Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 3/9
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 3/9

Publicerat 2022-09-01 21:31

13 saftiga miljoner extra i jackpott lättar upp stämningen och ökar förhoppningarna rejält denna tidiga höstlördag, inte minst då det återfinns tre superfavoriter på kupongens första halva. Fullt fokus på engelsk fotboll är det återigen där vi får hela sju matcher från Premier League och resterande sex från The Championship. Någon av bjässarna kommer tappa poäng så frågan är bara vem eller rentav vilka? Låt oss ta en närmare titt!

Spelstopp: 15:59 lördag 3 september


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Aston Villa – Manchester City 2
2 Brentford – Leeds X
3 Chelsea – West Ham 1 X
4 Tottenham – Fulham 1 X 2
5 Newcastle – Crystal Palace 1 X 2
6 Nottingham Forest – Bournemouth 1
7 Wolves – Southampton 1 X
8 Blackburn – Bristol City 2
9 Luton – Wigan 1 X
10 Millwall – Cardiff X
11 Preston – Birmingham 1
12 Rotherham – Watford 2
13 Swansea – QPR 1 X 2

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Chelsea – West Ham

Visst är det häpnadsväckande hur ofta Chelsea sätter sig själva i en svår sits nu för tiden, och än mer hur dem redan dragit på sig tre poängtapp trots snällt spelschema. Så som det ser ut just nu, förlusterna mot Leeds och Southampton i synnerhet, är det faktum att Chelsea så sent som för 18 månader sedan vann Champions League väldigt långt borta.

Nu ställs The Blues mot London-kollegan West Ham som gjorde en bra match mot Spurs senast och bara kommer bli bättre ju längre säsongen lider. Flera spännande namn har tillkommit och spetsat truppen som David Moyes förfogar över och det kommer bära frukt. Mot ett sårbart och högst överkomligt Chelsea har dem alla chanser att plocka poäng på Stamford Bridge.


Skrällpotential: Fulham

Nykomlingen Fulham har verkligen varit en pigg och frisk fläkt sedan comebacken i Premier League, och är onekligen det av de tre uppflyttade lagen som gjort bäst ifrån sig hittills. Nu blev det visserligen förlust trots 1-0 ledning förra helgen mot Arsenal som avslutade den kupongen, en fin gardering som gärna hade fått levererat, men att det är The Cottagers de facto enda förlust hittills imponerar.

Nöjdast av alla är tveklöst Alexandar Mitrovic som slog målerekordet i The Championship ifjol men som haft sina tvivlare sedan hans senaste sejourer i högstaligan. Men fem mål på lika många omgångar har tystat många kritiker och kommer även framöver behöva leverera för att hålla Fulham kvar på den övre halvan. Har chansen mot ett Tottenham som fortfarande har ett par växlar till i sig som ännu inte kommit fram?


Omgångens säkra: Manchester City

Få lag ser så ostoppbara ut som Manchester City just nu, i alla fall på de brittiska öarna. Erling Håland har redan slagit rekord som flest mål efter fem omgångar som nykomling liksom kortast tid att noteras för två hattrick i Premier League. Startar han här har Aston Villa problem men även om Citys andra nyförvärv Julian Alvarez får chansen är det inte säkert att det blir mycket lättare för det.

Argentinaren hoppade in senast och gjorde mål direkt och så som Aston Villa ser ut såväl sett till självförtroende som spelet i uppbyggnadsfasen liksom försvarsspelet går det inte att se annat än City-seger här. Jackpottvecka som det är hade det såklart varit att föredra i alla fall en procents chans till skräll likt lagens förra möte i våras. Men nä, ingen idé att slösa garderingar här inte.


svenska spel


Utvalt system – 216 rader

1. Aston Villa – Manchester City2

Det har varit mycket snack kring Everton och Frank Lampard men frågan är om inte Steven Gerrard är den som kommer få kicken först. The Villains ser håglösa ut och mot ett Manchester City i strålande form har dem såklart ingenting att hämta, även om gästerna möjligen roterar bort Erling Håland här till förmån för spännande Julian Alvarez. Sist ut på kupongen dessutom är det bara att spika utan förbehåll.

2. Brentford – LeedsX

Det har inte direkt sprakat om vare sig Brentford eller Leeds de senaste omgångarna och poängtappen har således inte kommit som någon överraskning. Då bägge släppte in första målet senast men räddade ett kryss i slutändan finns det mycket som talar för att det är defensiven först som gäller här. Utan något vidare momentum men med offensiv kapacitet lär dock inget av lagen lyckas stänga detta vid eventuell ledning och då dem bör vara nöjda med en pinne ligger krysset nära till hands!

3. Chelsea – West Ham1X

Gästande The Hammers må fortfarande sakna lite ’cutting edge’ längst fram och det kan ta ett tag innan samtliga nyförvärv kommit in i både startelva och truppen som helhet. Chelsea har dock fortsatt problem och har trots höga toppar alltjämt ganska djupa dalar varpå dem inte går säkra här. Bli således inte förvånade om West Ham gör första och Chelsea sedan får jaga!

4. Tottenham – Fulham1X2

Precis som ovan är även detta ett London-derby om än av det lite mindre slaget. Tottenham kliver också precis som Chelsea in som stora favoriter på förhand men är långt ifrån garanterade tre enkla poäng. Fulham har stått upp bra mot både Liverpool och Arsenal hittills liksom mot Brighton i veckan. Då Spurs har ena ögat mot Champions League kommande vecka och Son som ännu inte gjort poäng är ett poängtapp långt ifrån omöjligt och med jackpotten i åtanke, varför inte plocka med samtliga tecken!?

5. Newcastle – Crystal Palace1X2

Det finns oerhört mycket att gilla med Crystal Palace men dem har trots allt bara vunnit en av de fem inledande omgångarna. Med vissa trötthetssignaler mot slutet senast mot Brentford finns det risk att det blir nytt poängtapp här. Newcastle med Alexander Isak i spetsen kommer fortsätta lyfta och hemma på St James Park är The Magpies att räkna med. Palace är dock betydligt bättre än oddssättningen antyder så här finns pengar att hämta!

6. Nottingham Forest – Bournemouth1

Bournemouth hade ett enda fokus senast mot Wolves efter förödande 0-9 mot Liverpool dessförinnan; undvika förlust till vilket pris som helst. Det lyckades men mer än så kommer krävas framöver Den här typen av matcher måste exempelvis vinnas för att undvika degradering men frågan är om det håller när dem väl försöker ’gå för det’ – eller om Nottingham som siktat in sig på den här hemmamatchen den senaste veckan helt enkelt står redo att plocka dem.

7. Wolves – Southampton1X

Återigen stod det klart att Wolves saknar den pålitlige Raul Jimenez så som han var före sin huvudskada. Nu har man agerat och plockat in Sasa Kalajdzic från Bundesliga vilket bör råda bot på det faktum att inget lag har gjort färre mål än Wolves, som tillsammans med tre klubbar dessutom ännu inte segrat i ligan. Bra chans för gästande Southampton att ta poäng men mer än en pinne är kanske att hoppas på för mycket?

8. Blackburn – Bristol City2

Efter tre raka förluster i ligaspelet var Blackburn återigen tillbaka på vinnarspåret. Här blir det dock tuffare sett till vad Bristol erbjuder offensivt sett och det kommer knappast räcka med ett mål framåt för att vinna den här matchen. Tvåan får stå som utgångstecken då Bristols formkurva pekar stadigt uppåt, men deras förmåga att tappa mot slutet av matcherna oroar tillräckligt för att starkt överväga krysset här!

9. Luton – Wigan1X

Nykomlingen Wigan tillhör inte ligans vassaste lag offensivt sett men adderingen av Ashley Fletcher bör göra dem gott framöver. Bortsett matchen mot Burnley har The Latics också kommt in bra i säsongen och kommer såklart försöka stå emot hemmalagets stabilitet och kvalitet. Något som kan räcka hela vägen till en pinne precis som fyra av de inledande sex omgångarna. Lutons momentum efter sin tuffa start bör dock väga över men jackpottvecka som det är kan krysset rensa magiskt!

10. Millwall – CardiffX

Nu har det visserligen varit tre på pappret tuffa matcher för Millwall men det är ändock talande att dem lämnat samtliga tre matcher utan att göra mål. Mot ett vilt kämpande och hårdfört Cardiff blir det inga enkla poäng trots hemmaplan och krysset får således gå ut först på kupongens mest väntade 0-0 match. Vågat möjligen att utelämna ettan men

11. Preston – Birmingham1

Nog var det en skön och möjligen också förlösande seger när Preston via 1-0 tog sin blott andra seger via sitt blott andra gjorda mål denna säsong. Det är nu dags att bygga vidare på det och Birmingham hemma på Deepdale är en mycket passande uppgift för The Lilywhites som imponerande nog hållt nollan i samtliga sju omgångar hitills. Gästerna har som bekant stora problem och med fem raka utan seger i bagaget ska mycket till för att hemmalaget bommar segerchansen.

12. Rotherham – Watford2

Att Watford fått behålla både Ismaïla Sarr och Joao Pedro kommer troligen visa sig det absolut viktigaste för deras chanser att ta sig tillbaka till Premier League. Med en något tvivelaktig säsongsinledning bakom sig är det så dags för The Hornets att trycka i ytterligare någon växel som finns med start här. Nykomlingen Rotherham är ett lämpligt byte efter att dem helt föll ihop senast – något som mycket möjligt kan bli starten på ett ras. Bra värde på tvåan är taget alla dagar i veckan!

13. Swansea – QPR1X2

Då både Swansea och QPR tillhör lagen som släppt in flest mål hittills, och duon dessutom brukar kunna vara tämligen ojämna, är detta en match att verkligen se upp med. Sett till formkurva går tvåan givetvis först men såhär ovisst är det sällan på kupongen varpå det inte finns mycket annat att göra än att plita ner samtliga tecken i en match som säkerligen lär svänga både en och två gånger.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |