Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 7/1 – 13 raka från FA-cupen
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 7/1 – 13 raka från FA-cupen

Publicerat 2023-01-05 23:44

Årets första riktiga stryktipskupong svidar om från ligaspel till FA-cupen fullt ut då samtliga matcher hämtas från Englands mest anrika turnering. Flertalet Premier League-lag är inblandade och så även flertalet stora favoriter; antingen tack vare hemmafördelen eller att de spelar högre upp i pyramiden. Som upplagt för skrällar med andra ord varpå det är bäst att gå brett denna tipslördag – liksom ha i åtanke att fem matcher varav de två första och två sista spelas senare under kvällen. Perfekt läge att jobba in 13?

Spelstopp: 15:59 lördag 7 januari


# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Liverpool – Wolves 1 X
2 Brentford – West Ham 1 2
3 Middlesbrough – Brighton 1 X 2
4 Hull – Fulham 2
5 Sheffield Wednesday – Newcastle X 2
6 Blackpool – Nottingham Forest 2
7 Bournemouth – Burnley 1 2
8 Millwall – Sheffield United 1
9 Fleetwood – QPR 2
10 Ipswich – Rotherham 1
11 Shrewsbury – Sunderland X
12 Grimsby – Burton 1 X 2
13 Luton – Wigan 1 2

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Liverpool – Wolves

Två segrar och två förluster liksom en blandad kompott vad gäller det spelmässiga gör det onekligen svårt att få grepp om Liverpools dagsform. När det nu dessutom vankas cupmatch och det säkerligen kommer roteras något är de regerande mästarna verkligen i blickfånget här på Anfield.

Wolves är ett lag och i ett skede som Liverpool egentligen bara ska städa av framför hemmafansen men som läget är går det väl inte att ta något för givet. Inte förrän bollarna studsar in snarare än ut för Darwin Nuñez exempelvis eller Alisson i målet faktiskt får den hjälp av försvaret han fick under titelsäsongen. Läge för gästande Wolves att överraska?


Skrällpotential: Middlesbrough

Michael Carrick fortsätter att få bra utdelning med sitt Boro och med utmaningen som väntar här mot Brighton finns ytterligare möjligheter att plocka pluspoäng. Gästerna åkte ur Ligacupen mot sämre rankat motstånd och spelar som bekant med offensiven i främsta rummet – vilket ger ytor i andra änden.

Det här är således en match som kan gå åt båda håll och där hemmalaget, precis som Charlton i Ligacupen, kan ta detta hela vägen förbi 90 minuter. Brighton är ett bra mycket bättre lag i grunden men är likt Liverpool svåra att läsa för dagen just hur långt deras spel, motivation och främst effektivitet räcker. Och det räcker för mig för att gardera upp hela vägen.


Omgångens säkra: Nottingham Forest

Nottingham visade inte Blackburn någon pardon i Ligacupen när klubblagssäsongen återuppstod efter VM och med lite snurr på grejorna mot slutet också i ligan är det bara att hoppa på tåget. Viktig seger mot Southampton senast efter den meriterande poängen mot Chelsea bådar gott.

Motståndet för dagen Blackpool är indragna i bottenstriden i The Championship och har efter den senaste omgången utökat sin segerlösa svit till nio raka matcher. Den sviten bör utan större tveksamheter utökas ytterligare här.


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Liverpool – Wolves1X

Då denna match är den absolut sista med den senaste avsparken 21.00 tar det emot att plocka med samtliga tecken. Detta då skrällar mycket troligare kommer inträffa på annat håll. Men så ojämnt som Liverpool presterar även denna sida VM och att de faktiskt fortsätter släppa till en hel del chanser och mål kan segern ändå sitta långt inne här. Krysset ska väl räcka dock?

2. Brentford – West Ham12

Ett lag flyger, det andra gör det definitivt inte. Hade detta varit i Premier League hade det varit ett helt annat utgångsläge vad gäller garderingar men i FA-cupen litar jag inte på någon av dessa två att hålla uppe motivationen. Alla tecken över hela brädet är därmed det enda vettiga men då något lag troligen kommer vaska den här matchen och definitivt inte vilja ha ett omspel utelämnas krysset med gott mod.

3. Middlesbrough – Brighton1X2

Detsamma gäller här där Brightons motivation för dagen och utförande inte är att lita på hur bra de än må spela stundtals. Och såklart också hur ofta de vinner den här matchen om den spelas tio gånger i rad. Men, nu är det en kanske två möten beroende på om detta slutar oavgjort som gäller och med tanke på vad som hände i Charlton för Brighton är det lika bra att gardera upp.

4. Hull – Fulham2

Finbesök är vad som väntar Hull när Fulham, numera i högstaligan efter bl a 3-0 i det inbördes dubbelmötet ifjol, gästar MKM Stadium. En match som The Cottagers med Alexandar Mitrovic i spetsen ska kunna vinna tämligen bekvämt. Det kan dock vara värt att slå ett extra öga på startelvorna innan spelstopp bara för att se att Fulham faktiskt går för det med en stark elva. Annars? gardera! Då på Wolves eller Wigans bekostnad.

5. Sheffield Wednesday – NewcastleX2

Även här kan det vara klokt att spana in startelvorna inför matchen för att se att Newcastle faktiskt lägger fokus på den här turneringen. Något som absolut varit ifrågasatt historiskt sett under 2000-talet och med tanke på nuvarande tabellposition är risken också överhängande att The Magpies ’roterar bort sig’. Sen är Sheffield bra hemma och kommer såklart hemskt gärna vilja visa sig från sin bästa sida och stoppa en fjäder i hatten!

6. Blackpool – Nottingham Forest2

Det har visserligen tillkommit två spännande nyförvärv i Blackpool som ska kunna få lite bättre fart på offensiven, men då det framförallt är i ligan The Tangerines behöver hjälp blir det nog inte mycket mer än möjliga debuter för duon här. För gästande Forest blir detta ytterligare en möjlighet att galvanisera truppen som börjat jobba ihop lite momentum som kommer vara dem till gagn när ligan återupptas nästa helg. Bra läge således till godkänd streckning!

7. Bournemouth – Burnley12

Efter säsongens sämsta insats mot Crystal Palace var det väl inte det bästa gensvaret som gavs i och med 0-3 därefter. Visserligen var det Manchester United som stod för motståndet men för Bournemouth ser det alltjämt fortsatt mörkt ut. Desto bättre går det för gästande Burnley som flyger fram och såklart gillar sina chanser att visa att dem faktiskt ska upp till Premier League för att stanna. Kanske dock att det finns mer energi och revanschlusta som kan ge sig tillkänna i hemmalaget här vilket bäddar för en jämn match som bör garderas.

8. Millwall – Sheffield United1

Erkänt hemmastarka Millwall höll nollan för tredje matchen i rad senast och den hemmasegern ligger såklart på plussidan när formstarka Sheffield United kommer på besök. Gästernas framfart i ligan gör det möjligt att denna match nedprioriteras något, och hur det egentligen energinivåerna efter den mycket tuffa matchen mot QPR senast är något oklart varpå ettan lämnas ensam. Gardera om möjligt dock!

9. Fleetwood – QPR2

Efter sin bästa insats på länge var det givetvis tungt att tappa 1-0 till 1-1 så pass sent som QPR gjorde senast. Den insatsen ska dock kunna ge mer och bättre utdelning framöver och mot Fleetwood en division ner ska den där trepoängaren istället hämtas. Hemmalaget hade stora problem med lilla Ebbsfleet i förra rundan och segern i ligan senast mot Shrewsbury ska man ha i åtanke kom billigt i och med ett tidigt rött kort till deras fördel. Strålande värde således på ett högre rankat bortalag, tillräckligt fint faktiskt för att undersöka vilket spelbolag som erbjuder bäst odds?

10. Ipswich – Rotherham1

Inte mycket om ens något går Rotherhams väg och nu verkar det onekligen som att Matt Taylor hänger riktigt löst. Fjärde degraderingen från The Championship på sju år hägrar och det gör det såklart svårt att fokusera på att ta sig vidare ett par rundor i en turnering som de ändå har noll chans att vinna. Drömläge därmed för hemmalaget Ipswich som har gott momentum och med hemmafansen i ryggen bör kunna få en trivsam eftermiddag!

11. Shrewsbury – SunderlandX

Med en bra period bakom sig är det inte konstigt att Sunderland, en division upp dessutom, kliver in som favoriter här. Men efter att Ellis Simms återvänt till Everton och Ross Stewarts comeback från skada kommer hanteras varsamt är det inte säkert att det är Sunderlands starkaste elva som kommer till spel här – i alla fall inte offensivt sett. Hemmalaget ska därmed ses med större chans än förhandstipsen visar. Krysset och omspel snarare än hemmaseger dock det troligaste utfallet?

12. Grimsby – Burton1X2

Ingen av dessa två rosar marknaden just nu och det är därför smått omöjligt att försöka sig på att lista ut dagsform och motivation här. Grimsbys två senaste segrar är tagna hemma och Burtons bortafacit denna säsong är klent, men gästerna spelar samtidigt en division upp och behöver en rekyl från tunga 0-5 senast. Ettan först men jag ställer dit samtliga tecken för att vara på den säkra sidan.

13. Luton – Wigan12

Med tre raka 1-4 är det snåla vindar som blåser i Wigan och för manager Kolo Touré. Ingenting som egentligen förtjänar någon gardering mot ett formstarkt Luton, på bortaplan dessutom, men då cupmatcher tenderar att göra saker och ting spännande får kupongrensaren ändå åka med. Men, behövs garderingar på annat håll är detta den första som ryker i min bok. För visst är väl Luton på gång nu äntligen?


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |