Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 21/6
Topptipset

TIPS: Topptipset 21/6

Publicerat 2021-06-20 15:43

Måndagens Topptips tar fasta på EM:s avslutande omgång där två grupper ska synas. I övrigt är det Copa América, Superettan och Damallsvenskan som gäller i jakten på åtta rätt. Skrällar jagas främst i Amsterdam och Brasilia – häng med!

Spelstopp: 17:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Ukraina – Österrike  X

En poäng räcker troligen för såväl Ukraina som Österrike för att ta sig vidare till slutspel. Det märks onekligen också på oddsmarknaden där oavgjort är nere i under två gånger pengarna. Nationernas respektive försvar har inte imponerat nämnvärt hittills, men mycket tyder ändå på att förbundskaptenerna beordrar sina adepter till en återhållsam och kraftsparande insats. Till under 50 procent är mittentecknet ett singlat sådant, de defensiva farhågorna till trots.


2. Nordmakedonien – Holland  2

Nordmakedonien har stundtals bjudit på underhållande och framåtlutad fotboll, men de uppenbara bristerna i defensiven har också synats med råge av både Österrike och Ukraina. Tuffaste motståndet på pappret väntar här i form av Holland, men Oranje har redan säkrat gruppsegern.

Ett frågetecken kan därmed sättas för motivationen och när tvåan streckas upp oerhört högt är det läge att få med ettan som är en megarensare. Nordmakedonien är förvisso redan ute men de lär slita hårt för första segern i ett mästerskap ändå. Ettan lockar i Nordmakedonien – Holland,  för att få med till låg procent.


3. Ryssland – Danmark  2

Danmark var värda så oerhört mycket mer i 1-2-förlusten mot Belgien. Insatsen var ruggigt stark och kan danskarna förmå sig till en liknande sådan mot Ryssland lever hoppet om avancemang i allra högsta grad. Damsgaard blir en spelare att hålla ögonen på för moderlandet.

Imponerat har inte ryssarna gjort och mot ett enat, starkt och faktiskt i grunden också klart mycket bättre Danmark lär Cherchesov och companys äventyr sluta i moll. Tvåan på Ryssland – Danmark är en solid spik till trevlig procent.


4. Finland – Belgien  2

Belgien är i princip klara för gruppsegern och Roberto Martínez kan mycket väl komma att rotera mot Finland. Det jublar dock inte de blåvita över då det med största sannolikhet lär innebära starter för både Kevin De Bruyne och Eden Hazard.

Vad den förstnämnda är kapabel till fick vi se mot Danmark där han kom in och vände matchen i halvtid. Finland har gjort det oerhört bra så här långt, men står Belgien för en godkänd insats talar mycket för att det blir finsk förlust, hur tappert bastuhårdingarna än kämpar. Spiken gäller på Finland – Belgien!.


5. Uruguay – Chile  X

Över till Brasilien där Copa América är igång och Chile står obesegrade på fyra poäng efter bland annat en poäng mot Argentina, och 1-1 blev det även i VM-kvalet. I övriga tre matcher i år har La Roja slagit Bolivia två gånger samt kryssat mot de samma i ett märkligt men framgångsrikt spelschema för chilenarna.

Glädjande är att ungdomar som Ben Brereton och Clemente Montes trycker på den dagen Alexis Sánchez ska pensioneras. Uruguay såg inte jättevassa ut mot Argentina när vanligtvis säkra försvarare som José María Giménez och Diego Godín inte övertygade. Dock är La Celeste så rutinerade att en dålig start knappast sänker världens minsta världsmästarnation. Klicka i alla tecken och gå vidare.


6. Argentina – Paraguay  X

Landslagsspel har utvecklats till en riktig mardröm för Lionel Messi som fortsatt har gigantisk press på sig att leda sin nation på samma vis som ärkerivalen Cristiano Ronaldo gör. Barcelona-legenden har emellertid aldrig varit den där dominanten i La Albiceleste, och även om han slog inlägget som Betis Guido Rodríguez nickade in till 1-0 mot Uruguay känns kaptenen stressad av den ljusblå tröjan.

Senast Paraguay mötte de tvåfaldiga världsmästarna knep La Albirroja en pinne i Argentina när det kvalades till VM i november. De rödvitblå har därefter klarat 0-0 mot Uruguay och inledde denna turnering med seger efter dubbla kassar av vasse Ángel Romero. Supertrevlig skräll på runt tio procent att baka in i en helgardering i Brasilia!


7. GIF Sundsvall – Västerås  1

GIF Sundsvall fick mycket att stämma mot GAIS och när värdarna har sin dag är det väldigt få aktörer i Superettan som kan hålla emot, och det utan att Linus Hallenius visat vad han egentligen kan. Med det sagt har försvaret lämnat en del övrigt att önska i inledningen och mot ett stabilt och skickligt Västerås ska Giffarna inte känna sig helt bekväma.

Gästerna må sakna de avstängda försvararna David Engström och Filip Almström Tähti, men kan mycket väl hålla jämna steg ett bra tag in i matchen. Krysset är inget dumt komplement då VSK är solida bakåt. 1X räcker däremot hela vägen.


8. Eskilstuna United – Linköping  2

Damerna får äran att runda av raden, och det med ett formsvagt möte på Tunavallen. Värdinnorna sitter på en hel del outnyttjad kapacitet som Loreta Kullashi som i fjol dunkade in en boll i varannan kamp, och förr eller senare borde cupfinalisterna få det att lossna på riktigt.

Linköping ligger en bit längre upp i tabellen, men har drabbats av kryssjukan sedan mitten av maj. Laget har dock framtiden för sig i bland annat Cornelia Kapocs. Knapp fördel Linköping men samtliga tecken bör prioriteras i Svealand!


svenska spel


Spiken! – Belgien

En snabbtitt på Belgiens trupp säger det mesta, och det som inte står på pappret visade “De röda djävlarna” i andra halvlek mot Danmark. Finland står inför ett inoljat Everest och får lämna planen som förlorare. Framåt, belgare!

Skrällen! – Nordmakedonien

I och med att Holland redan har vunnit gruppen luftar troligen Frank de Boer större delen av truppen. Detta ger Nordmakedonien, med evigt unge Goran Pandev, chansen att skapa sig ett positivt minne från turneringsdebuten. Överraska oss positivt, Lodjur från Balkan!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


108 rader

1. Ukraina – Österrike X
2. Nordmak. – Holland 12
3. Ryssland – Danmark 2
4. Finland – Belgien 2
5. Uruguay – Chile 1×2
6. Argentina – Paraguay 1×2
7. Sundsvall – Västerås 1x
8. Eskilstuna – Linköping 1×2


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |