Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 25/5
Topptipset

TIPS: Topptipset 25/5

Publicerat 2021-05-25 16:31

Isländskt och sydamerikanskt utgör tisdagens Topptips. Det börjar märkas att de stora ligorna tar paus för Europamästerskapet. Det finns dock gott om värde att hämta när lagen och ligorna blir av det mer okända slaget och här kan åtta rätt mycket väl ge fin återbäring. Häng med!

Spelstopp: 21:14

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Leiknir Reykjavik – FH Hafnarfjördur  2

Tipset startar i Reykjavik med den första av tre isländska kamper. När Leiknir spelar kan det mesta ske med allt från målorgier till sömniga 0-0-kamper. Lagets nummer 10, Sævar Atli Magnússon, har varit värdarnas jämnaste spelare, och med denna utveckling blir det utlandsflytt för 20-åringen som håller upp värdarna. Gästerna från öns tredje stad har inlett klart mycket bättre än nykomlingarna. Fram till plattmatchen mot KR Reykjavik var “FH-ningarna” obesegrade. Formen på skotten Steven Lennon och det nya unga hoppet Ágúst Hlynsson tyder på att besökarna är tyngre och pålitligare. X2 är en bra kompromiss.


2. Víkingur – Fylkir  X

fter fem omgångar står det fast att normalt mitten- eller bottenplacerade Víkingur har överpresterat. Offensiven har lyckats väl med El Salvadors mittfältare Pablo Punyed som assistmakare och dansken Nikolaj Hansen som målman. Det är dock inget lagbygge som är omöjligt att störa. Fylkir har vaknat till liv främst tack vare Orri Kjartansson som tryckte in två kassar senast. Starkt att komma tillbaka efter ytterligare ett underläge, och hemmalaget har trivts illa mot “Fylkismenn” de senaste kamperna där Fylkir tagit sju poäng av nio. Knall på gång och därför säger vi 1X2!


3. KR Reykjavik – HK Kópavogur  1

“Knattderby” mellan Knattspyrnufélag Reykjavíkur och Handknattleiksfélag Kópavogs. KR har haft en märklig start på 2021, men laget som vann serien så sent som 2019 har något på gång. Guðjón Baldvinsson, med förflutet i GAIS och HBK, har startat bra, och när det stormar finns trygge Pálmi Rafn Pálmason att hålla i handen. “KR-ingarna” kommer att lyfta. Besökarna från Islands näst största stad har inte hållit nollan sedan premiären, och på senare tid släpps målen in sent vilket är psykologiskt tungt. Stefan Ljubicic kan inte bära Kópavogur helt själv – spiketta!


4. River Plate – Fluminense  1

Copa Libertadores gruppspel avslutas, och det är ett svårt läge för bägge lagen som riskerar att missa avancemang vid nederlag. Fluminense, som slutade på en femteplats i brasilianska ligan, förlorade prestigederbyt mot Flamengo för bara ett par dagar sedan, och frågan är om åldringen Fred räcker till på både kort och lång sikt. Libertadoresmästarna från 2018, River Plate, kommer också från en knäckande förlust efter att ha dragit nitlotten i strafflotteriet mot Boca Juniors. Ännu har ingen nollpoängare i kontinentalturneringen inkasserats, och därför är det en liten fördel för argentinarna. Här gör man dock bäst i att rulla ut heltäckningsmattan.


5. Independiente Santa Fe – Atlético Junior  2

I samma Libertadoresgrupp har vi ett colombianskt derby i neutrala Ecuador. Gästerna från Barranquilla har tredjeplatsen säkrad och Copa Sudamericana-spel i värsta fall. Colombianerna siktar givetvis högre, och dundervasse Miguel Borja kan säkerligen se till att “Hajlaget” tråcklar sig vidare även i den finaste av turneringar väster om Atlanten. Independiente har inte haft ett roligt gruppspel med två ynka pinnar, och Kelvin Osorio och de andra till det i dessa sammanhang. Klockren spiktvåa till riktigt bra värde dessutom.


6. Cerro Porteno – América de Cali  1

Vi skiftar fokus till Grupp H och i Asunción behöver värdarna ett kryss för att ta sig vidare. Paraguays Aperturamästare Porteno har en stomme duktiga spelare som håller ihop “Cyklonen”. Globetrottern Mauro Boselli är ett sådant namn som kompletteras av Robert Morales som är framtiden för de rödblåvita. Colombianska América de Cali måste rusa framåt för att via en seger ta sig vidare, och här krävs gudomlig hjälp. Yesus Cabrera, lagets bästa seriemålskytt, kommer att göra sitt bästa, men det blir inte enkelt i Paraguay. Trolig etta med andra ord.


7. Racing Club – CA Rentistas  2

Grannfajt mellan argentinska Racing Club och uruguayanska Rentistas. Värdarna leder Grupp E i stor stil, och är klara för avancemang. Därmed är det inte osannolikt att Juan Antonio Pizzi väljer att satsa på en mer defensiv uppställning medan de ordinarie offensiva krafterna, som Tomás Alejandro Chancalay, sparas till senare matcher. Rentista har en chans att i alla fall plocka tredjeplatsen beroende på vad som händer i Brasilien, men för att öka chanserna måste Montevideos stolthet göra jobbet i Buenos Aires. När lagen möttes i april gav Salomón Rodríguez “Rojos” ledningen som tappades bara minuter från slutsignalen (1-1). Mycket stålar att hämta på tvåan som streckas runt ungefär tio procent. Alla tecken i Argentina dock!


8. Sao Paulo – Sporting Cristal  1

Grupp E avgörs även i Brasilien. Sao Paulo utmanar om förstaplatsen i gruppen, och med en mycket bra Paulista-säsong i ryggen där duktige Pablo övertygat som målskytt i den målsnåla turneringen , finns förutsättningar för att segra. Sporting Cristal från Peru fick en trist uppladdning inför denna kamp med 0-3 mot César Vallejo. “Den ljusblå maskinen” har hackat betänkligt på bortagräs i denna svåra turnering, och denna gång väger hemmafördelen tyngre än vanligt. Radens bästa spik rundar av kupongen på bästa vis!


Spiken! – Sao Paulo

Den brasilianska jätten tillhör favoriterna att stå som slutvinnare i Copa Libertadores, och när motståndet från Peru är så vekt utanför sitt hemland betyder det bara en sak – brassespik!

Skrällen! – CA Rentistas

Rentistas har allt att vinna mot argentinare som knappt har något att tjäna på att offra liv och lem. Gästerna gjorde inte bort sig när lagen stångades senast. Ingen anledning att fega för vare sig tippare eller besökare. Överraska oss, rödvita!


108 rader

1. Leiknir – Hafnarfjördur x2
2. Víkingur – Fylkir 1×2
3. KR Reykjavik – Kópavogur 1
4. River Plate – Fluminense 1×2
5. Inde. Santa Fe – At.Junior 2
6. C.Porteno – Am. de Cali 1x
7. Racing Club – Rentistas 1×2
8. Sao Paulo – Sp.Cristal 1


Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till betting på fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |