Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 4/2 – Dags att plocka hem jackpotten!
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 4/2 – Dags att plocka hem jackpotten!

Publicerat 2023-02-02 23:12

Efter FA-cupens låga utdelning förra helgen hittar vi närmare 13 miljoner extra i jackpott den här veckan när ligaspelet återigen står för hela utbudet. Med sex matcher från Premier League och resterande sju från The Championship på bordet är det som upplagt för en klassisk stryktipslördag där samtliga 13 ska jobbas in i sedvanlig ordning. Och med miljonerna i åtanke är det väl på sin plats att strecka brett och fälla egentligen alla favoriter?

Spelstopp: 15:59 lördag 4 februari


# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Newcastle – West Ham 1 X 2
2 Manchester United – Crystal Palace 1 X
3 Wolves – Liverpool 1 X 2
4 Aston Villa – Leicester 1
5 Brighton – Bournemouth 1
6 Brentford – Southampton 1 X 2
7 Huddersfield – QPR 1 X 2
8 Hull – Cardiff 1
9 Luton – Stoke 1 X
10 Millwall – Sunderland 1 2
11 Preston – Bristol City 2
12 Reading – Watford 1
13 Swansea – Birmingham 1

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Wolves – Liverpool

Med tanke på hur den här säsongen inletts och fortsatt att rulla på för Liverpool är det faktum att de hade chans att ta kvadrupeln förra våren ett långsökt minne i fjärran. Skador har varit en av de stora faktorerna som påverkat dynamiken som Jürgen Klopps lag tidigare varit så kännetecknat av, men de jämförelsevis blygsamma investeringar som gjorts för att bygga om truppen för att utmana i toppen en annan.

Det gör detta till en svårlöst uppgift för förhandsfavoriten Liverpool mot ett Wolves som under Julen Lopetegui nu alltså spelar sin tredje match mot dem på kort tid. Gott om tid att lära sig hur de ska lämna planen med tre poäng? Mycket möjligt. Helt klart är i alla fall att Liverpool är långt ifrån oslagbara den här säsongen vilket gör detta än mer intressant med tanke på jackpottmiljonerna.


Skrällpotential: Southampton

Jumbon Southampton har inte varit mycket att hurra för såhär långt och med flest förluster av alla lag i ligan blir kommande veckor ytterst viktiga. Efter uttåget ur Ligacupen kan de nu skifta fokus mot att ta sig över strecket som trots allt är inom räckhåll. En seger här medan andra resultat går deras väg kan lyfta dem till 14:e platsen som också skapar kontakt med nykomlingen Nottingham.

Att James Ward-Prowse skulle kunna leda sitt Saints till både en och tre poäng mot ett övervärderat Brentford är därmed inte omöjligt. Svårt absolut och kommer inte utan ansträngning men så som stämningen lyfts den senaste tiden, också starkt påverkat av ett intressant januarifönster vad gäller offensiva investeringar, är skrällpotentialen riktigt fin här.


Omgångens säkra: Swansea

Ett spelskickligt Swansea ser möjligen ut att få nöja sig med en mittenplacering strax bakom playoff-platserna men än finns det gott om tid att etablera momentum och rätta till de svaga punkter som gäckat dem under säsongen hittills. Lite för många kryss och lite väl många insläppta mål har det blivit, å andra sidan borde också bollarna studsa lite mer deras väg någon gång.

The Swans är helt enkelt bättre än vad magkänslan säger. Mot lagen från en undre halvan är dem allt som oftast att lita på och då framförallt hemma i Wales. Mot ett formsavagt Birmingham som spelade 90 tuffa returminuter plus förlängning i FA-cupen i tisdags bör segern kunna vara i hamn redan efter första 45.


svenska spel


Utvalt system – 648 rader

1. Newcastle – West Ham1X2

Man vet att ett lag har gått bra när man knappt kommer ihåg senaste de förlorade en ligamatch. För Newcastle hade det varit så gott som omöjligt om det inte vore för Alexander Isaks premiär på Anfield – i augusti. Sedan dess har The Magpies, bortsett uttåget ur FA-cupen, knappt släppt till något i de matcher som inte slutat med seger. Vilket är de flesta. Men som jag sagt och känt under en längre tid är en förlust på gång och ett West Ham med Jarrod Bowen i fin form kan mycket väl göra jobbet. Oväntat men ändå väntat!

2. Manchester United – Crystal Palace1X

Med tre raka cupmatcher bakom sig som alla gått deras väg och utan att förta sig vänder Manchester United tillbaka till ligafokuset. För andra gången på kort tid är det Palace som väntar och för dem som såg lagens förra möte är en poäng absolut att sikta på för gästerna. Med Zaha out är det ingen som tror att dem har något att hämta men delvis därför är det som upplagt för en superskräll. Lyckas The Eagles göra det jobbigt för hemmalaget och som sist också skapa en hel del vassa chanser framåt – ja varför inte lämna Old Trafford med poäng?

3. Wolves – Liverpool1X2

Julen Lopetegui har haft två veckor på sig att mer eller mindre förbereda sina spelare taktiskt för den här matchen. Gott om tid att studera Brighton, Brentford, Leeds, Nottingham hur man på bästa sätt spelar bort Liverpools press och mittfält liksom utnyttjar ytorna bakom backlinjen. Utöver deras egna insatser mot dem nyligen såklart. Med seger i sin senaste hemmamatch på Molineaux, nog kan dem hitta inspiration att återigen göra match av det här?

4. Aston Villa – Leicester1

För den som under säsongen väntat på att det ska lyfta för Leicester; än är det inte för sent att hoppa på Unai Emery-båten. Aston Villa har verkligen fått sig ett rejält lyft sedan spanjorens intåg och mot ett notoriskt opålitligt och fortsatt ihåligt Leicester hyser jag inga tvivel om att The Villains löser tre nya poäng – vilket vore sjunde på de tio senaste i ligan om det inträffar. Och ger häng på Europa på riktigt? Ska du lägga en slant på hemmasegern är det bäst att kolla in Betsafe först, de har i skrivande stund högst odds på Premier League!

5. Brighton – Bournemouth1

Englands sämst bevarade hemlighet just nu är hur bra Roberto De Zerbis Brighton faktiskt är. Vilket ger Bournemouth kupongens kanske lägsta poängchanser överhuvudtaget. Nykomlingen imponerar inte någonstans och mot ett Brighton som alltid skapar chanser är deras enda hopp och räddning att hemmalaget har en sån där dag där bollen bara inte vill leta sig in – som mot Nottingham och Charlton. Vilket är lite väl långsökt även med 13 miljoner  i periferin?

6. Brentford – Southampton1X2

Åtta raka matcher och blott fyra förluster, vilket bara topptrion gör bättre, talar sitt tydliga språk; Brentford har etablerat sig på allvar i Premier League. Med halva säsongen spelad finns det dock en viss risk i mina ögon fortfarande att hemmalaget ’nöjer sig’ vilket öppnar för Southampton – som borde vara bättre än tabellen visar. Värvningarna i januari bådar dock gott inför en bättre vår än höst och ska dem hänga kvar vill det till att de får fart på målskyttet som de nu värvat för.

7. Huddersfield – QPR1X2

Med dagsform som den kanske enskilt största faktorn när tecknen ska fördelas här finns det inte mycket annat att göra än att täcka samtliga utfall. Varken målsnåla Huddersfield eller formsvaga QPR får något gratis för tillfället och framförallt gästerna har åkt på ett par sura sena kvitteringar på sistone. Samtidigt har QPR också åkt dit på ett par riktiga nitar på eget grepp så för den som måste snåla är kanske 1X tillräckligt?

8. Hull – Cardiff1

Tio raka matcher utan seger och inget mål i fem av de sex senaste. Ja nog är det dystert i Cardiff som nu hoppas ha hittat rätt när nye Sabri Lamouchi tagit över taktpinnen. Managern är inte ovan vid utmaningarna och svårigheterna i The Championship men utan förstärkningar i januari blir det möjligen en omöjlig uppgift att vända detta snabbt sjunkande skepp. Något som hemmalaget bör kunna utnyttja till fullo.

9. Luton – Stoke1X

Två fina segrar till trots är jag inte övertygad att Stoke på något sätt har hittat den kontinuitet som krävs för att fortsätta plocka poäng i strid ström och utmana på den övre halvan. Å andra sidan har de varit aktiva i januari och har i grunden en trupp, framförallt offensivt, som borde kunna göra det bättre. Med tanke på hur sent segern kom mot Cardiff senast för Luton och FA-cupmötet med Grimsby förra helgen färskt i minnet är delad pott inte uteslutet här. Kanske rentav läge för alla tecken?

10. Millwall – Sunderland12

Med två av sina tre bästa målskyttar borta för resten av säsongen får det sägas att Sunderland inte direkt haft någon större lycka på den fronten den här säsongen. Trots det tycker jag det ser väldigt bra ut ändå rent spelmässigt och bakom Ross Stewart och Ellis Simms finns potential – varpå hemmastarka Millwall inte går säkra här. Gästerna vann med klara 3-0 i december när lagen möttes och bör kunna föra spelet även på The Den. Oväntad tvåa som rensar fint!

11. Preston – Bristol City2

Precis som vanligt bjuds det på chanser och mål i massor när Bristol City spelar fotboll och den typen av övertygelse och offensiva framåtlutning är det svårt att inte uppskatta. Något som också räcker långt när ett av ligans målsnålaste lag står för motståndet. Preston erbjuder som bekant inte mycket att glädjas åt just nu och att de ska kunna stå emot bättre här än senast lagen möttes tror i alla fall inte jag kommer ske.

12. Reading – Watford1

En diger skadelista och en startelva som inte spelat många minuter tillsammans gör det inte direkt lättare för Watford att skaffa sig momentum och kontinuitet. Således blir det en svår match mot ett hemmastarkt Reading, som enligt poäng och målskillnad är dubbelt så bra hemma som borta, och som slog dem för bara ett par veckor sedan här i cupen. The Royals behöver också en rekyl efter två tunga förluster mot Stoke och Manchester United vilket bör spegla matchbilden.

13. Swansea – Birmingham1

Ska Birmingham ha någon chans till poäng här vill det nog till att The Blues håller nollan här. Vilket är lättare sagt än gjort då de bara lyckats göra det två gånger på sina 17 senaste ligamatcher. Hälften av bortamatcherna har istället sett dem själva gå av planen mållösa vilket också är det som jag tror kommer inträffa här. Swansea borde vunnit senast lagen möttes men får istället chans till revansch som skulle kunna få dem att tro på en playoff-plats på riktigt igen.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |