Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 25/6
Topptipset

TIPS: Topptipset 25/6

Publicerat 2021-06-25 11:19

Norrmännen och irländarna knackar på den svenska midsommardörren detta år när de bjuder på kvällens fotbollsunderhållning. Heta möten i Eliteserien kombineras med fina drag i de två irländska toppdivisionerna. Bästa spiken är föga förvånande de regerande mästarna på den gröna ön, Shamrock Rovers. Nedan finner ni vägen mot full pott!

Spelstopp: 17:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Lilleström – Rosenborg  1

Strax utanför den norska huvudstaden drar raden igång, och bara åsynen av namnet Rosenborg är tändvätska för Lilleström. De gulsvarta värdarna inväntar en seger mot RBK sedan 2008, men denna gång har Kanariefugla en hel del på sin sida. Efter uppehållet har Thomas Lehne Olsen fullkomligt exploderat med tre strutar på två omgångar vilket gett LSK sex sköna pinnar. Gästerna från Trondheim kom av sig under pausen, och kommer närmast från två pinsamma torskar mot Strömsgodset och Sarpsborg. Skärpning krävs av svenskarna Rasmus Wiedesheim-Paul och Guillermo Molins samt resten av laget om det ska bli något av denna säsong. Kul 1X när förbannelsen förhoppningsvis bryts!


2. Sarpsborg – Viking  X

Bara ett längre stenkast från Bohuslän ligger Sarpsborg vars invånare lär ha firat en del efter den sköna segern på Lerkendal signerad Joachim Thomassen som nu har spräckt sin målnolla i seriespelet. Värdarnas kanske viktigaste spelare är emellertid Ibrahima Koné som skapar så mycket i offensiven, kanske kan det bli mer av den varan även hemma på Sarpsborgs Stadion där S08 gått lite trögt. Något bättre tabellposition för Viking ger gästerna från Stavanger andrum, men bortaresorna slutar ofta i moll. Oddsen är ruskigt jämna, och därmed gör vi det lätt för oss och skruvar fast alla tecken i södra Norge på direkten.


3. Dundalk – Derry City  1

Gränslandet fortsätter att vara av intresse när fokus skiftar till irländska Premier Division. Dundalk ligger nästan på gränsen till Nordirland, och även om stadens stolthet inte ligger i toppen har flera höjdpunkter under 2021 ändå nåtts; titeljagande St. Patrick’s och Shamrock har bägge fått smaka på The Lilywhites kraft. Med sylvasse Patrick Hoban som sparkapital har The Town än mer att se fram emot. Derry har åtta raka ligamatcher utan sura äpplen, men så dåligt The Candystripes trivs mot värdarna. 2013 var senast de rödvita lyckades betvinga Dundalk, och den 16 matcher långa segerlösa sviten i alla turneringar mot The Town bara fortsätter. Så även nu när hemmaspiken dessutom dryper av värde.


4. Waterford – St. Patrick’s  1

Ner i landets södra delar har det i juni börjat hända grejer. Waterford har två fullpoängare av tre möjliga, och tog dessutom ledningen mot mästarna Shamrock. John Martin och Eric Molloy har blåst nytt liv i The Blues som fått blodad tand. Maj var ingen enkel månad för St. Patrick’s. Nu går The Saints klart bättre och visst är Ronan Coughlan svårstoppad i den målform han är i, men sprickorna i fasaden kvarstår dock. Bland annat har Pats bara en nolla på nio ligafajter. Vi vågar drömma och håller tummarna för ettan till cirka 10 procent som sällskapar med resterande tecken.


5. Finn Harps – Longford  X

Deppigt möte i norr mellan seriens i särklass formsvagaste lag. Finn Harps tar emellanåt sporadiska segrar, men dessa är sällan övertygande. Adam Foley gör vad han kan framåt (åtta baljor med den omgivningen är bra), men någon ljuv musik från The Harps kommer det alltså icke. Longford har “longtgående” problem de också då jumbon sökt med ljus och lykta efter en trea sedan premiären i mars. Nykomlingen har något större chanser i kamper som denna som bör helgarderas då det blir en fråga om vilka som är minst dåliga på Finn Park.


6. Shamrock Rovers – Drogheda  1

Långt in i maj såg nykomlingen Drogheda ut att utmana uppe i toppen. Fem bollar i baken för blott 20-årige David Odumosu mot Bohemians tog dock ner The Drogs på jorden. Hur klarar The Turks den mentala biten att vara tillbaka i Dublin igen? De regerande mästarna Shamrock har haft en knackig säsong, men kunnandet i truppen försvinner inte bara sådär. Graham Burke och kaptenen Ronan Finn är spelare som har massvis med rutin och kanske är lite för bra för denna liga. En mer given etta är svårfunnen så hamra på för glatta livet.


7. Treaty United – Galway United  2

En steg ner i irländska seriesystemet lirar Treaty United som tagit numera kursade Limericks plats. Tillsammans med Galway United jagar de rödvita uppflyttning bakom rusande Shelbourne, men är prestationerna som de var mot Cobh Ramblers kan värdarna fortsätta drömma; två självmål fällde avgörandet vilket knappast kan sägas vara ett bra tecken. Galway besitter en enorm mental styrka vilket visat sig hur The Tribesmen tvingat in bollar på stopptid i tre av de senaste fem ligafajterna. Pádraic Cunningham är en spelare att hålla ett extra öga på då insatserna på sistone övertygat och fler mål ligger i luften. Fint värde till höger. Singla gästerna!


8. Cabinteely – U.C.D  2

Dublinförorten Cabinteely blir det sista som hinns med när ett derby väntar. Värdarna har lite problem när ojämnheten har blivit Cabos signum. 6-0-6 visar att det är allt eller inget som gäller för hemmalaget, men ska det bli spel i finrummet 2022 måste Pat Devlin lyckas bättre med strukturen i laget. Gästande University College Dublin har visat sig trivas bättre på bortaplan och då passar denna, måhända korta, resa fint. Dara Keane är ung mittfältare med bra blick för spelet som är navet i The Students. Målen har dessutom börjat trilla in, och då spelar kanske 22-åringen ett hack upp i seriesystemet 2022. Tvåan är kul, men gubbgarderingen (etta-tvåa) är inget dumt drag när allt kommer omkring.


svenska spel


Spiken! – Shamrock Rovers

Trögstartade och lite slarviga måhända, men Shamrock är en nivå över resten av lagen på den gröna ön. Drogheda har haft sin stund i rampljuset och kommer nu att sakta halka ner i tabellens anonymare delar. Go, Rovers!

Skrällen! – Waterford

Värdar på gång och defensiva betänkligheter gör att St. Patrick’s inte alls är den givna vinnare som många vill få det till. Longford har fått upp lite ånga och ropen skalla från Svea – gör oss tjänsten och skräll, Blues!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


108 rader

1. Lilleström – Rosenborg 1x
2. Sarpsborg – Viking 1×2
3. Dundalk – Derry City 1
4. Waterford – St. Patrick’s 1×2
5. Finn Harps – Longford 1×2
6. Shamrock – Drogheda 1
7. Treaty – Galway 2
8. Cabinteely – U.C.D 12


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |