Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 10/5
Topptipset

TIPS: Topptipset 10/5

Publicerat 2021-05-09 21:09

Det ska spelas ett oerhört intressant möte i Norrköping under måndagen, inte minst då Norling ställs mot det AIK han tvingades lämna förra året. Topptipset inleds med den spännande tillställningen samt att vi har fajter från slutspurten av Premier League och La Liga som ska förutspås. 250.000 kronor läggs till av Svenska Spel och visst ska vi kunna ta del av den! Det finns också guldläge för att betta på de

Spelstopp: 18:29

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp direkt!


svenska spel


1. IFK Norrköping – AIK  1

Parken är kulissen för radens första kamp, och östgötarna har vind i seglen. Samuel Adegbenro har funnit sig till rätta och kommer bli den succé han kunde blivit i Rosenborg. Peking har dessutom trivts extra väl mot AIK sedan 2017 då gästerna senast besegrade Kamraterna. Smokinglirarna har satt mycket av sina förhoppning på gamla, beprövade kort, men kanske har Henok Goitom och Sebastian Larsson inte så mycket mer att ge. Gnagarna har dessutom inte segrat utanför Solna sedan oktober i Allsvenskan. Ettan är en halvchansning, men hamras in utan större tveksamheter.


2. Värnamo – GAIS  1

I Superettan såg GAIS ut att gå mot sitt första poängtapp för 2021 när tio minuter återstod på Gamla Ullevi. Ett extremt slarvigt agerande av Öster tillät Makrillarna att hämta in 0-2 till 3-2, men Mathias Karlssons långa nolla är spräckt och en hel del flyt förbrukat hos göteborgarna som nu får något rejält att bita i. Nykomlingen från de småländska skogarna har efter den nervösa premiären i Skåne gått rent, och förutom dundertalangen Robin Dzabic lovar även unge Edvin Becirovic gott efter sin insats senast. 1X är ett klokt drag på Finnvedsvallen.


3. Trelleborg – Akropolis  X

Nästan så långt ner man kan komma i vårt avlånga land gör två krysskära glad upp. Intressante Haris Brkic såg till att skåningarna fick med sig en pinne från Jönköping, men målen från Fatawu Safiu och Henry Offia måste komma såvida inte ännu ett år i botten väntar lindansande TFF. 2020 var Akropolis lite av Dr Jekyll och Mr Hyde. Första halvan av säsongen var stockholmarna riktigt vassa, för att sedan trappa ner på hösten. Delar av truppen är dock kvar som Marcus Burman och Mattias Bouvin för att nämna två, och lär kunna bidra med i alla fall ett mål i palmernas stad. Plocka med alla tecken på Vångavallen.


4. Nordsjälland – FC Köpenhamn  2

På den danska ön Själland ska ett regionalderby utkämpas, och FC Köpenhamn har efter två trepoängare ögonen på andraplatsen som ger Champions League-kval. Byens Hold förstärks dessutom rejält då trion Carlos Zeca, Lukas Lerager och Nicolai Boilesen är tillbaka från avstängning. Nordsjälland ser tredjeplatsen som sitt mål, men skadelistan är fortfarande störande med inte mindre än fyra lirare borta. Midtjylland plattade till värdarna ordentligt i senaste omgången, och luften verkar ha gått ut Tigrene. Tvåan står ensam även fast streckningen sticker iväg.


5. Fulham – Burnley  2

Premier League blir det inte för Fulham efter sommaren såvida inte ett mirakel sker, och inte mycket talar för det. Ett Chelsea som hade tankarna och förstaspelarna på annat håll kickade The Cottagers bakdelar i Fulhams senaste match. Gästerna gjorde det bra mot West Ham som befinner sig i den andra ändan av tabellen, och den interna skytteligaledaren Chris Woods skada mot The Hammers var inte så illa som befarat. Räkna med att nya zeeländaren lirar på Craven Cottage. The Clarets sparkar ner Londonlaget i The Championship. Spiktvåa!


6. Real Betis – Granada  2

Spaniens sydligaste fastlandsregion är nästa stopp, och det blir andalusisk prestigekamp med viktiga poäng på spel. Manuel Pellegrini och hans Real Betis hyllas för sin säsong, men det ska ses i ljuset av de senaste årens placeringar på nedre halvan. Nu jagar man faktiskt en topp 6 plats i La Liga tabellen och man är endast en poäng efter Villareal, med en match mindre spelad. Los Béticos har nu sex raka kryss och hörnstenarna Nabil Fekir i offensiven och Aïssa Mandi i defensiven är avstängda. I Europa visade Granada all den potential som finns i laget, och även om avstängde Roberto Soldado är ett betydande avbräck kan Grana äntligen fokusera på en turnering och inte två. Med ett bra derbyfacit denna säsong ska Granada stå med vettig chans. Alla tecken och jobba in bortaskrällen.


7. Rayo Vallecano – Leganés  1

Från Sevilla till ett Madrid-derby i Segunda. Kombattanterna är bägge involverade i uppflyttningsfajten när en handfull omgångar återstår, men för Rayo kan kampen på Estadio de Vallecas vara intressant främst för att skapa en lucka ner till Ponferradina. För att göra det krävs alltså en seger, och det är i dessa kamper som den underskattade portugisen Bébé brukar kliva fram. Fem bortasegrar har Leganés lyckats skrapa ihop på 18 försök, och efter nyår har målvakterna Pichu och Asier Riesgo endast en handfull nollor tillsammans att skryta med. Bortaveka Gurkodlare får med sig max ett poäng till sin sida av staden, så rista in 1X.


8. Hamburg – Nürnberg  2

Slutligen landar vi i Hamburg där ledningen fick nog av Daniel Thiounes skrala poängskörd. In kommer legendaren Horst Hrubesch i dessa tre avslutande omgångar som riskerar att bli en repris av 2019 och 2020 där HSV trillade ihop på slutet och missade uppflyttning. Nürnberg har fixat nytt kontrakt, kan spela avslappnat och även förlänga den fina sviten på sju ligakamper utan nederlag. Mittfältarna Johannes Geis och Tom Krauss var on fire mot svåra Heidenheim och kommer att få fina ytor mot ett framrusande Hamburg. Tvåan rensar magiskt och önskas in tillsammans med övriga tecken.


Spiken! – FC Köpenhamn

Truppen som Köpenhamn har är byggd för att slåss om, och egentligen också ta, danskt fotbollsguld. Experimentglada FC Nordsjälland har nått så långt man kan utifrån förutsättningarna och kan inte stå emot köpenhamnarna som vill åt andraplatsen till varje pris. Kempe hjem segern, FCK!

Skrällen! – Nürnberg

Hamburg hade en gång ett vinnar-DNA i klubben men nu känns HSV som allt annat än segrare. Nürnberg kallas omotiverade, men att sabotera för en storklubb är alltid lika kul. Knall runt hörnet i norra Tyskland!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel!


108 rader

1. Norrköping – AIK 1
2. Värnamo – GAIS 1x
3. Trelleborg – Akropolis 1×2
4. Nordsjäll. – Köpenhamn 2
5. Fulham – Burnley 2
6. Real Betis – Granada 1×2
7. Vallecano – Leganés 1x
8. Hamburg – Nürnberg 1×2


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |