Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 29/6 – 500.000 kr extra!
Topptipset

TIPS: Topptipset 29/6 – 500.000 kr extra!

Publicerat 2021-06-29 00:17

500 000 kronor extra i potten spär på ett redan rykande Topptips. Stekheta åttondelsfinaler väntar i EM när kvartsfinal-åttan ska fastställas. Sverige blir dessvärre grovt överstreckade mot Ukraina vilket gör Shevchenkos lag till kupongens bästa skräll. Fräcka spikar hittas i sin tur på den brasilianska östkusten och uppe i Nordnorge. Häng med på denna mäktiga resa!

Spelstopp: 17:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Sverige – Ukraina  X

Med tre pinnar lyckades Shevchenko och company med minsta möjliga marginal tråckla sig vidare till knock out-spel. Östnationens spelmässiga prestation mot Österrike var fullkomligt under isen men kollar vi igenom lagbygget i stort finns flera klasspelare som mycket väl kan ställa till med trubbel för Janne och gänget.

Yarmolenko, Yaremchuk och Zinchenko är en trio gubbar som knappast kommer se lika rostiga ut mot Sverige som mot alpnationen häromsistens. Svenska folket tror dock stenhårt på Emil Forsberg och hans vänner. Inte helt oväntat såklart och även om svenskarna ska stå som favoriter på Hampden Park i Glasgow är en streckning över 50 procent omöjlig att köpa. Helgardera Sverige – Ukraina!


2. England – Tyskland  X

Engelsmännen har ett bekvämt mästerskap då de ännu inte behövt röra sig utanför Londons gränser. Motståndet har också varit tämligen enkelt i gruppspelet där The Three Lions slutade etta utan att släppa in något mål, lotten till åttondelen var dock oerhört obekväm. Trean i “Dödens grupp” kommer till Wembley efter två starka insatser mot guldaspiranter samt en avslutande svettig strid på knivseggen hemma mot Ungern som skulle vara en munsbit.

Jogi Löws gäng har över tid visat sig trivas bäst mot modiga motståndare som inte backar hem och kontraslår, därmed bör England på bortaplan vara en lämplig opponent för Die Mannschaft. Senaste landskampen mellan de rödvita och tyskarna slutade mållöst, det skulle inte förvåna om historien upprepar sig under tisdagen. Krysset först, helst heltäckt på England – Tyskland.


3. Trosa Vagnhärad – Arameisk-Syrianska  2

På något lägre nivå än EM stundar en mittenfajt i Division 2 Södra Svealand. Arameisk-Syrianska tar sig an en svårforcerad motståndare som dock hade bra med flyt borta Tyresö. 2-0-ledningen höll på att schabblas bort helt i andra, och hade det inte varit för Hampus Elgans straffräddning hade 2-2 varit ett faktum.

Bra för gästerna från Botkyrka är att man i söndags slaktade Fanna i Svenska Cupen och fick se bland annat Daniel Bogdyuk göra två mål. Ur värdesynpunkt är tvåan bättre och således bör lutning vara åt det hållet.


4. Confianca – Coritiba  1

Sambatajm i Brasiliens Série B och start ute vi kusten. Confianca har startat hackigt som det mittenlag man är, men “Jättearbetarna” har bara varit direkt usel i en av sina senaste sex halvlekar. De blåklädda ramlade ihop i andra mot topplaget Sampaio Correa, och Neto Berola hade sannolikt kunna stängt matchen med lite större marginaler på sin sida.

Sedan Coritiba åkte ur Copa do Brasil har de stadigt blivit bättre, men uppflyttningskandidaten gör få mål även med brasilianska mått mätt. Att Léo Gamalho måste leda offensiven känns vanskligt då strikern redan i sitt efternamn avslöjar att han inte är direkt purung. Hemmafördelen väger tungt i Sydamerika vilket föranleder en småfräck spik.


5. CRB AL – Náutico  1

Rödvitt derby i Maceió i vilket värdarna gläds över att återse gräset på Estádio Rei Pelé. Här är trepoängaren mer regel än undantag för “Strandkardinalen”. Även utan den avstängde före detta vitryske landslagsspelaren Rennan Bressan har hemmalaget bra med alternativ att stoppa in.

Naútico toppar lite förvånande tabellen, men det är för tidigt att kalla “Pungråttorna” för uppflyttningskandidat sett till förra säsongen. 1X är ett klokt val i den gamla bomullsstaden!


6. Remo – Sampaio Correa  1

Radens sista brassekamp kan bjuda på en liten överraskning. Clube do Remo sliter precis ovanför botten, och har på sistone sett till att i alla fall inte förlora matcherna. Att klara just detta mot svåra Naútico är inte alls dåligt, och hemmalaget får dessutom tillbaka vänsteryttern Diogo dos Santos Carvalho efter avstängning.

Sampaio har sett omutliga ut bakåt, men det är enkom på sin hemmabana som Correa varit så bra som de gärna vill ge sken av. Vänstersidan är av högsta prio uppe i norra Brasilien, men helgardera helst.


7. Hudiksvalls FF – Piteå  2

Tre poäng skiljer Hudiksvall och Piteå i Ettan Norra, och även om gästerna lider av de långa resorna har norrbottningarna massvis med sparkapital som alltid ger Pite kontakt.

Sylvasse Pashang Abdulla har redan hunnit finna nätet sju gånger, och fler lär det bli mot hemmalagets något porösa försvar. Cihan Sener gör vad han kan framåt, men vi lär se “sener” när besökarna segrar. Kul chanstvåa att låta stå på egna ben!


8. Tromsö – Kristiansund  1

Nästan så långt ut man kan komma i den bebodda delen av världen ligger Tromsö. Nykomlingen har haft en svettig återkomst till Eliteserien, men tack vare värvningsfullträffen av nigerianen Moses Ebiye har TIL strutar på gång hela tiden; fyra baljor på fyra kamper är strikerns bästa säsongsstart någonsin.

Kan bara försvaret prestera som det gör i sina bästa stunder kommer värdarna klättra. Kristiansund ligger högt uppe i tabellen vilket till stor del är frukten av att starkt hemmaspel. Borta vet man aldrig vad man får av “Ugglorna”, så gå för spiken vars värde inspirerar!


svenska spel


Spiken! – Tromsö

En målskytt av rang och en obekväm bortaresa få vill åka på; Tromsö har fördelarna och materialet för att kunna avvisa ett Kristiansund som inte varit så bra som tabellen visar. Framåt, TIL!

Skrällen! – Ukraina

Moder Svea är oroväckande uppskrivna mot ett Ukraina som inte alls är dåliga, snarare tvärtom. Yarmolenko är en klasspelare, och kunde han göra mål på Holland går inte Danielson och Lindelöf säkra. Icke-övertygande spel från Blågults sida gör att en för oss svenskar tråkig skräll lurar bakom knuten.

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


108 rader

1. Sverige – Ukraina 1×2
2. England – Tyskland 1×2
3. Trosa – Arameisk-Syr. x2
4. Confianca – Coritiba 1
5. CRB AL – Náutico 1x
6. Remo – Sampaio Corr. 1×2
7. Hudiksvall – Piteå 2
8. Tromsö – Kristiansund 1


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |