Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 29/10
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 29/10

Publicerat 2022-10-27 23:26

Med både förväntade rekyler och en del nya tränarnamn in är det onekligen en spännande omgång vi har framför oss på Stryktipset denna Halloween-helg. Sju matcher från Premier League och sex från The Championship har spikat kupongen vars två första matcher startar aningen senare under kvällen. Ett perfekt sällskap för den som jobbar in de två sista gröna bockarna. Frågan är; är du en av dem?

Spelstopp: 15:59 lördag 29 oktober


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Liverpool – Leeds 1
2 Fulham – Everton X 2
3 Brighton – Chelsea 1 X 2
4 Newcastle – Aston Villa 1
5 Bournemouth – Tottenham X 2
6 Crystal Palace – Southampton X
7 Brentford – Wolves 1
8 Coventry – Blackpool 1 X 2
9 Cardiff – Rotherham X 2
10 Hull – Blackburn 2
11 Luton – Sunderland 1
12 Preston – Middlesbrough X 2
13 Wigan – Watford 1 2

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Brighton – Chelsea

The Graham Potter-derby vill man sannerligen inte missa och nog har den alla ingredienser för att bli en kittlande tillställning. Både Potter själv med sitt Chelsea och efterträdaren i Brighton Roberto De Zerbi förespråkar en offensiv fotboll vilket blir en fin match-i-matchen.

Med tanke på Brightons insats senast mot självaste Manchester City och det faktum att gästerna fortsatt är obesegrade under sin nye manager kommer den här matchen avhandla ytterligare frågor för oss tittare; har Potter nycklarna till ”sitt” Brighton och är det inte lite väl dramaturgiskt lockande och rimligt att det är just hans gamla lag som ska inflika hans första förlust i nya klubben?


Skrällpotential: Everton

En viktig detalj missades förra veckan vad gäller Everton och det är att lagets bäste spelare och självklara utgångspunkt framåt nu är tillbaka i startelvan. Det handlar såklart om Dominic Calvert-Lewin som visade klass senast och absolut kan tråckla sig in i den engelska VM-truppen om han fortsätter vara sådär pigg, påpasslig och hungrig även kommande matcher.

Everton, som ändå börjat se bättre ut, har således fått tillbaka den kanske viktigaste komponenten för att lyfta sig själva på än mer betryggande avstånd från botten av tabellen. Mot ett övervärderat Fulham som släppt in minst två mål i fyra av sina fem senaste matcher har gästerna alla chanser att få med sig både en och tre poäng.


Omgångens säkra: Luton

Efter lovande insatser och framförallt nyttiga resultat åkte Luton på en rejäl stjärnsmäll senast i Watford. 0-1 redan efter tre minuter och precis före pausvilan dog väl egentligen allt hopp om att komma ut i andra halvlek och vända matchen i och med 0-2. Revanschläge således hemma på Kenilworth Road där Luton var starka ifjol och nu till slut börjat vinna igen.

Sunderland erbjuder också en lämplig uppgift för rekylen då gästerna lyckades tappa 2-0 till 2-4 senast mot Burnley, ett öde som man inte hämtar sig från i första taget. Att det dessutom är tredje gången på The Black Cats fyra senaste matcher dem släpper minst två bollar förbi sig understryker ytterligare tanken om att dem kommer få det jobbigt här.


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Liverpool – Leeds1

Sist ut på kupongen denna lördagskväll hittar vi också veckans absolut mest givna spik. Liverpool har visserligen haft sina problem men visade styrka mot Ajax i veckan där dem tidigt hamnade under press, och efter förlusten förra helgen i Nottingham är det nu slut på Jürgen Klopps tålamod mot sina spelare för just fler sådana insatser. Leeds blir då ett lämpligt byte och detta blir med största säkerhet spiken i kistan för manager Jesse Marsch.

2. Fulham – EvertonX2

Med nedan matcher under ordinarie avsparkstid är det denna som bryggar kupongens första och sista match. Förhoppningsvis klarar Everton att bygga vidare på det momentum som sakta men säkert börjat byggas upp och visar alla tvivlare vilken potential dem faktiskt sitter på. Fulham med Alexandar Mitrovic i spetsen blir ingen lätt uppgift och detta kan absolut svänga en del men nog ska The Toffees kunna mäkta med en poäng i alla fall?

3. Brighton – Chelsea1X2

Är det någon som bör veta hur man sårar och effektivt spelar bort Brighton är det väl Graham Potter och det ska onekligen bli spännande att se hur väl han lyckas mot sitt gamla lag här. Samtidigt är det som upplagt för att hans första förlust som Chelsea-manager ska komma mot just hans tidigare lag som verkligen stod upp väl på Etihad förra helgen – och som inte behövt spela ute i Europa i veckan. Tvåan först men helst alla tecken!

4. Newcastle – Aston Villa1

Det kan omöjligt vara så enkelt att Aston Villa så fort Steven Gerrard lämnat klubben blivit ett lag i harmoni och som kommer kunna spela ut på sättet dem gjorde senast vecka ut och vecka in framöver. Att det skulle komma en rekyl var kanske inte väntat men ändå inte chockartat men i det vakum som nu uppstått innan Unai Emery tar över lutar undertecknad åt en mer ’normal’ prestation från deras sida – vilket ger formstarka Newcastle ett ypperligt läge och fint spikvärde.

5. Bournemouth – TottenhamX2

Nog för att Bournemouth tappat lite fart under andra halvan av oktober men att det skulle bli så var trots allt väntat. Hade det inte varit för att dem nu möter ett väl så opålitligt Tottenham hade garderingen uteblivit men detta Spurs som ingen blir klokare av går helt enkelt inte att lita på för tillfället. Efter en tuff match mot Sporting i veckan dessutom återstår det att se hur väl dem ställer om här när det återigen är Premier League på schemat.

6. Crystal Palace – SouthamptonX

Det har blivit ett mönster att när Ralph Hassenhüttl verkar nere för räkning i Southampton hittar dem ett par resultat i rad för att återigen ge samtliga inom klubben lite andrum. Poängen mot Arsenal satt fint såklart och även om det inte är särskilt spektakulärt är det ändå en styrka att ta sina poäng ändå – något som bör kunna fortsätta mot ett ojämnt Crystal Palace som kan få det svårt att skapa något vettigt här.

7. Brentford – Wolves1

Med tanke på förra omgångens 0-4 mot Aston Villa vore det högst märkligt om Brentford skulle stå för en så pass undermålig insats igen, inte minst då samtliga inblandade delade på den så välförtjänta kritiken efteråt. Och nog har man goda chanser att studsa tillbaka direkt mot nästjumbon Wolves. Gästerna som ännu inte vunnit på bortaplan är fortfarande ligans målsnålaste lag vilket inte direkt hjälps av de många offensiva bortfallen.

8. Coventry – Blackpool1X2

För första gången den här säsongen har Coventry lyckats hitta lite momentum där bollarna och resultaten faktiskt går deras väg. 10 poäng av 12 möjliga den senaste tiden har påbörjat klättringen och nog är det lätt att se dem fortsätta sin obesegrade svit även här. Dock är det på sin plats med ett varningen finger då Blackpool kan vara riktigt obekväma att möta, inte minst såhär direkt efter en övertygande derbyseger. Alla tecken kan således löna sig riktigt bra!

9. Cardiff – RotherhamX2

Målsnåla Cardiff kommer med tre raka matcher utan vare sig poäng eller mål och den typen av sviter, på en dryg vecka dessutom, hämtar man sig inte ifrån i första taget. En knepig motståndare i form av Rotherham står nu för motståndet och då gästerna inte släpper ifrån sig poängen utan en rejäl kamp är utgångskrysset ändå det troligaste utfallet här.

10. Hull – Blackburn2

Två raka segrar direkt efter tränarbytet vittnar om att Hull gjorde helt rätt i att göra en förändring. Det återstår att se om nye Pedro Martins som står på sidlinjen här kan fortsätta den trenden omgående eller om det blir en liten rekyl tillbaka här. The Championship är som vi vet en oförlåtande serie som sällan ser lag från den undre halvan vinna tre matcher eller fler i följd. Ett Blackburn i god form hägrar och känslan är ofrånkomlig att om/när gästerna gör första målet släpper dem inte segern.

11. Luton – Sunderland1

Förhoppningsvis har den sjukdom som höll Luton tillbaka förra helgen nu passerat och att laget nu är redo att göra sig själva rättvisa igen. Om så är fallet hålls Luton som solklara favoriter här då formen varit god mot slutet och på hemmaplan mot nykomlingen Sunderland – som man verkligen kan undra om dem hämtat sig än från den andra halvleken mot Burnley senast.

12. Preston – MiddlesbroughX2

Derbyförlusten mot Blackpool har möjligen satt sina spår men den senaste tidens defensiva resultat bör om något vara en starkt bidragande faktor till att Preston nu förlorat tre av sina fyra senaste matcher. Kan dem hitta tillbaka till det som fungerade så väl inledningsvis finns absolut chansen här men hemmaspelet har varit sisådär, formen högst tveksam och gästande Boro kommer med ny luft under vingarna sedan tränarbytet. Alla tecken om möjligt?

13. Wigan – Watford12

Att Watford fick väldigt god hjälp på vägen senast dämpar såklart entusiasmen över fyra mål framåt och hållen nolla, och matchen som sådan ska väl inte ses som något vidare indikator på att The Hornets verkligen är på rätt väg med Slaven Bilic. Kapaciteten i truppen finns ju där men så lite som den trots allt fått ut hittills gör att frågor måste ställas – och garderingar måste till och då helst så många som möjligt!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |