Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 27/8
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 27/8

Publicerat 2022-08-25 22:10

Ny vecka innebär nya tag på lördagens stryktipskupong. Förra veckan var inte så värst långt ifrån och hittar bara två skrällar in denna lördag kan det bli riktigt fin utdelning. Risken är dock att det blir alltför många favoritsegrar vilket bäddar för jackpotomgång nästa vecka men hoppet lever såklart tills de 12 inledande matcherna spelats färdigt. Arsenal avslutar sedan omgången med den sena matchstarten i match 1. 

Spelstopp: 15:59 lördag 27 augusti


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Arsenal – Fulham 1 X 2
2 Chelsea – Leicester 1
3 Liverpool – Bournemouth 1 X
4 Brentford – Everton 1 2
5 Brighton – Leeds 1 X 2
6 Blackpool – Bristol City 2
7 Blackburn – Stoke 1 2
8 Cardiff – Preston 1 X 2
9 Huddersfield – West Bromwich 2
10 Millwall – Reading 1 2
11 Rotherham – Birmingham X
12 Watford – QPR 2
13 Wigan – Burnley 2

svenska spel

stryktipset spelkollVi och SvenskaSpel uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen. Till Spelkollen

 

Match i fokus: Chelsea – Leicester

En av de stora snackisarna förra helgen var onekligen Chelseas 0-3 på Elland Road, där ett roterat Chelsea inte alls fungerade och i praktiken blev översprungna ett fartfyllt och väl samlat Leeds. Lika effektiva och kollektivt starka är måhända inte Leicester men fortsätter Thomas Tuchel rotera i elvan finns inga garantier för seger.

Gästande Leicester har höjd men då flera nyckelspelare går i väntans tider för en transfer bort från klubben är det samtidigt inte med de bästa förutsättningarna Brendan Rodgers tar sitt Leicester till Stamford Bridge här.


Skrällpotential: Leeds

Visst har Leeds fått en riktig smakstart på säsongen och det ser med ens oerhört mycket bättre ut på samtliga plan än under fjolårets säsongsupptakt under Marcelo Bielsa. Jesse Marsch verkar onekligen ha fått gehör för sina idéer och sätt att jobba i spelartruppen som lyckades till fullo senast mot Chelsea.

Nu väntar en lika svår uppgift i form av spelskickliga Brighton som också dem dragit en hel del applåder inledningsvis. Ett Brighton som likt Chelsea måste pressas högt och intensivt för att hänga kvar i matchen. Lyckas Leeds med sin game-plan även här kan det räcka långt för visst är Brighton fortfarande potentiellt ineffektiva!


Omgångens säkra: Brentford

Problemen fortsätter att hopa sig i Everton där det precis som väntat blev nytt poängtapp mot nykomlingen Nottingham Forest. En poäng räddades i slutet och det är såklart en viktig poäng, men visst har Nottingham anledning att känna sig bestulna på två pinnar.

Nä, inte ger man mycket för Frank Lampard vars dagar i Everton ser alltmer räknade ut för varje omgång som går. Mot ett Brentford som söker rekyl efter sin förlust senast mot Fulham går The Toffees inte säkert och en säker hemmaseger för Pontus Jansson och Co är att vänta.


svenska spel


Utvalt system – 216 rader

1. Arsenal – Fulham1X2

I vanlig ordning är det en spik som brukar streckas i den sena matchstarten och ett formstarkt Arsenal borde inte göra en besviken. Men, ska det bli utdelning denna vecka vill det till att det kommer någon skräll bland de stora favoriterna och hur mäktigt är det inte att ha alla tecken kvar i så fall? Fulham med Alexandar Mitrovic i spetsen har dessutom inlett mycket positivt och kan absolut ta den här matchen till Arsenal!

2. Chelsea – Leicester1

Det blev ett hejdundrande fiasko för Chelsea senast och om något blev det nog också spiken i kistan för såväl Ruben Loftus-Cheek och Conor Gallagher i Chelsea-tröjan. Räkna med att Tuchel gjort sin läxa här och inte vill se ett lika statiskt och fantasilöst mittfält en gång till vilket bäddar för rekyl. Leicester, med stora frågetecken över flertalet nyckelspelare, bör bli en passande uppgift då dem fortfarande läcker rejält bakåt.

3. Liverpool – Bournemouth1X

Nykomlingen Bournemouth har fått svårast tänkbara start enligt spelschemat och visst luktar det tredje raka förlusten här på Anfield. Dock ska sägas att Liverpool får kämpa lite väl hårt för sina inspelade poäng och fortsätter dem släppa in första målet som dem gjort väl ofta de senaste tävlingsmatcherna, ja då blir det svårt att bärga en trea här. Rensarkrysset streckas knappt av någon så den som jagar ensam rad med 13, varför inte plocka samtliga tecken?

4. Brentford – Everton1

Att det går trögt i maskineriet är en underdrift när det kommer till Everton som alltmer ser ämnade ut för The Championship. Kort på självförtroende och oklart vad dem faktiskt vill få ut när dem väl kliver ut på planen är två starka faktorer som spelar in när ettan spikas utan större förbehåll. Everton är ett lag alla kan och bör slå just nu och Brentford med sin hemmafördel är inget undantag.

5. Brighton – Leeds1X2

Med tanke på den fina start Graham Potter och hans Brighton fått på säsongen, och deras sätt att spela och ta sig an matcherna, är hemmasegern såklart högst trolig här. Ett hårt jobbande Leeds som visade sig riktigt jobbiga att ha att göra med senast kan dock överraska och får dem in första målet, ja då kan allt hända. Spännande skrällpotential!

6. Blackpool – Bristol City2

Det brukar vara vanskligt att lita på Bristol City som varit ett av ligans jojo-lag de senaste åren där segrar och förluster blandats om vartannat mest hela tiden. Sett till hur säsongen inleddes är det därför svårt att tro att den senaste tidens resultat är början på en ny trend. Samtidigt är det kanske dags att ’kliva på tåget’ nu när offensivt pigga Bristol verkar ha hittat rätt recept?

7. Blackburn – Stoke1X2

Nej det vill sig inte riktigt för Stoke nu heller och frågan man alltjämt ställer sig är när det rimligtvis är dags för en förändring på tränarposten? Mot ett Blackburn vars fina start kommit av sig går det ju ändå att se goda möjligheter till både seger och poäng, samtidigt som Stoke verkligen inte är ett lag att lita på. Ettan först men garderas tidigt då Stoke av gammal vana alltid verkar göra det omvända man förväntar sig, i alla fall för undertecknad.

8. Cardiff – Preston1X2

Återigen kliver Preston in som solklara favoriter men efter ny 0-0 historia, andra raka i ligan, är det fortfarande plågsamt få mål som dem lyckas klämma fram i offensiven. Med det i åtanke kan det bli problematiskt att komma ikapp om Cardiff, som inte ger sig i första taget, får in första målet. Alla tecken kan således betala riktigt bra och kom ihåg att hemmalaget har ett inbördes övertag som kan spela in!

9. Huddersfield – West Bromwich2

Det fortsätter att gå tungt för Huddersfield som åkte på tredje förlusten på de inledande fyra omgångarna senast. West Bromwich är visserligen inte ett lag att hålla i handen men med den spets dem har i offensiven är det ett bra utgångstecken här när hemmalaget saknar självförtroende. Något som var väl så tydligt när West Brom körde över Hull i förra omgången exempelvis.

10. Millwall – Reading12

Få trodde på Reading i förra omgången och ännu färre omgången före. Men två fina segrar utan insläppt mål dessutom gör detta till en intressant tillställning. Millwalls hemmafacit är vid det här laget välkänt och ettan måste givetvis alltid med, men någon gång förlorar även dem på hemmaplan så varför inte i en sån här match när ingen väntar sig det? För vem tror egentligen att Reading är så pass stabila att dem tar tre raka?

11. Rotherham – BirminghamX

Nykomlingen Rotherham är fortfarande obesegrade efter fyra omgångar vilket såklart inte kommer vara för evigt. Men ett tag till kan den sviten nog förbli intakt då ett på pappret potent men i praktiken hittills ganska uddlöst Birmingham gästar. Det lutar således åt en målsnål historia som mycket väl kan sluta 0-0 eller i alla fall delad pott som tre av hemmalagets fyra matcher såhär långt.

12. Watford – QPR2

Sett till de spelarförsäljningar som gjorts och är på g är det svårt att ta Watfords försök att direkt studsa tillbaka till Premier League på allvar. The Hornets ser snarare ut att redan nu balansera böckerna för ett par säsonger i andradivisionen vilket kan te sig något märkligt fyra matcher in på säsongen. Gästande QPR bör således gilla sina chanser att sno med sig poäng hem där det inte finns något som säger att dem inte får med sig samtliga. Garderingar välkomnas dock!

13. Wigan – Burnley2

Det kommer inte bli lätt och säkerligen sitta långt inne men nog bör Burnley med sitt spelsätt och erfarenhet av högre nivå kunna lysa igenom mot nykomlingen Wigan. Hemmalaget är ingen självklar kandidat för att åka ur men heller ingen självklar kandidat att hålla sig kvar med marginal över strecket heller, så nog luktar det första förlusten för säsongen i ligaspelet trots allt?


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |