Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Tips: Topptipset 14/4
Välj liga

Tips: Topptipset 14/4

Publicerat 2021-04-13 23:21

Matcherna i Champions League är såklart höjdpunkter på onsdagens Topptips där vi ska titta till fina matcher i Liverpool och Dortmund. Andradivisioner fortsätter sedan innan kvalet till Copa Libertadores tar oss i hamn. Notera det tidiga spelstoppet och att matchen mellan Holstein Kiel och Hannover lottas. Häng med!

Spelstopp: 18:29

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp direkt.

1. Liverpool – Real Madrid 2

Uppförsbacken på Anfield är brant för värdarna. Trent Alexander-Arnold som sågades längs med fotknölarna efter insatsen i Madrid fick lite upprättelse efter det stenhårda skottet som sänkte Villa i helgen, men backkrisen i LFC är fortsatt avgörande för The Reds avancemang. Marängerna följde upp 3-1 på Klopps manskap med att vinna El Clásico. Surt som ättika att Lucas Vázquez drog korsbandet mot katalanerna, men det känns som att Zidane löser alla problem som kommer i hans väg. Engelsmännen måste blotta sig vilket torde ge Vinicius ytor att jobba på. Ingen tecken utelämnas i Liverpool.


2. Dortmund – Manchester City 2

I Dortmund surras det kring ungtupparna Erling Haaland och nu även 17-årige Jude Bellingham. Birminghamprodukten hade en boll inne på Etihad, men den dömdes bort. Mot Stuttgart ett par dagar senare lyckades mittfältaren revanschera sig genom att sätta karriärens första Bundesligabalja. Även City har unga förmågor att sätta hoppet till; Phil Foden avgjorde i Manchester, och i helgens reservbetonade elva mot Leeds tryckte Ferran Torres in ett mål. Skillnaden klubbarna emellan är dock de rutinerade herrarna, och i The Citizens fall heter dessa Kevin De Bruyne och BVB-exet İlkay Gündoğan. Stor risk för tyskarna att bli sönderkontrade – hoppa på värdetvåan med full kraft.


3. Holstein Kiel – Hannover 1

Stort coronautbrott i Holstein Kiel betyder att matchen lottas med fördelningen 7-4-5. Håll utkik efter vart värdet ligger närmare spelstopp.


4. Osnabrück – Regensburg 2

I Niedersachsen kommer det däremot att liras boll även om VfL Osnabrück kanske hellre hade sluppit. Värdarna har tio (!) raka hemmatorskar, och bottengänget blev rejält asfalterade av Braunschweig i söndags. Visst kan Die Lila-Weiss skylla på stolpträffen vid 0-0, men det var bara Christian Santos som höll någorlunda klass. Regensburg har haft längre vila än hemmalaget tack vare cupäventyret som dessvärre tog slut mot Bremen efter en jämn fajt. Die Jahnelf har en starkare trupp än sina motståndare, och blir det nya mål av dansken Andreas Albers kan besökarna fira. Tjockt värde på tvåan som skyddas med krysset.


5. Rayo Vallecano – Mirandés 2

Tänderna sätts i Segunda när Mirandés får göra det man tycker bäst om; resa. Vildsvinen bökar runt på bortamattorna med stort nöje, och har snott alla poängen i de notoriskt svåra Kanariekamperna samt i den senaste bortafajten mot uppflyttningsjagande Gijón. Guldklimpen Iván Martín är bara 22 men dominerar i offensiven och lär säljas till något lag i La Liga. Fram till årsskiftet var Rayo ett vasst hemmalag, men förtrollningen är bruten; Los Vallecanos hemmatreor under 2021 har varit svettiga där avgörande ofta kommit mycket sent. En finfin rensare med klara skrällstänk är vad tvåan är – här lastas alla tecken på direkt i hopp om knall!


6. Clermont – Amiens 2

Nästan mitt i Frankrike ligger Clermont-Ferrand, men stadens stolthet ligger högt upp i Ligue 2:s tabell. Positionen är emellertid hotad efter ett poäng på tre omgångar vilket är den värsta formdippen sedan hösten 2019. Detta hänger ihop med att målen för den tidigare dödliga trion Bayo/Dossou/Alllevinah sinat. Med två matcher att ta igen kan Amiens ta ett rejält skutt upp, och utmana om playoff-platserna. De vitklädda gästerna är ett av seriens mest målsnåla gäng, men för ett par veckor sedan lossnade det rejält för besökarna som fick in tre bollar i en och samma kamp; säsongsrekord. Våghalsig tvåa, men hälften vågat som det heter. Helst ska dock alla tecken plockas med.


7. Gremio – Independiente del Valle 1

Kvalspelet till Copa Libertadores gruppspel har nått sin kulmen, och i Porto Alegre måste Gremio vända ett 1-2-underläge från matchen i Paraguay. Lorenzo Faravelli prickade bägge Independientes baljor, men argentinaren fick god hjälp av Gremios försvarare Ruan som drog på sig en straff och blev utvisad med halvtimmen kvar. Värdarna kallas Rei de Copas, Cupkungen, i folkmun och som mesta brasilianska Copa Libertadores-mästare har värdarna rätt genetik för att lösa biffen. Stekvändare torde bli rutinerade Diego Souza längst fram. På gränsen till bunkeretta – spik!


8. Atlético Nacional – Libertad Asunción 1

Slutligen väntar Medellín. När Atlético Nacional vann Copa Libertadores 1989 var det sannolikt tack vare Pablo Escobars pengar. De senaste åren har de grönklädda kommit upp på samma nivåer med ny seger i kontinentalturneringen samt keepern Aldair Quintana uttagen landslaget. Grön våg på ingång? Cristian Báez har gett gästerna från Asunción en fördel med sitt mål, men bortaplan är ett stor faktor i Sydamerika. Den colombianska ligan är dessutom en något bättre liga än gästernas hemvist, och ettan runt 55 procent tål att singlas utan ångest.


Spiken! – Manchester City

Något mindre bakslag i serien är inget The Citizens bryr sig om, och med utvilade stjärnor kan Peps manskap spela ut hela sitt register. Engelsk seger och biljetten till semifinalen ros i land!

Skrällen! – Clermont

Formen pekar åt rätt håll för Amiens och fel håll för motståndarna. Clermont riskerar att släppa blicken från direktuppflyttningen medan Amiens alltjämt har en chans att kanske ge sig i striden om den sista playoff-platsen. Allez, besökare, skräll för oss svenskar!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel direkt.

108 rader

1. Liverpool – R.Madrid 1×2
2. Dortmund – Man City 2
3. Holstein Kiel – Hannover 1x
4. Osnabrück – Regensburg x2
5. Vallecano – Mirandés 1×2
6. Clermont – Amiens 1×2
7. Gremio – Inde del Valle 1
8. A.Nacional – Lib.Asunción 1


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100


Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |