Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 5/11 – Vackert miljonregn på 13 rätt!
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 5/11 – Vackert miljonregn på 13 rätt!

Publicerat 2022-11-04 22:15

Med 14 miljoner extra i potten denna lördag är anledningarna många att strössla med garderingar och kanske rentav gå ihop med kompisgänget i ett större system. Detta då man såklart gärna vill ha med skrällen på Etihad och täcka in så många som möjligt av de ovissa matcherna i The Championship. För att inte nämna kupongens avslutande tillställning på Goodison Park med start 18.30 förstås som oddsmässigt ser spännande ut. Med potentiell miljonutdelning i blickfånget, var sitter dina garderingar?

Spelstopp: 15:59 lördag 5 november


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Everton – Leicester 1 X 2
2 Manchester City – Fulham 1
3 Leeds – Bournemouth 1
4 Nottingham Forest – Brentford X
5 Wolves – Brighton 2
6 Blackpool – Luton 1 X 2
7 Middlesbrough – Bristol City 1 2
8 QPR – West Bromwich 1 X
9 Rotherham – Norwich 1 2
10 Stoke – Birmingham X
11 Sunderland – Cardiff 1
12 Swansea – Wigan 1 2
13 Watford – Coventry X 2

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Everton – Leicester

Med en rätt nedtonad lördag i Premier League jämfört med utbudet under söndagen blir också kupongen något blek. En av matcherna som dock sticker ut hittas på Merseyside där Everton, som hållt nollan i två raka matcher, tar emot ojämna Leicester som också dem är i stort behov av en seger.

Sett till hur tidigare matcher lagen emellan tenderar att gå är det inte omöjligt att även detta ser båda lagen hitta nätet. För visst går det att ställa sig tveksam till huruvida någon av dem har förmågan att hålla undan när eller om de tar ledningen i matchen som alltså spelas sist ut av kupongens utvalda 13. Frågan man behöver ställa sig blir således hur många garderingar man har råd att bränna på den sena matchstarten!


Skrällpotential: Coventry

Trots fyra segrar på de fem senaste i The Championship går det ändå inte att riktigt lita på Watfords lynniga sinne. Stundtals agerar dem som det topplag truppen på pappret ser ut att vara men det är samtidigt tydligt att dem fortfarande är känsliga för när saker och ting inte riktigt går deras väg.

Mot ett svårslaget Coventry som är jobbiga att möta går det således inte att utesluta att hemmalaget störs så pass mycket att dem inte riktigt kommer igång här trots hemmaplan. Sheffield, Stoke och nu senast Blackburn har alla fått känna på hur det är att hamna i underläge utan att hitta en väg tillbaka. Löser minst en pinne här?


Omgångens säkra: Brighton

Av matcherna med tydligast spikpotential och bäst spikvärde finns det få som den här lördagen kan mäta sig med Brighton. The Seagulls körde över Chelsea förra helgen i ’The Graham Potter Derby’ och 4-1 där hemma på Amex vittnar om att Brighton kommer ha en fortsatt hög Xg även framöver under Roberto de Zerbi.

För även om inte Brighton alltid är det mest effektiva laget är det alltid en trygghet i att skapa så pass många chanser från öppet spel som dem faktiskt gör. När spelare som Leandro Trossard, Alexis Mac Allister och även Danny Welbeck så får träff är dem också ett lag som ska utmana om spel i Europa nästa säsong – en position i ligan som dagens motståndare Wolves tappat sedan länge.


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Everton – Leicester1X2

Sist ut på kupongen är inte bara en av de mest intressanta matcherna på förhand utan också en av de mest ovissa. Everton har ju som bekant blivit allt bättre mot slutet och med Dominic Calwert-Lewin tillbaka är The Toffees också ett hot framåt på ett tydligare sätt än under säsongsupptakten. Samtidigt börjar väl också Leicester få lite utdelning vilket sett till förväntningarna var på tiden. Jämn match att vänta således och alla tecken ett måste!

2. Manchester City – Fulham1

Även om Erling Håland inte anses tillräckligt spelklar här visade ersättaren Julian Àlvarez vad han kommer kunna bidra med under lång tid framöver i City. Att dem skulle vända mot Sevilla i veckan var således väntat med tanke på all den kvalitet dem besitter även bland reserverna. Med Kevin de Bruyne tillbaka från start är det svårt att se hemmalaget missa den här chansen att knappa in på Arsenal i toppen, hur mycket superskrällen än må locka jackpottvecka som det är.

3. Leeds – Bournemouth1

Som ett lag av många den här säsongen tog Leeds tillvara på ett slarvigt Liverpool förra helgen och även om det lär ha lyft moralen en del är dem inte garanterat förbi sin svacka. Dock måste det nog medges att Bournemouths tapp senast och egna formsvacka säger mycket om mycket just nu, och hemma på Elland Road med nyckelspelare som Patrick Bamford tillbaka erbjuder Leeds fint spikvärde!

4. Nottingham Forest – BrentfordX

Brentford kommer till spel utan sin bäste målskytt Ivan Toney som är avstängd och sett till att The Bees bara löst ett mål på sina tre senaste matcher kommer den här matchen mot ett lågt stående Nottingham högst olägligt. För efter smällen mot Arsenal senast är det inte särskilt troligt att hemmalaget sticker iväg på några större utflykter den här eftermiddagen. Trolig o-o:a!

5. Wolves – Brighton2

Sex mål på 13 omgångar är givetvis ett uruselt facit och ett som mycket väl kan leda till en nedflyttningsstrid om saker och ting inte blir bättre snarast för Wolves. Att dem får så pass stort förtroende här är således svårt att greppa med tanke på den kapacitet som Brighton besitter, främst offensivt men också vad gäller att föra spelet och kontrollera matchen. Kupongens bästa spikvärde?!

6. Blackpool – Luton1X2

Två omgångar i rad har Luton undgått att motsvara förväntningarna och det är därmed ofrånkomligt nödvändigt att gardera upp här. Blackpool har visat flera gånger om både den här säsongen och ifjol att dem kan överraska topplagen däribland Luton i våras, och lär inte ge sig i första taget hemma på Bloomfield Road. Alla tecken kan således löna sig!

7. Middlesbrough – Bristol City12

Det gick inte i första matchen men i Michael Carricks andra match som huvudansvarig för Boro kom första segern, och det med eftertryck dessutom. Här väntar också en överkomlig uppgift sett till den senaste tidens formkurva som sett Bristol förlora sju av sina 11 senaste ligamatcher – vilket ökat pressen på manager Nigel Pearson. Det är således som upplagt för en ny förlust med ett par bollar för Bristol men undertecknad håller deras offensiva spets fortsatt högt, och till fint skrällvärde här dessutom.

8. QPR – West Bromwich1X

Om Carlos Corberáns första match som ansvarig för West Brom var svår på förhand är det ingenting mot vad som väntar nu. QPR har varit ett av de bättre lagen framförallt hemma i London och det väger såklart tungt här. Samtidigt har gästerna sparkapital som inte fick utlopp under Steve Bruce men borde kunna mäta sig rätt bra här i vad som bör bli ett jämnt toppmöte mellan två givna playoff-kandidater. Delad pott det mest troliga?

9. Rotherham  Norwich12

Trots två mål framåt i tre av sina fyra senaste matcher har Rotherham ändå bara en poäng av 12 möjliga på kontot. Att dem ska vara mer lyckosamma mot topptippade Norwich är givetvis på pappret föga troligt men man ska samtidigt komma ihåg att gästerna bara vunnit en av sina åtta senaste ligamatcher – och har bäste målskytten Josh Sargent troligten på bänken som bäst här. Hemmaskrällen ser ut att gå många förbi under radarn men med dubbelt så många poäng tagna hemma som borta plockas ettan tidigt!

10. Stoke – BirminghamX

Precis som väntat spelade Birmingham ut en mållös historia mot Millwall senast och har tack vare det ligans bästa defensiva facit efter 13 omgångar. Förbättringen sedan John Eustace tog över börjar bli märkbar och kan The Blues fortsätta på det här spåret ska kontraktet kunna säkras med marginal mot vårkanten. Mot Stoke brukar dem trivas tämligen gott med blott en förlust på lagens tio senaste inbördes möten. Ny poäng inspelad här är således högst troligt!

11. Sunderland – Cardiff1

Inget lag har gjort färre mål än Cardiff såhär långt och bara två lag har tagit färre poäng i bortaspelet än The Bluebirds inför den här spelomgången. Utan avstängde Callum Robinson som svarat för en tredjedel av lagets poängskörd vad gäller mål och assist ser det mörkt ut när nykomlingen väntar. Hemma på Stadium of Light har Sunderland bortsett andra halvleken mot Burnley varit stabilt och med den bakgrunden spikas ettan utan större betänkligheter.

12. Swansea – Wigan12

Att äga bollinnehavet utan att skapa särskilt mycket av värde har varit ett återkommande problem för Swansea under säsongen och att det inte verkar komma någon lösning på det börjar bli problematiskt. Förhandstipsen här gör dock gällande att segern bör kunna säkras ändå men trots fem förluster i rad låter sig inte nykomlingen Wigan nedslås så lätt. The Latics brukar dessutom trivas som underdog på bortaplan varpå garderingen börjar från höger här!

13. Watford – CoventryX2

Det återstår väl att se huruvida Slaven Bilic faktiskt fått ordning på Watford eller inte. Ett par segrar här mot slutet vittnar i alla fall om att The Hornets hittat någon form av väg framåt. Trots det är det alltjämt svårt att släppa bilden av dem som ett medgångslag; bra, till och med väldigt bra, när saker går deras väg men desto sämre i motgång och mot lag som är kapabla att krympa ytorna som målsnåla Coventry har som adelsmärke!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |