Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 6/5
Topptipset

TIPS: Topptipset 6/5

Publicerat 2021-05-05 12:52

Mäktiga Copa Libertadores ska tittas till på torsdagens Topptips. Tre matcher från den sydamerikanska mästarturneringen avslutar nämligen kupongen. Dessförinnan ska vi till till Bundesliga och Primeira Liga. Dessutom ska finallagen i Europa League koras. Mycket att se fram emot med andra ord. Vi kör!

Spelstopp: 18:29

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp direkt!


svenska spel


1. Arsenal – Villarreal 1

I Europa League är det semifinal-returer som gäller. Villarreal har med sig 2-1 från första mötet som var en ganska jämn tillställning. Både Étienne Capoue (Villarreal) samt Daniel Ceballos (Arsenal) fick syna det röda i den fajten och är därmed vid sidan av nu. Det mesta tyder också på att strikern Lacazette fortsatt är borta på grund av en skada och även Kieran Tierney är troligen out för hemmalaget. Trots detta ska The Gunners kliva ut som favoriter, men att London-gänget är uppe och nosar i krokarna runt 65 procent får anses i högsta laget. Säkerhetskrysset ackompanjerar ettan.


2. Roma – Manchester United 2

Manchester United har redan avgjort duellen med Roma efter brutala 6-2 hemma på Old Trafford. En fullkomligt lysande andra halvlek med fem mål från de rödklädda bäddade för krossen och Roma har nu sett likbleka ut över rätt lång tid. Italienarna har sex raka tävlingsmatcher utan vinst och dessutom är pjäser som Pedro, Veretout, Spinazzola och Kumbulla på skadelistan. Inga duvungar precis. Även om Solskjaer roterar sin trupp något och även fast gästerna har fyra mål tillgodo inför matchen i Rom finns ingen anledning att tvivla på engelsmännen. Upp till 60 procent är det bara banka av tvåan.


3. Hertha Berlin – Freiburg 1

Dags att åter kasta fram den gamla klyschan “motivation slår klass”. Freiburg tar sig till huvudstaden med 1-1 i bagaget från mötet med Hoffenheim häromsistens och gästerna kommer sluta någonstans i mittens rike när vi knyter ihop Bundesliga-säcken. Hertha har haft en tung period med sämre prestationer och ett coronavirus som ställt till med bekymmer för klubben. Både Lukebakio och backen Plattenhardt missade mötet med Mainz nyligen men är nu tillbaka i träning efter tiden i karantän och kan möjligen få speltid redan nu. Berlin spikas trots något hård streckning.


4. Benfica – Porto X

Vi tar oss nu till Primeira Liga i Portugal. Jättemöte i Lissabon då Benfica och Porto stångas om poäng i något som får anses som slaget om andraplatsen. Örnarna från huvudstaden har en fin trend med sig ut till denna kamp. Nio segrar på tio ligaförsök har det blivit sedan mars och framåt. Haris Seferovic gör dessutom en av sina allra bästa säsonger någonsin målmässigt och är i ruggig form. Gästerna vill inte vara mycket sämre och visar upp en liknande trend som Benfica. Vinsterna rullar in på löpande band i ligan och framåt för Drakarna är Mehdi Taremi hetare än en kamin. Mycket svårtippat och för säkerhets skull åker alla tecken med från start.


5. Sporting Farense – Guimarães 1

Guimaraes är inne i en hemsk trend och har haft extrema bekymmer under vårsäsongen när det kommer till spel på resande fot. Vitória har inte vunnit en match på bortabana sedan februari och dessutom är målnollan framåt intakt i fem raka bataljer utanför Estádio D. Afonso Henriques. Perfekt läge därmed för ett Sporting som för tillfället befinner sig under nedflyttningsstrecket och är i behov av trepoängare. Hemmalaget har löst poäng i tre raka matcher och stod dessutom upp bra när lagen möttes i Guimaraes i februari (2-2). Ett motiverat hemmalag vinner.


6. Junior – Fluminense X

Atlético Junior har hamnat i en riktigt tuff grupp i Copa Libertadores där colombianerna ska fajtas mot, förutom Fluminense, även River Plate och Santa Fe (också Colombia). En poäng på de två första matcherna har det blivit för Luis Amaranto Pereas mannar och denna duell blir något av en nyckelmatch om hoppet om topp 2 och därmed slutspel i turneringen ska fortsätta vara realistiskt. Junior har den tidigare landslagsgubben Miguel Borja i fin målmässig form och mellan stolparna hittas superveteranen Sebastián Viera som också har en högerfot av guld. Viera har hittills denna säsong bland annat dunkat in två drömmål på frispark. Fluminense är i riktigt fint slag och det går aldrig att räkna bort topplag från den brasilianska ligan. Trots finfint värde till vänster är det ändå på sin plats att helgardera denna dust.


7. Atlético Nacional – Argentinos Juniors X

Juniorerna från Argentina har fått en drömstart på årets gruppspel. Två raka vinster finns på kontot där både chilenska Católica och Nacional Montevideo från Uruguay besegrats. Nu tar sig argentinarna till neutral matta i Paraguay där colombianskt motstånd väntar. Värdklubben är en riktig bjässe i hemlandet och har drösvis med inhemska titlar. Så sent som 2016 vann dessutom Nacional Copa Libertadores. Formen är däremot något tveksam och laget blev för bara ett par dagar sedan utslagna i det inhemska slutseplet av La Equidad. Bäst att inte lämna något åt slumpen och alla tecken rekommenderas därmed.


8. Deportivo La Guaira – América de Cali 2

I grupp H har båda dessa herrskap halkat efter en aning. La Guaira har precis dragit igång säsongen hemma i Venezuela efter ett längre uppehåll och värdarna har garanterat varit tämligen nöjda då laget lyckats kryssa mot både Cerro Porteno och Atlético-MG inledningsvis. América de Cali fick respass ur det colombianska slutspelet nyligen och har bara mäktat med en vinst på sju raka tävlingsmatcher. Sett till trupperna ska ändå besökarna ha mycket goda chanser att fixa en skalp på bortaplan då de rankas som ett bättre fotbollslag i grund och botten. Till fin procent är det högersidan som går först i denna sista duell.


svenska spel


Spiken! – Manchester United

Roma är på väg utför och släppte in sex bollar borta mot United. Ingenting talar för att romarna ska kunna utmana ett lekfullt bortalag. Tvåan står stadigt ensam.

Skrällen! – Argentinos Juniors

Argentinos Juniors har öppnat gruppspelet storstilat med två raka segrar. På neutral matta mot ett Nacional som inte kommit upp i nivå på slutet finns absolut möjligheter till en skräll.

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel direkt!


108 rader

1. Arsenal – Villarreal 1x
2. Roma – Man United 2
3. Hertha Berlin – Freiburg 1
4. Benfica – Porto 1×2
5. Farense – Guimarães 1
6. Junior – Fluminense 1×2
7. Atl.Nacional – Arg.Juniors 1×2
8. D. La Guaira – Am. de Cali x2


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |