Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 8/10
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 8/10

Publicerat 2022-10-06 22:51

Matcherna duggar sannerligen tätt just nu och det är inte konstigt med tanke på att VM närmar sig med stormsteg. Många matcher ska hinna spelas innan dess varpå det blir en extra faktor att väga in såväl för lagen som spelar ute i Europa i veckorna liksom i The Championship. Med matcher var tredje dag kommer det ha en viss effekt varpå det går att hitta ett par guldkorn om man bara letar tillräckligt noga. Är du inne på samma spår?

Spelstopp: 15:59 lördag 8 oktober


 

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Brighton – Tottenham 1
2 Chelsea – Wolves 1 2
3 Bournemouth – Leicester 2
4 Newcastle – Brentford 1 X
5 Birmingham – Bristol City 2
6 Blackburn – Rotherham 1 2
7 Blackpool – Watford 2
8 Coventry – Burnley X 2
9 Millwall – Middlesbrough 1 X 2
10 Stoke – Sheffield United 1 X 2
11 Swansea – Sunderland 1
12 West Bromwich – Luton 2
13 Wigan – Cardiff 1 X

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Brighton – Tottenham

Går det att säga annat än att Roberto De Zerbi fick en drömstart på sin tränarkarriär i Brighton som efterträdare till Graham Potter? 2-0 ledning i underkant på Anfield slutade visserligen 3-3 efter 90 minuter men den som var orolig för hur skiftet skulle gå när italienaren tog över kan nog lugnt sätta sig ner i båten igen.

Brighton är på den övre halvan för att stanna och det lär ett Tottenham som är mitt emellan två viktiga Champions League-matcher få erfara. Den spets som Spurs ändå sitter på kan såklart hålla jämna steg här med rätt marginaler men rent spelmässigt bör det synas att hemmalaget är mer utvilat, i bättre form och har en spelstil som innebär många målchanser framåt.


Skrällpotential: Luton

Med blott en seger på de tio första omgångarna trots en av ligans på pappret bästa trupper osar det onekligen av att detta kan vara sista chansen för Steve Bruce i West Bromwich. Inte första gången han är i den här sitsen det senaste decenniet varpå det nu verkligen kan ses som ett märkligt val av The Baggies i februari när Bruce anställdes.

Gästande Luton, som sånär tog sig till Premier League i våras, har således väldigt goda chanser att sätta den sista spiken i kistan för Bruce som trots allt bara vunnit åtta av 31 matcher som ansvarig. The Hatters hade inte marginalerna med sig senast i vad som borde inneburit tredje raka segern men lär gilla sina chanser här.


Omgångens säkra: Leicester

Nog hoppas Brendan Rodgers att förra helgens seger som alltså är Leicesters första för säsongen kan fungera som en katalysator fram till VM. En som vill till det mästerskapet är James Maddison vilket verkligen börjar märkas allt tydligare, och kreatören kommer allra troligen spela en avgörande roll även här.

För visst kliver Leicester in som favoriter mot nykomlingen Bournemouth där det enda frågetecknet fortsatt finns över målvaktsposten. Danny Ward har inte hållt måttet och har han en till sådan match som så många gånger tidigare denna säsong blir segern svårlöst, å andra sidan har The Foxes så mycket kvalitet i andra änden att det ska kunna vägas upp mot ett överkomligt Bournemouth.


svenska spel


Utvalt system – 288 rader

1. Brighton – Tottenham1

Då det allra mesta pekar mot Brighton i den här matchen är det sett till den sena avsparkstiden ett vettigt val att spika dem helt och hållet. Visst har Tottenham kvalitéer och spets längst fram men med en viktig retur mot Frankfurt härnäst som stör kommer ett spelsuget Brighton ändå kunna göra den här matchen till sin.

2. Chelsea – Wolves12

Förlusten mot West Ham blev till slut droppen och en av ligans mest anonyma managers har slutligen fått lämna Wolves. Något som bör kunna få gästerna att spela lite mer öppet. Till otroligt låg streckning är det således en vettig chansning då Chelsea likt Tottenham spelar viktig match i Europa om ett par dagar – vilket kan innebära viss rotation här. Spännande kontringsmöjligheter för Wolves?

3. Bournemouth – Leicester2

Även om The Cherries är obesegrade sedan man sparkade Scott Parker har spelet i övrigt inte lämnat några större avtryck. En förlust hägrar med andra ord för nykomlingen som mot ett hungrigt Leicester, med formstarke Maddison bl a, kommer få bekänna färg. Riktigt fint spelvärde erbjuds dessutom då gästerna kan betydligt bättre än tabellpositionen visar.

4. Newcastle – Brentford1X

Det röda kortet spelade givetvis in att Newcastle fick en enklare resa mot Fulham senast än först befarat, men segern var inte desto mindre välbehövlig när The Magpies nu åter ställer upp framför ett fullsatt St James Park. Detta mot ett tämligen formsvagt Brentford för tillfället som inte brukar trivas lika bra på resande fot. Krysset åker med men spikvärdet på hemmaseger är nästan lite för bra för att inte hugga…?

5. Birmingham – Bristol City2

Det fortsätter vara fallet att gör man inga mål blir det svårt att vinna matcher. Birmingham är väl medvetna om detta och är efter förra helgens förlust återigen indragna i bottenstriden. Med tanke på gästernas målfarlighet som fått utdelning i princip varje match hittills är segerchanserna således begränsade. Att Bristol ändå saknar viktige Kálas i defensiven och fortfarande släpper till lite väl mycket kan dock motivera en gardering.

6. Blackburn – Rotherham12

Precis som väntat visade Blackburn återigen upp sin bristande kontinuitet när dem stod för en riktig svag första halvlek senast mot Cardiff. Något som bäddade för förlusten vilket i sin tur innebär att Blackburn fortsatt är det enda laget som ännu inte kryssat i The Championship. Detta kan gästande Rotherham möjligen dra nytta av, ett Rotherham under ny ledning av offensivt lagde Matt Taylor som hämtats in från Exeter. Skrällvarning!

7. Blackpool – Watford2

För sjätte gången på 12 omgångar gick Blackpool av planen mållösa senast och det kommer, i den här obarmhärtiga serien, bli kostsamt i slutändan. Det lär också märkas här mot ett Watford som fått lite nya idéer efter tränarbytet och har riktigt fin spets på respektive kant där vår egen Ken Sema fått gott med speltid. Yttern har 2+4 som tredje spelaren i truppen med 1000+ minuter och är tillsammans med Ismaïla Sarr lagets bästa offensiva spelare – som väl avgör detta?

8. Coventry – BurnleyX2

Fortsatt jumbo i tabellen och bara ett mål från sina tre senaste matcher, ja nog vet Coventry allt om vad det kostar att inte hitta nätet. Nu har dem visserligen spelat ett par matcher färre men det kommer samtidigt inte bli lättare framöver för det. Nu väntar också ett tufft Burnley som det krävs något alldeles extra för att besegra. Krysset räcker därmed gott och väl som gardering.

9. Millwall – Middlesbrough1X2

Att Millwalls samtliga fyra segrar har kommit framför hemmafansen är ingen vidare överraskning men det börjar alltmer bli en problematisk trend, så pass att manager Gary Rowett sägs hänga löst. Kanske att han blir näst efter Chris Wilder i Middlesbrough? Oddsen lär sjunka dramatiskt i alla fall om gästerna, som har potential för klart mer än en svag 18:e plats, vinner här.

10. Stoke – Sheffield United1X2

Efter 11 raka matcher utan förlust spräcktes sviten mot QPR senast. Sheffield United deppar dock inte ihop för det utan jobbar vidare på samma sätt som tidigare vilket visat sig väldigt framgångsrikt. Det är därmed inte läge att gå emot dem här men trots utgång från höger har gästerna så pass många frågetecken över vilka som är tillgängliga i backlinjen att garderingen är motiverad. Stoke vann ju här ifjol så varför inte igen?

11. Swansea – Sunderland1

Med fyra segrar på de fem senaste matcherna har Swansea börjat klättringen uppåt i tabellen mot en plats mer lämpad för ett lag med deras spelsätt och offensiva spets. Något som talar för att dem blir lyckosamma även här mot ett offensivt begränsat Sunderland som kommer gå för en sak och inget annat. Tre kryss i rad varav två raka 0-0 säger det mesta och kan hemmalaget bara få in ett mål i första halvlek ska segern också sitta.

12. West Bromwich – Luton2

Det förefaller ytterst märkligt hur oddssättningen gått till här. West Brom och Steve Bruce övertygar verkligen inte utan hänger snarare mot repen vilket bör synas när ett hungrigt Luton kommer på besök. Ett Luton som mer och mer liknar sig själva från fjolåret och så smått börjat trumma igång maskineriet, och då inte minst offensivt sett där nyförvärvet Carlton Morris visat vägen med sex fullträffar. Ofattbart bra skrällpotential!

13. Wigan – Cardiff1X

Mark Hudsons första match som tillfälligt ansvarig över Cardiff blev en angenäm historia men varken han eller Cardiff kan räkna med en lika överkomlig uppgift här. Nykomlingen Wigan har visat sig svårslagna sedan återkomsten till andradivisionen och kommer fortsätta jobba frenetiskt för att spräcka hemmanollan. Det bör också gå lättare nu när bäste målskytten och lagets bäste spelare ifjol Will Keane hittat formen vilket mycket väl kan vara tungan på vågen.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |