Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 8/6
Topptipset

TIPS: Topptipset 8/6

Publicerat 2021-06-08 09:52

Efter Tysklands asfaltering under måndagskvällen ska deras premiärmotståndare i EM, Frankrike, också spänna musklerna. Les Bleus fajt mot Bulgarien är en av fyra vänskapslandskamper på kupongen. Det sydamerikanska kvalet tar också plats med tre fajter. Först ut är dock en seriematch från Göteborg där GAIS kommer med påfyllt självförtroende. Åttlingen är serverad!

Spelstopp: 17:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. GAIS – Landskrona  1

Ett stenkast från där Blågult laddar inför EM ska det spelas ett randigt möte. En trist period för Grönsvart bröts när August Wängberg, utsedd till lagkapten denna säsong, öppnade målskyttet borta mot Norrby. ÖIS-produkten gör dessutom ett mycket bra jobb där bak vilket betyder att den avstängde backen Malkolm Moënza inte saknas så mycket. Vanligtvis färgstarka BoIS är mer åt det gråa hållet utanför nordvästra Skåne – ingen bortatrea och inga bortamål av Linus Olsson så här långt, och nu ska avstängningar på Filip Olsson och Robin Hofsö hanteras. Ettan är en spikbar chansning!


2. Polen – Island  X

Sex dagar återstår innan Polen ska stångas med Slovakien, och Paulo Sousas manskap har börjat hacka. Trots att halva truppen består av spelare från Serie A och Bundesliga med extremt höga toppar som målmonstret Lewandowski och fantomen Szczesny har Örnarna underpresterat. Märkligt, men likväl ett faktum. Islänningarna har en nordiskt inspirerad trupp med flera spelare från Allsvenskan och Superettan, men det var FC Midtjyllands Mikael Anderson som sänkte Färöarna häromdagen. Faktum är att Vulkanerna trots nederlagen många gånger har kommit undan med hedern i behåll mot nationer som Belgien, England och Danmark. Krysset kan säkerligen norpas av nordborna, men ettan måste häftas på.


3. Ungern – Irland  X

Budapest har varit Ungerns spelplats i en uppladdningskamp, och blir det även i två EM-matcher efter det sista genrepet mot Irland. Marco Rossis manskap har gjort det man förväntat sig av dem, och kanske lite mer. Värdarnas “tyska” spelare gör jobbet vad gäller strutarna med Ádám Szalai (Mainz) och Willi Orbán (Leipzig) som gör de tyngsta målen. Efter Irlands extremt pinsamma 0-1 mot Luxemburg i VM-kvalet insåg Stephen Kenny faran på taket och skakade liv i The Boys in Green. Framtidstron stärktes ytterligare tack vare Spurs tonåring Troy Parrott som med sina två första baljor i den gröna tröjan i matchen mot Andorra nu är ett joker att kasta in. Procenten säger att det blir jämnt så dra tjocka penseldrag direkt.


4. Tjeckien – Albanien  X

2016 spelade Albanien sin första stora turnering någonsin, och albanerna har byggt vidare på succén, i synnerhet i samband med pandemin. Särskilt innevarande år har italienaren Edy Reja präntat in defensiv säkerhet. Detta tillskrivs fem försvarare som hör hemma i Italien med vice-kaptenen Berat Djimsiti i Atalanta som största namn. Spetsmaterialet i Tjeckien är av högre klass, men bakåt finns det frågetecken som är långt ifrån uträtade. Tomáš Vaclík har fått sparsamt med speltid i Sevilla, och framför 32-åringen finns ganska svajiga försvarare som spelar i den mediokra tjeckiska serien. Fler baklängeskassar att vänta här. Alla tecken!


5. Frankrike – Bulgarien  1

Ukrainas Serhiy Sydorchuk kvitterade mot Frankrike i mars, men efter det har Les Bleues hållit tätt som en icke-rundad Maginotlinje. Världsmästarna har en ruggig trupp där den ena storklubben efter den andra finns representerad, och där Kylian Mbappé representerar den lysande framtiden. 2019, 2020 och 2021 har inneburit så mycket som en ynka seger för Bulgarien. Spelarmaterialet är en grå massa utan någon värd att nämna. Streckningen och oddsen, ger en mer än tydlig fingervisnig om att detta är en banketta om något. Singla så det skriker om det.


6. Colombia – Argentina  1

Mot Sydamerikanska kvalet till nästa års VM. Colombia behövde en paus på sex månader för att skaka av sig 1-6 mot Ecuador. Peru avfärdades enkelt av Los Cafeteros tack vare två snabba mål av Portoduon Luis Díaz/Mateus Uribe i andra. Ett komplement till Atalantas radarpar Luis Muriel/Duván Zapata? Argentina kommer med all sannolikhet att gå till VM 2022, och starten Albiceleste haft tyder inte på annat. Ikonen Messi fortsätter att slå in straffar, men de tvåfaldiga världsmästarna har haft lite svårt att näta trots att endast Chile får anses vara ett vettigt motstånd. Colombia har inte torskat mot argentinarna sedan 2016 – 1X i Shakiras hemstad!


7. Paraguay – Brasilien  1

I kvalet har Paraguay mött två av kontinentens världsmästare och gått obesegrade ur bägge kamperna. Nu väntar den tredje mästaren som La Albirroja pressade till straffar i Copa América trots att man spelade en man kort efter en timmas spel. Om lagets stomme (Almirón, Balbuena, Gómez) gör sitt har värdarna goda chanser att fälla jätten från sambans land. Full pott för Selecao hittills, och en trupp som liknar de namnkunniga på 80- och 90-talen. Gästerna saknar dock den flärden som man förknippar med de femfaldiga världsmästarna, och kontinentalturneringen Copa América startar om ett par dagar. Möjlig knall, men given heltäckningsmatta i Asunción!


8. Venezuela – Uruguay  2

Slutligen har vi en kamp som kan ge vinnaren en studs uppåt rent psykologiskt. Venezuela placerade sig allra sist i Sydamerikas förra VM-kval, och det blir förmodligen en liknande placering denna vända. Kapten Tomás Rincón är det enda namnet som känns igen av de icke inbitna vilket inte bådar gott. Uruguay känns betydligt mer spännande och den lilla nationen på 3,5 miljoner invånare vaskar alltid fram spelare av högsta klass. Streckning på under 50 procent betyder att tvåan spikas.


Spiken! – Frankrike

Les Bleues trupp är om något bättre än den som vann VM 2018, och vad kan stoppa fransmännen som gärna revanscherar sig för EM-traumat på hemmaplan 2016? Bulgarien faller allt längre ner och tillhör nästan de svagaste fotbollsnationerna på vår kontinent. Klockren uppladdning för La France som segrar enkelt!

Skrällen! – Paraguay

Lilla Paraguay växer mot de etablerade nationerna och med en liten ansträngning till kan de rödblåvita kanske till och med sänka de arroganta brassarna. Copa América lurar runt hörnet, och Brasilien har råd att sänka garden sett till försprånget “Pentacampeao” har skaffat sig. Kom igen nu, lilla tuvan!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


svenska spel


108 rader

1. GAIS – Landskrona 1
2. Polen – Island 1x
3. Ungern – Irland 1×2
4. Tjeckien – Albanien 1×2
5. Frankrike – Bulgarien 1
6. Colombia – Argentina 1x
7. Paraguay – Brasilien 1×2
8. Venezuela – Uruguay 1


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |