bra resultat. När det nu vankas ligamatch mot ett av bottenlagen blir det dock svårare med motivationen och som det sett ut spelmässigt många gånger i den här typen av matcher är det vanskligt att lita på hemmalaget – men nog löser dem detta på något lustigt sätt ändå i slutändan?

3. Brentford – Newcastle1

Går man enbart på formtabellen är det givetvis klar fördel för Newcastle här, detta då gästerna fått bra utväxling sedan januariförvärven. Till den här matchen saknas dock Kieran Trippier och kanske än viktigare Allan Saint-Maximin, och när gästerna nu inte har ett kokande St James Park bakom sig är det slagläge för Brentford – som är i stort behov av en moralstärkande trepoängare.

4. Brighton – Aston Villa1X2

Varken Aston Villa eller Brighton har fått det att stämma mot slutet varpå det knappast går att lita på att någon av dem faktiskt tar initiativet här och löser segern. Endast jumbon Norwich har gjort färre mål än Brighton vars ineffektivitet återigen blivit ett problem, men Villa har samtidigt svårt att hitta lösningar för tillfället vilket varit oerhört tydligt mot både Newcastle och Watford senast. Alla tecken är därmed ett måste!

5. Crystal Palace – BurnleyX2

Efter sex raka utan seger lyckades Crystal Palace till sist ta en välbehövlig trea mot Watford och nog måste man sikta på att för andra gången den här säsongen ta två raka segrar. Det blir dock ingen lätt match sett till det momentum som Burnley rider på just nu, där segern senast mot Tottenham följde upp den än bättre trean borta i Brighton. Så tunga som Burnley är för tillfället, nog löser dem minst en pinne?

6. Birmingham – Huddersfield12

Trots att det såg mörkt ut lyckades svårslagna Huddersfield att vända 0-1 till 2-1, vilket inte bara innebär att dem har kontakt med Bournemouth på direktplatsen utan också att dem nu gått 16 raka matcher utan förlust varav 14 i ligan. Här får man dock passa sig då Birmingham spelar både tufft och väldigt direkt, något som bar frukt i deras senaste hemmamatch mot playoff-jagande Luton. Bra skrällpotential?

7. Coventry – PrestonX2

Svenske Viktor Gyökeres fick äran att avgöra senast mot Bristol vilket inte var första gången han gjort det den här säsongen, och något liknande kommer krävas om dem ska få med sig samtliga poäng mot ett svårslaget Preston. Coventry har resultaten på sistone till trots haft vissa svårigheter rent spelmässigt vilket ett väldrillat Preston mycket väl kan använda för att skapa kontroll på händelserna.

8. Millwall – Sheffield United1

Nog hade Sheffield marginalerna med sig senast mot Blackburn och det ur flera aspekter, men en för playoff-striden otroligt viktig trea säkrades alltjämt. Här blir det dock en annan typ av match mot ett hemmatryggt Millwall som dessutom hittat formen på sistone med fyra segrar på sex matcher. Gästernas nio raka utan förlust till trots är det ett bra läge att gå emot för den som letar bra spikvärde!

9. Blackpool -Reading1X2

Det finns helt klart saker att gilla med Reading och kanske att dem börjar få ut all den potential som faktiskt finns i truppen. Mot nykomlingen Blackpool, som sett till matchen senast slagit av något på takten då kontraktet mer eller mindre är säkrat, har dem också alla chanser att få med sig viktiga poäng i bottenstriden. Sett till Readings säsong som helhet är det dock inte rätt läge nu att utelämna ettan så alla tecken åker med för säkerhets skull.

10. Bournemouth – Stoke1

Eftersom förra fredagens möte med Swansea blev inställt har Bournemouth istället kunnat fokusera på hemmamötet med Stoke. Tre poäng skulle göra oerhört gott i tabelltoppen för deras del eftersom övriga lag bakom dem antingen möter varandra eller riskerar att tappa poäng i tuffa bortamatcher. Med pigga ben mot ett formsvagt Stoke ska ettan ligga närmst till hands och nog är det väl dags att Dominic Solanke snart spräcker 20-målsgränsen efter blott tre fullträffar på sina tio senaste starter?

11. Luton – Derby12

Med två raka segrar, och sju på sina tio senaste matcher i ligan, knackar Luton verkligen på dörren vad gäller playoff-platserna. Mot ett Derby som verkligen har svårt på bortaplan ska väl hemmasegern vara så gott som säker men då gästerna kommer fortsätta att kämpa för varje poäng ända till sista omgången är garderingen ett måste. Luton har bommat tillfällen som detta tidigare under säsongen och då ingen räknar med Derby betalar också tvåan riktigt bra!

12. Nottingham Forest – Bristol City12

Bristol är lite i samma sits som Derby vad gäller formen i bortaspelet och får således förståeligt väldigt lite förtroende av svenska folket här. Nottingham är ett väldigt bra och välfungerande lag men det är även Middlesbrough som föll mot just Bristol, om än i Bristol, förra helgen och att slå ur underläge är något som gästerna trivs bra med under Nigel Pearson. Tillräckligt fint skrällvärde för att motivera garderingen?

13. Peterborough – Hull1

Det blev till slut ohållbart för Darren Ferguson i Peterborough som istället plockar in Grant McCann för andra gången på klubbens tränarbänk. McCann som senast fick sparken från Hull precis när han fått ordning på dem gör här sin första match som ansvarig, och nog är det som upplagt för att både han och Peterborough tar revansch efter säsongens händelser. Gästerna kommer från sex raka utan seger och blev under hösten tre av Peterborough


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |