Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Söndag 27/6
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Söndag 27/6

Publicerat 2021-06-25 18:00

Stryktipset är flyttat till söndag denna vecka men de fina matcherna duggar tätt på kupongen. Bland annat ska fyra åttondelar i EM 2021 tittas till där mötet mellan Belgien och Portugal smäller skyhögt. Division 1, Copa América och Eliteserien är det i övrigt som gäller på raden som avslutas under måndagen. En fin blandning där 13 rätt inte ska vara någon omöjlighet. Let’s do this!

Spelstopp: 15:59

Sätter du full pott på Stryktipset så finns det chans till miljonutdelning. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Belgien – Portugal  2

Avdelningen för nitlotter har precis fått nya prenumeranter. Belgien vann sin grupp men hamnade på den vänstra sidan av trädet och får inleda mot regerande mästarna Portugal på neutral matta i Sevilla. Lukaku ser fin ut framåt. Även ruskigt viktigt att nationen fått tillbaka De Bruyne i spel efter sin ansiktsfraktur. Grottar vi ner oss i alla tre matcher så är det ändå något som saknas hos Djävlarna.

Trots sju mål framåt finns en hel del att förbättra där bland annat nära 3,0 i xG emot är höga siffror. Portugal kan smyga lite i bakvattnet trots allt och har en väl så bra trupp. Ronaldo är en superstar som kan avgöra detta på egen hand. Precis som Jota, Moutinho med flera. Belgien – Portugal blir för högt streckad på ettan, så då jobbar vi X2 för värde.


2. Holland – Tjeckien  2

Puskás Aréna har kokat under ungrarnas gruppspelsmatcher då arenan i Budapest hittills är enda platsen där fullsatt salong tillåtits. Möjligen blir inte trycket riktigt detsamma härnäst då Holland – Tjeckien går i klinch. Tjeckerna hade inte riktigt orken och styrkan att kunna störa England i den sista gruppspelsmatchen. Batterierna var slut och frågan är om Silhavys mannar orkat ladda om.

Holland blir en väldigt tuff uppgift. Men samtidigt otroligt inspirerande. Medan Oranje skapat sig lite press på sig själva efter ett fint gruppspel kan Soucek, Schick och de andra i “bortalägret” slå fullkomligt ur underläge. Det här blir betydligt jämnare än vad svenska folket och oddsmakare tror. Helgardera och jobba en knall från höger.


3. Assyriska FF – Brommapojkarna  2

Ett lag som högst troligt kommer lira fotboll i Superettan till kommande säsong är Brommapojkarna. Stockholms-laget är fortsatt obesegrade i Norrettan och rullar till grannarna från Södertälje med sex raka segrar och brutala 22-2 i målskillnad på dessa bataljer. I frontlinjen leker Omar Faraj fotboll och där bredvid firar Haninge-förvärvet Marijan Cosic stora triumfer. Assyriska slåss i botten av tabellen och kliver ut på hemmaplan med trippla nederlag. Det här kommer bli enkelriktat. Tvåan kan lämnas ensam utan större darr på ribban.


4. Karlstad – IF Sylvia  1

Efter poäng i fyra raka matcher och tio inspelade poäng fick så Karlstad bita i plastgräset i Uppsala. 1-2-förlusten mot Dalkurd är i sig kanske inte så mycket att snacka om, däremot synade Kardo gult och Boye rött vilket inför mötet mot Sylvia innebär avstängningar. Gästerna å sin sida hade lekstuga hemmavid då Haninge kördes över med 5-0.

Bortamatcher mot Karlstad brukar däremot inte stå speciellt högt i kurs då fjolårets motsvarande fajt slutade med en förkrossande 6-1-seger för värmlänningarna. Ettan i krokarna runt 50 prollar är trots allt en bra och pålitlig spik.


5. Sandviken – Täby FK  1

Sandviken är en utmanare om herren på täppan-positionen i Norrettan. Värdarna från Gästrikland tog en väldigt viktig seger då SIF vann derbyt med Gefle häromsistens och skördade därmed sin åttonde skalp under våren. Täby reser till Jernvallen för att testa lyckan. Ett bortagäng som havererat fullständigt två gånger om på resande fot, 0-6 mot BP och 1-4 mot Gefle.

Tio insläppta på två bortamatcher är såklart en mardröm för vilken tränare som helst och även en trend som kan bli ihållande efter detta. Ettan spikas med god känsla.


6. Örebro Syrianska – Gefle  2

Vi får anledning att fortsätta prata om nyss nämnda Gefle. De himmelsblå från Gästrikland ska nämligen spela fotboll i Örebro dagen till ära. GIF:s förlust mot Sandviken var första nederlaget sedan april men det är, trots torsken mot rivalen, positiva vibbar i och runt laget. Leo Englund, Pontus Jonsson, Isac Lidberg och även Linus Sahlin är ruggigt fin klass framåt och en fyrling lirare som säkerligen flera Superettan-klubbar håller ett extra öga på.

Örebro Syrianska har förlorat fyra av fem matcher sedan slutet av maj och tappet framåt av målkungen Yoann Fellrath till Trollhättan är otroligt kännbart såklart. X2 duger gott i Närke.


7. FC Trollhättan – Oskarshamn  X

Söderettans två bästa lag ska göra upp om poängen på Edsborgs IP. Oskarshamn föll för blott andra gången i år då IFK Malmö något oväntat lyckades fälla bjässen från östkusten. Trollhättan å sin sida hade lite bekymmer med nykomlingen Österlen men med herrar som Fellrath, Ofori och Kasumovic i truppen finns alltid någon som kan kliva fram och avgöra. Så även denna gång då FCT vann med 2-1. Till matchen mot Oskarshamn är dessutom parhästen på topp, Aliev, tillbaka efter avstängning. Oviss och tät kamp att vänta. Helst alla tecken.


8. Bodö/Glimt – Stabaek  1

Bodö/Glimt fick se sig slagna i seriefinalen mot Molde i veckan. Hemmalaget torskade därmed sin första match på egen matta sedan 19:e maj 2019! Snabb revansch möjlig direkt då Stabaek kommer till Aspmyra Stadion. Gästerna har stora bekymmer att hitta ett vägvinnande koncept och mot Vålerengen häromsistens blev det en trist 0-2-förlust efter att målvakten Sandberg blivit utvisad och Jonas Brauti tvingats kastas in i hetluften.

En tämligen matchovan keeper som därmed ska få stångas med en av ligans allra bästa offensiver i ett dessutom formlöst lag. Det håller såklart inte. Ettan är bara spika av.


9. Brasilien – Ecuador  1

Dags att plocka fram kaffe och nattmackor för lite Copa América-boll så här på kvällskvisten. Brasilien har ganska bekymmerslöst tagit sig igenom de tre första matcherna i Grupp B med idel segrar. Truppen är byggd för att vinna mästerskapet och brassarna är gigantiska favoriter till att försvara titeln.

Med allt klart för kvartsfinalspel är det ändå läge för lite mindre rotation och med ett påslaget Ecuador som behöver gå för poängen känns ettan inte alls speciellt självklar. Santos Laguna-striken Ayrton Preciado är het och har målat i två raka matcher. Gardera den hårt ansatta ettan tidigt.


10. Venezuela – Peru  X

Peru vände sensationellt 0-2 till 2-2 under andra halvlekens inledning mot Ecuador och nationen sitter därmed i ett perfekt läge att lösa en plats bland de fyra främsta i gruppen. För Venezuelas del är läget mer utsatt. Just nu befinner sig José Peseiros landslag i farozonen att missa en kvartsfinal och känslan är att denna dust kommer vara en aning högervriden då Yotún, Lapadula och gänget känns snäppet hetare för tillfället. X2 känns ganska givet att strecka först på Estádio Nacional de Brasília.


11. Frankrike – Schweiz  1

Vi vänder åter blickarna mot Europa då nya EM-åttondelar ska avhandlas, här gäller det Frankrike – Schweiz. Frankrike får i uppdrag att montera ner Schweiz i den första knockout-rundan. Ett motstånd som ett påslaget Les Bleus i de allra flesta fall ska mäkta med. Benzema pressade in dubbla mål i den avslutande fajten av “dödens grupp” mot Portugal och med Mbappé, Griezmann och nyss nämnda Benzema är det en frontlinje av yttersta klass.

Schweiz kan säkert störa den blå maskinen men över 90 minuter är det knappast troligt att alpnationen segrar. Ettan i krokarna runt 70 procent gör ändå att krysset gärna får komplettera.


12. Kroatien – Spanien  2

Efter två matcher mot Sverige och Polen hade Spanien mäktat med ett ynka mål framåt men toppade hela mästerskapets xG-tabell med över 6,1. Islossning kom lite retroaktivt då La Furia Roja fullkomligt pulveriserade Slovakien och vann med 5-0 i Sevilla. Sarabia, Ferran Torres, Morata och gänget får denna gång en rätt trevlig uppgift.

Kroatien på Parken i Danmark känns överkomligt även om Modric visade utomjordiska egenskaper i 3-1-segern över Skottland häromsistens. Kroaterna är i övrigt inte alls på samma nivå som när nationen löste en silvermedalj i VM 2018. Spik-tvåan funkar fint på Kroatien – Spanien.


13. Haninge – Sollentuna  1

Tillbaka i den svenska Division 1-fotbollens underbara värld. Haninge är hemma igen efter två trista resor. Först uttåg ur Svenska Cupen mot Skiljebo i Västerås, sedan 0-5 i baken på “Parken” i Norrköping mot Sylvia. På Torvalla IP trivs däremot Kamratföreningen bättre. Poäng eller segrar har det hunnit bli vid fyra av fem tillfällen under våren och lagbygget i stort är inte så tokigt.

Smajl Suljevic är värvad för att göra skillnad och dessutom finns inte mindre än fem spelare som i fjol lirade i Sollentuna i truppen. Målskyttarna Alemayehu och Rashidi är exempelvis numera i Haninge-dressen. Gästerna har förlorat tre av fyra i ligan på resande fot sedan början på maj och förra säsongen slutade motsvarande batalj 4-0! Ettan går först.


svenska spel


Spiken! – Spanien

Efter två matcher utan större offensiv framgång visade Spanien att nationen är att räkna med. 5-0 mot Slovakien var ett styrkebesked som hette duga. Kroatien blir nästa gäng som La Roja fäller. Bra tvåa i Danmark.

Skrällen! – Tjeckien

Tjeckien har visat att nationen har ett landslag att räkna med. Holland må vara bra men får lämna en trygg tillvaro i Amsterdam för en mindre trygg tillvaro i Budapest. Högersidan ser mumma ut i match 2!

13 rätt på Stryktipset är respekt, men har du vad som krävs? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Att tippa rätt i 13 matcher på Stryktipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


96 rader

1. Belgien – Portugal x2
2. Holland – Tjeckien 1×2
3. Assyriska FF – BP 2
4. Karlstad – Sylvia 1
5. Sandviken – Täby 1
6. Örebro Syr. – Gefle x2
7. Trollhättan – Oskarsh. 1x
8. Bodö/Glimt – Stabaek 1
9. Brasilien – Ecuador 1x
10. Venezuela – Peru x2
11. Frankrike – Schweiz 1
12. Kroatien – Spanien 2
13. Haninge – Sollentuna 1

864 rader

1. Belgien – Portugal x2
2. Holland – Tjeckien 1×2
3. Assyriska FF – BP 2
4. Karlstad – Sylvia 1
5. Sandviken – Täby 1
6. Örebro Syr. – Gefle x2
7. Trollhättan – Oskarsh. 1×2
8. Bodö/Glimt – Stabaek 1
9. Brasilien – Ecuador 1×2
10. Venezuela – Peru x2
11. Frankrike – Schweiz 1x
12. Kroatien – Spanien 2
13. Haninge – Sollentuna 1x


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Stryktipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |