Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 29/4
Välj liga

TIPS: Topptipset 29/4

Publicerat 2021-04-29 05:11

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i hjulen för den saken? Ligafotboll från Spanien, Turkiet och Portugal tar vid innan vi lottar oss in i mål. Åtta rätt är som alltid målet. Häng med!

Spelstopp: 18:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp direkt!


svenska spel


1. Manchester United – Roma | 1

Storebror Champions League är färdiga för den här veckan och nu är det dags för lillebror att ta steget in i rampljuset. Manchester United är det lag med högst högstanivå som finns kvar i turneringen och engelsmännens sparsamma insats mot Leeds (0-0) innebär att batterierna är laddade inför kampen med Roma. Giallorossi har inte alls sett bra ut mot slutet och på Old Trafford kommer det att gå undan när spelare som Rashford, Fernandes och Greenwood sätter fart. Ettan ska ses som trolig, men då den ser ut att bli hårt åtgången är krysset ändå inte fel som uppbackning.


2. Villarreal – Arsenal | X

Derbi della Emery stundar i Valencia när Villarreal och Arsenal går i klinch. Bossen av Europa League (Emery har faktiskt tre titlar i turneringen) har siktet inställt på en fjärde pokal och vi kan räkna kallt med att spanjoren har gjort sin läxa vad gäller Arsenal. Den gula ubåten sätter stort hopp till sylvasse Gerard Moreno på topp och det är en spelare Arsenal får se upp med. The Gunners offensiv är med det sagt både bredare och spetsigare än spanjorernas, men gästernas förmåga att vara sin egen största fiende gör ändå att vi inte vågar utelämna någonting. Alla tecken i denna jämnt streckade akt.


3. Barcelona – Granada | 1

Hängmatch från La Liga där Barcelona går upp i serieledning vid tre poäng. Leo Messi spelar onekligen fotboll på en egen planet denna vår och argentinaren fortsätter i rask takt att slå alla möjliga rekord som finns. Uppbackad av högkaratiga namn som Griezmann, Pedri och Dembélé är Maradona Jr i gott sällskap och ska Granada få med sig något från Camp Nou krävs en bragdartad insats. Visst kan gästerna en hel del i sina bästa stunder, men här garderas ettan enbart och åter enbart med visst hänsyn till värdet. 90 procent är aningen kraftigt. 1X.


4. Marítimo – Braga | 2

Omöjliga Sporting Lissabon blev för svåra för Braga i söndags och 0-1-torsken innebar att det nu skiljer fem poäng upp till Benfica på tredjeplatsen. Örnarna har dock inte imponerat i år och Ärkebiskoparna är mer än kapabla att äta ikapp avståndet under slutspurten. Horta, Piazon och Sporar kan snickra ihop mycket på egna initiativ och det är en trio som Marítimo får hålla extra bevakning på. Värdarna är inne i en fin poängmässig trend, men nämnas bör att de tre segrarna på de fyra senaste omgångarna alla kommit med uddamålet mot motstånd av betydligt sämre klass än det som väntar här. Tvåan lär streckas ganska hårt, men det finns bättre skrällar och värde att skörda på annat håll. Spik.


5. Ankaragücü – Gazisehir Gaziantep | 1

Süper Lig får äran att spelmässigt avrunda äventyret denna torsdag. Gazisehir Gaziantep FK, eller Gaziantepspor om ni så vill, kan se tillbaka på en godkänd säsong i egenskap av en placering på den övre halvan, men mot slutet har semester-känslan smugit sig på gästerna. Endast en inspelad poäng av de senaste tolv möjliga är uselt och hela elva mål brakan under samma period är ännu sämre. Ankaragücü befinner sig betydligt längre ner i tabellen, men här ges värdarna en passande uppgift i jakten på nytt kontrakt. Gaziantepspor har inte bortaspelet högt upp på cv:t och till trevlig procent lämnas ettan därför allena.


6. Alanyaspor – Fenerbahce | 1

Oerhört mycket står på spel vid foten av Taurusbergen där Alanyaspor och Fenerbahce ska mäta svärd. De sistnämnda har vittring på ligatiteln och det är inte så konstigt med tanke på att spelet på resande tass varit utmärkt under säsongens gång. Här blir dock Mesut Özil, som för övrigt gjort noll avtryck sedan sin ankomst, och hans kompanjoner övervärderade. Alanyaspor har inte gett upp hoppet om en Europaplats och med fyra segrar på de fem senaste tävlingsmatcherna i egen borg är den värdeladdade ettan inte att förglömma. Helst alla tecken.


7. Gamla Upsala – Enköping | LOTTAS

De lägre divisionerna är fortsatt uppskjutna i Svedala och väntas starta först om en dryg månad. Det innebär att dusten mellan Gamla Upsala och Enköping kommer att lottas och således får konstgräset på Lötens IP tid att vila upp sig. Fördelningen lyder 6-4-6 vilket procentuellt översätts i 37,5-25-37,5. Precis som brukligt när lottning ska fälla avgörandet gäller det att hålla koll på vart värdet landar så nära spelstopp som möjligt. För tillfället (31 procent) är det på tvåan, men pass upp.


8. IFK Eskilstuna – Rynninge | LOTTAS

Plast ligger det även på Tunavallen och precis som i föregående kamp ska händerna ner i tombolan för att fälla avgörandet. Fiffigt nog fördelas lotterna på precis samma vis här, 6-4-6, vilket återigen innebär att 37,5-25-37,5 är procentsatserna att förhålla sig till. I skrivande stund ligger streckningen jämnare i kupongens sista match, men glöm inte att kika närmare spelstopp.


svenska spel


Spiken! – Ankaragücü

Blott en pinne av de senaste tolv möjliga innebär att Gaziantepspor har checkat ut för säsongen. Ankaragücü spelar i sin tur för överlevnad och här ska värdarna ses med bra chans. Ettan är en finfin spik upp till 45 procent.

Skrällen! – Alanyaspor

Fenerbahce må vara ligans hittills bästa bortalag, men när tvåan sticker iväg är det trots allt läge att dra öronen åt sig. Alanyaspor kan mycket i sina bästa stunder och då värdarna fortfarande har häng på en Europaplats bör vänstersidan finnas med.

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel direkt!


108 rader

1. Man United – Roma – 1x
2. Villarreal – Arsenal – 1×2
3. Barcelona – Granada – 1x
4. Marítimo – Braga – 2
5. Ankaragücü – Gazisehir G. – 1
6. Alanyaspor – Fenerbahce – 1×2
7. Gamla Upsala – Enköping – 2
8. IFK Eskilstuna – Rynninge – 1×2


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 15:38

Fotbollen på väg att slå igenom som esport

Esport har i många år främst handlat om spel som Counter Strike, Dota 2 och Starcraft. Men, nu börjar klassikern FIFA  konkurrera med de stora giganterna.  Bild: FIFA eWorld Cup 2020 20 …

Copyright © Fotboll.com 2024   |