Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 20/4

TIPS: Topptipset 20/4

Publicerat 2021-04-19 23:53

Härlig tisdag med fina matcher på Topptipset. Vi ska titta till ett klassikermöte från Superettan och en högintressant drabbning från Stamford Bridge. I övrigt är det främst The Championship som tar plats på kupongen. 250.000 kronor extra gör sitt för att höja temperaturen. Nästa station – åtta gröna bockar!


Spelstopp: 18:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp direkt!


TILL SVENSKA SPEL


1. Chelsea – Brighton 2

På Stamford Bridge hade publiken haft ramsor åt Thomas Tuchel. Tysken har på tre månader besegrat Carlo Ancelotti, Jürgen Klopp, Diego Simeone, José Mourinho, och i lördags Pep Guardiola. Inget dåligt facit, men paradoxalt nog har det gått sämre mot de mindre lagen som exempelvis Southampton, Leeds, Wolves och West Brom. Tätt schema tynger The Blues som fick Thiago Silva skadad mot City. Fyra riktigt vassa prestationer av Brighton har gett bra med poäng och andrum i botten. Welbeck och company är dessutom bättre på resande fot än hemma på sydkusten – superrolig tvåa till knappa tio procent måste ges utrymme!


2. Helsingborg – Örgryte 2

Ett rödblått derby på Olympia med allsvensk prägel. Maratontabellens sexa Helsingborg trillade ur finrummet efter en svag säsong och tappade ledningen två gånger om mot Giffarna i Uppsala. Mycket av den på pappret starka fjolårstruppen är kvar där namn som Anthony van den Hurk och Rasmus Jönsson sticker ut, men hur väl stämmer självbilden med verkligheten? Snöpligt värre för maratontabellens åtta Örgryte som inte fick till spelet i snön senast mot Öster. Sällskapet var dock inte helt under isen, och namn som Abdul Razak och Kevin Ackermann ger göteborgarna rutin nog att knäcka mentalt svaga skåningar. Trevlig tvåa med viss rensarpotential. Samtliga tecken behövs dock.


3. Bayern München – Bayer Leverkusen 1

En nionde Meisterschale på raken (rekord!) är på gång att materialiseras för Bayern München som inte hemmatorskat i Bundesliga sedan november 2019 mot… Bayer Leverkusen! Nu tyder inte mycket på att Die Werkself upprepar bedriften då gästerna enkom har en bortatrea sedan årsskiftet. Dessutom kommer viktige Lars Bender med all sannolikhet inte att hinna bli spelklar. Värdarna har inget Champions League att tänka på, och även utan Robert Lewandowski har bayrarna klarat sig bra i serien. Jamal Musiala och Eric Maxim Choupo-Moting har axlat polackens målmantel alldeles utmärkt. Fullt fräs mot en ny ligatitel via dunderettan!


4. Brentford – Cardiff 1

The Championship börjar lida mot sitt slut och Cardiffs chanser att göra något stort av säsongen är numera endast teoretiska. Avståndet till sjätteplatsen är för stort, och McCarthys enda fördel inför kampen är att hans Bluebirds har fått en extra dags vila.Brentford har inte tappat in någon boll på sju halvlekar och är allra bäst på att näta i serien. Ivan Toney toppar skytteligan på sina 29 strutar och lär gå för en del pengar i sommar. Kan ettan sväva runt 55 procent ska inga extratecken slösas i västra London!


5. Norwich – Watford 1

Daniel Farke har fört upp Norwich i Premier League en andra gång, och det i stor stil. Denna kamp saknar därmed betydelse för Teemu Pukki, Emiliano Buendía och de andra Kanariefåglarna som sannolikt ger speltid till reserverna. Dock inte försvararen Dimitris Giannoulis som är avstängd efter utvisningen senast. Watford besegrade The Canaries på annandag jul efter Ismaila Sarrs ensamma balja, och eftersom The Hornets har Swansea och Brentford i backspegeln finns ingen anledning att inte gå för fullt. Heltäckningsmattan på Carrow Road där det lär blir svängigt!


6. Preston – Derby 2

I tabellens mitt skvalpar Preston utan något reellt hot mot sin ligaexistens. Scott Sinclair och de andra habila spelarna har bara en hemmaseger på tio försök och känns lite sömniga. Superläge för Derby att dels putsa sin trista vårstatistik och att dels skaffa sig en ordentlig lucka ner till Rotherham. Gästerna tog ledningen på Ewood Park efter ett urengelskt nickmål av Tom Lawrence. Dessvärre för The Rams blev det noll poäng efter ett par kontroversiella domslut som gjorde Rooney rasande. Revanschlustan sätter tonen i Lancashire – X2!


7. Sheffield Wednesday – Blackburn 2

Motivation slår klass sägs det, men det verkar inte gälla för lagen på Hillsborough. Sheffield har sju poäng upp till säkerhet och allt att kämpa för men får ändå inte till det. Numerärt överläge i 80 minuter räckte ändå bara till 1-1 mot omotiverade Bristol vilket bådar illa då Blackburn är ett lag i liknande sits. Harvey Elliotts vinnarkasse mot Derby var tonåringens första mål på elva kamper, och Liverpool-lånets förehavanden i The Championship lär inte ha gått LFC förbi. Mycket pekar på att The Owls åker ur i denna omgång – X2 för att gå säkra i South Yorkshire!


8. Swansea – QPR 1

Sista anhalt; Wales. Med fyra omgångar kvar har Swansea alltjämt en liten chans att komma ikapp tvåan Watford, och får The Swans en hjälpande hand av Norwich kan det bli mycket spring i benen för de envisa walesarna. Stark upphämtning mot Wycombe, och även om André Ayews skada förtog lite av glädjen är det skönt att Jamal Lowe återfunnit målet de senaste omgångarna efter en 15 omgångar lång ökenvandring. QPR är upp och ner utan en realistisk chans att nå playoff, och förstekeepern Seny Dieng är avstängd efter utvisningen mot Boro. För mycket som talar emot The Hoops, så välj ettan och inget mer på Liberty Stadium.


TILL SVENSKA SPEL


Spiken! – Bayern München

Tunga, tunga Bayern har försprånget, truppen och kulturen för att ta hem en ny ligatitel, medan Leverkusen på sin höjd är mediokra på främmande mark. Solklar etta i sydöstra Tyskland!

Skrällen! – Brighton

Anfield, Elland Road, St. Mary’s, Villa Park; Brighton har tagit ett antal finfina bortatreor denna prövande säsong som kan krönas med skräll som heter duga. Chelsea har matcher stup i kvarten och förr eller senare tryter ork i huvud och ben. Flyg högt, Fiskmåsar!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Läs mer om Svenska Spel här eller skapa ett konto direkt hos Svenska Spel och lägg din rad på Topptipset.


108 rader

1. Chelsea – Brighton 1×2
2. Helsingborg – Örgryte 1×2
3. B.München – Leverkusen 1
4. Brentford – Cardiff 1
5. Norwich – Watford 1×2
6. Preston – Derby x2
7. Sheffield W – Blackburn x2
8. Swansea – QPR 1


TILL SVENSKA SPEL


Lägg din rad direkt på Fotboll.com

Visste du att du kan spela på Stryktipset, Europatipset och Topptipset, direkt på Fotboll.com? Fördelen med detta är att du har tillgång till lagens form och djupgående statistik, som kan ge dig en bra insikt kring sannolikheterna i varje match.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100


Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-01-18 12:52

Varför vi rekommenderar svenska bettingsidor

Betting är ett fenomen som bara blir större och större för varje dag som går, och idag finns det tusentals olika bettingsidor att välja mellan. Det finns sidor med licens …

Publicerat 2023-09-16 20:30

Fotbollens positiva koppling till spelindustrin

Att fotboll blivit en mångmiljardbransch är det ingen som säger emot, men pengars växande betydelse inom sporten är det delade uppfattningar kring. Spelbranschens koppling till fotboll blir också vanligare att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |