Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 4/2 – Nya jackpottmiljoner i potten!
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 4/2 – Nya jackpottmiljoner i potten!

Publicerat 2023-03-02 22:11

Efter en favorittyngd omgång där samtliga högstreckade lag vann flyttas jackpotten över till denna vårdoftande tipslördag. Det innebär 16 extra miljoner i potten när en betydligt intressantare kupong väntar. De inledande sex matcherna från Premier League får sällskap av resterande sju från The Championship som också huserar de stora kupongrensarna. Eller vad tror du?

Spelstopp: 15:59 lördag 4 mars


# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Southampton – Leicester 2
2 Arsenal – Bournemouth 1
3 Chelsea – Leeds X 2
4 Aston Villa – Crystal Palace 1 X 2
5 Wolves – Tottenham 1 X 2
6 Brighton – West Ham 1
7 Huddersfield – Coventry X 2
8 Luton – Swansea 1 X 2
9 Millwall – Norwich 1
10 Rotherham – QPR 1 X
11 Sunderland – Stoke 1
12 Watford – Preston X
13 Wigan – Birmingham 1 X 2

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Arsenal – Bournemouth

Serieledande Arsenal har sedan förlusten mot Manchester City sett till att stå pall för trycket. Tre raka segrar i ett läge där tidigare upplagor tappat poäng är ett ordentligt styrkebesked och med fem poängs försprång nu till tvåan City är det svårt att se vad som ska stoppa The Gunners.

Visst är bägge Manchester-klubbarna i allra högsta grad med i titelracet fortfarande och nog kommer Arsenal tappa poäng i någon av de 13 återstående omgångarna av Premier League, men ett tag till bör detta vara helt i Arsenals händer. Inte minst mot ett klent Bournemouth som inte ens klarade första 20 mot City senast!


Skrällpotential: Leeds

Efter tio raka omgångar utan seger tog Leeds en sällsynt men ack så viktig trepoängare mot jumbon Southampton förra helgen. Än viktigare i och med att övriga två under strecket förlorade och att flertalet direkta konkurrenter ovan gjorde detsamma.

Med uttåget ur FA-cupen i veckan kan också Leeds fullt ut fokusera på att klara kontraktet. Här ställs de också, om än på bortaplan där de haft det tuffare den här säsongen, mot ett problemtyngt Chelsea. Ett Chelsea som inte bara har oerhört svårt att hitta nätet men som också har returen mot Dortmund på tisdag att tänka på. Utmärkt läge för skräll således?


Omgångens säkra: Sunderland

Trots två raka förluster finns det fortfarande mycket som talar för att Sunderland faktiskt kommer sno åt sig en av playoff-platserna i slutändan. Grundspelet är stabilt, chanser skapas och bollen har hittat nätet minst en gång i 21 av de 22 senaste tävlingsmatcherna.

Med hemmafördelen, ett svajigt och faktiskt ganska förutsägbart motstånd tillsammans med det faktum att Sunderland efter överlägsna Burnley gjort flest mål från öppet spel är jag trygg med att det kommer ett resultatmässigt trendbrott här. Med ett odds på över två gånger pengarna erbjuder detta således ett utmärkt tillfälle att stärka kassan genom att utnyttja någon av alla bettingbonusar som finns!


svenska spel


Utvalt system – 648 rader

1. Southampton – Leicester2

Som om inte saker och ting var dystert och grått redan i Southampton gjorde uttåget ur FA-cupen mot lilla Grimsby sannerligen inte läget ljusare. The Saints är i en riktig rävsax som det är svårt att se dem ta sig ur. Något ett Leicester som verkligen också behöver en seger måste kunna utnyttja i kupongens sena matchstart. Gästernas kvalitet överlag bör bli avgörande här.

2. Arsenal – Bournemouth1

Som väntat var det ingen idé att gardera upp Bournemouth mot Man City förra helgen och det är samma tankegångar som präglar streckningen den här veckan. Arsenals överkörning av Everton, som på förhand såg svårare ut än det senare visade sig vara, hjälper till att stärka den sinnesstämningen. Krysset bara med på chans för i ärlighetens namn är allt annat än hemmaseger rejält långsökt.

3. Chelsea – LeedsX2

Med Champions League runt hörnet och allt annat än bra form inför den här matchen går det inte att förneka gästande Leeds segerchanser här på Stamford Bridge. En chans de bara måste ta då den här typen av möjligheter inte dyker upp särskilt ofta för ett lag från deras skikt av tabellen. Bortamatch till trots får utgångskrysset göras sällskap av en rensande tvåa på såväl små som stora system i min bok!

4. Aston Villa – Crystal Palace1X2

Med tanke på att endast lagen i den absoluta botten av tabellen vunnit färre matcher än Crystal Palace är det väl säkrast att inte låta sig luras av The Eagles 12:e plats. Samtidigt är det en talande trend att Palace bara lyckats besegra Bournemouth och West Ham sedan månadsskiftet oktober/november. Att ettan ligger närmst till hands råder det därmed inga tvivel om men det innebär också att det är en match som många kommer ryka på om det inte blir utfallet. Oväntat rensarskräll på ingång?

5. Wolves – Tottenham1X2

Det är knappast med någon vidare kontinuitet som vare sig Wolves eller Tottenham kan blicka tillbaka på de senaste veckorna. Två lag som ser ut att behöva luta sig lite väl mycket på dagsform och tillfälligheter för att få med sig önskat resultat, vilket får varningsflaggor att svaja i vinden. Stängt eller vidöppet, påkopplat eller misstagsbenäget ja vad har vi egentligen att vänta från duon? Den som lever får se men jag tar inga risker här.

6. Brighton – West Ham1

Som ett slag i ansiktet fick West Ham se sig besegrade på Old Trafford i veckan vilket med nuvarande formkurva i åtanke knappast gjort saker och ting lättare för David Moyes. Skotten är med sitt West Ham fortsatt indragna i bottenstriden och en stor del i det är den usla bortaformen. Vilket bör spela en stor och säkerligen avgörande roll även här mot ett spelförande Brighton som vi alla vet vid här laget besitter hög kapacitet.

7. Huddersfield – CoventryX2

För den som letar matcher till Måltipset är det här mötet snabbt avfärdat. Huddersfield med Neil Warnock har bara en tanke för resterande del av säsongen och det är att ta tillräckligt med poäng, oavsett hur det ser ut, för att hänga kvar. Således lär de gå för 0-0 här med en tydlig matchplan att hålla gästernas skyttekung Viktor Gyökeres så långt från målchanser som det bara går. Om de lyckas? Nja, jag tror inte det men för att vara på den säkra sidan så…

8. Luton – Swansea1X2

Med blott tre segrar på de 18 senaste omgångarna i The Championship har Swansea troligen lite väl långt upp till playoff-platserna för att vara en realistisk utmanare när det väl kommer till kritan. Defensiven fortsätter att vara lagets akilleshäl då enbart jumbon Wigan släppt in fler mål än deras 51. Här finns dock chansen att lämna planen i alla fall med en poäng då Luton, efter Rotherham, släppt till flest kvitteringsmål hittills. Tvåan rensar rejält?

9. Millwall – Norwich1

Med ett litet lyft som sett 10 av 12 möjliga poäng spelas in de senaste veckorna är Norwich med och tampas om playoff-platserna. Det ska dock sägas att motståndet varit tacksamt och att detta blir en betydligt tuffare uppgift. Millwall, som tagit poäng av både Burnley och Sheffield på sistone, är obesegrade i 11 raka hemma på The Den och lär vara bra sugna på att skapa nödvändig marginal till lagen utanför topp-6 vilket inkluderar Norwich. Vettig spik!

10. Rotherham – QPR1X

För den som väntade på en ny-manager-effekt förra helgen blev snabbt besvikna på QPR, vars kris verkar gå långt djupare än befarat. En seger på 18 omgångar varav 11 förluster är oroväckande eftersom det bara är potentiellt fyra poäng ner till Huddersfield under strecket. Ett försprång som de uppenbarligen inte har råd att ta för givet och som kryss-specialisten Rotherham, vilka trivs bättre hemma än borta, kommer göra allt de kan för att bevisa ytterligare här!

11. Sunderland – Stoke1

Att Stoke gått mållösa ur fem av sina sju senaste matcher gör inte mycket för att jag ska tro de lyckas lämna Stadium of Light med tre poäng. Faktiskt ingen poäng alls med tanke på att Sunderland trots allt är ett avsevärt bättre lag i grunden, med en tydligare idé och fler offensiva nycklar att luta sig mot för att vinna fotbollsmatcher. Stoke har exempelvis både gjort första målet och tagit ledningen färre gånger än något annat lag i ligan hittills. Vettig spik således.

12. Watford – PrestonX

Det verkar onekligen som att Preston försökt att hitta tillbaka till sättet de inledde säsongen på. Effekt har det fått så pass att de brutit den dystra sviten om sju förluster av tio möjliga och genom det parkerat i mitten av tabellen – fortfarande med en outsider-chans till playoff. Watford, som också dem kryssat en dryg tredjedel av spelade omgångar hittills, är bara fyra poäng före och lite i samma sits. Jämn match med viktiga poäng på spel alltså vilket borgar för en ny mållösa historia.

13. Wigan – Birmingham1X2

Vi börjar närma oss skedet av säsongen där det verkligen kan talas om sexpoängsmatcher och matcher av stor betydelse. Den här är inget undantag. Wigan kommer på nuvarande form som klara favoriter men får såklart se upp så de inte går bort sig i sin iver på att fortsätta göra framsteg under Shaun Maloney som fått bra effekt hittills. Ettan lär bli en av de hårdast streckade tecknen när spelstoppet närmar sig och det är givetvis värt att våga syna. Skrällchans!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |