Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 8/7
Topptipset

TIPS: Topptipset 8/7

Publicerat 2021-07-08 13:27

Sverige bistår med halva tipset när bland annat två matcher hämtas från Malmö. Därefter är det nattmackor från USA och Brasilien som gäller. Trevligt värde tornar upp i MLS varifrån två av spikarna hämtas. Vägen ligger öppen mot åtta rätt. Nu gasar vi!

Spelstopp: 18:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. KIF Örebro – Hammarby1

Örebro har haft en bekymmersam start på sommaren. I senaste matchen mot mästerliga Rosengård tog de dock ett stort steg framåt. 17-åringen Cecilía Rán Rúnarsdóttir spikade igen fullständigt i buren och löste 0-0 åt “Kiffarna” som därmed bröt sin tråkiga, förlusttyngda trend. Mot Hammarby blir svårighetsgraden lägre och ny poängchans ska finnas.

Bajen kommer närmast från ett bottennapp mot Vittsjö (0-1) där Janogy och gänget såg ordentligt spaka ut. Till rådande streck är det svårt att backa ett sådant sällskap. Skrällen till vänster jobbas in.


2. Rosengård – Växjö1

Att dessa lag ligger i samma serie är inte klokt. Klasskillnaden är brutal och det speglas med rätta i oddsen. Rosengård toppar tabellen medan Växjö ligger toksist. Hemma i Malmö har skåningarna tagit fem segrar av fem möjliga, och totalt har de knåpat ihop en målskillnad på 23-2 efter elva omgångar.

Växjö har ännu inte vunnit i år och på samma elva matcher har de gjort tre (!) ynka mål – ett facit som inte hör hemma i högstaserien. Klasskillnad var ordet. Etta!


3. IFK Malmö – Torns IF1

IFK Malmö blandar och ger en hel del men inför Skånederbyt mot Lundalaget Torns har klassikerklubben fått folkets förtroende på ett sätt som regeringen bara drömmer om. “Di gule” kommer visserligen till spel med en gansk god trend i Söderettan, men det går inte att blunda varken för förlusten med 0-5 mot det numer Freddy Adu-lösa Österlen i cupen den siste juni eller matchen mot Skövde därefter.

Två lag som Torns IF avfärdat utan större problem den här säsongen. Gästerna har potential och med Sulaiman som spets kan det ringa lite närsom. Ettan garderas hela vägen.


4. Eskilstuna City – Mjölby1

Nykomlingsmöte när Eskilstuna får besök av Mjölby i Division 2 Södra Götaland. Gästerna har fått kämpa för att acklimatisera sig men poäng mot bland annat tabelltvåan Nyköping visar att de hör hemma på denna nivå. Det gör Eskilstuna också, men laget har haft större bekymmer än väntat hittills.

Fem torsk efter sju omgångar är klart fler än vad som förväntades på förhand och frågan är om de kan bygga vidare på 3-2-vinsten mot Motala från senast eller om de faller tillbaka. Ettan är ett osäkert kort som garderas.


5. NY Red Bulls – Philadelphia1

New York Red Bulls är starka i storstaden och hemma på Red Bull-arenan är tjurarna svåra att ta vid hornen. På fem fajter finns fyra vinster noterade på det det egna gräset. Philadelphia har liknande tendenser, hemma bäst men borta sådär. På främmande mark har de inte plöjt ned många poäng och på senare tid har de ostat sig ordentligt.

Man får titta tillbaka en bit in i maj för att hitta något bättre än enpoängare i kappsäcken och känslan är att de tröskar hem utan poäng ännu en gång. Fin etta till sympatisk streck.


6. Nashville – Atlanta United1

Gabriel Heinze och hans Atlanta United åker till countrymeckat Nashville i dåligt slag. Spelet flyter inte alls och efter segern i premiären har de bara tagit en enda viktoria. Skadan på Emerson Hyndman har sårat laget som helhet och utan mittfältsmotorn skapar de knappt någonting alls. De tre senaste matcherna har lämnats mållösa.

Nashville SC gör det betydligt bättre. På egen matta har de glömt hur det känns att förlora och efter 1-0 mot Philadelphia hotar de på allvar i toppen. Bra etta i Tennessee.


7. Chapecoense – Corinthians2

Série A och Arena Condá står för nästa möte. Ett ovisst sådant. Storklubben Corinthians, som tränas av Barcelonas sympatiske gamla vänsterspringare Sylvinho, har en skaplig trupp till sitt förfogande. Spetsen är dock inte den bästa och trots att namn som Luan och Jô sticker ut så har laget svårt att omsätta sina chanser i mål.

Sju fullträffar på nio matcher är inte tillräckligt och det har lett till hela fem kryss. Chapecoense har inlett skakigt men är inte oävet på hemmaplan med duktige Perotti på topp. Favorittvåan garderas hela vägen.


8. Remo – Vila Nova1

Topptipset stannar i Brasilien, men en trappa ner där det hela avslutas i Série B. Där blir bottenlaget Remo underskattat. På Estádio Olímpico do Pará är värdlaget svårslagna och faktum är att Remo-målvakten Vinícius har hållit nollan i tre av fyra matcher här.

En tuff nöt för Vila Nova som gått mållösa från fem av sina sex senaste matcher och som kan bli omsprungna av Remo vid förlust. Tvåan lockar inte alls till dessa priser, 1X spelas.


svenska spel


Spiken! – Rosengård

Det kanske är bättre för Växjö att bara stanna i Småland och lämna walk over. Stor klasskillnad råder och detta kan mycket väl dra iväg. Solklar spik.

Skrällen! – KIF Örebro

Tar man poäng av oslagbara Rosengård finns såklart kapacitet att göra det även mot Hammarby. Örebro blir underskattat på det egna gräset där de mycket väl kan ställa till med en skräll. Ettan ska med!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


108 rader

1. KIF Örebro – Hammarby 1×2
2. Rosengård – Växjö 1
3. IFK Malmö – Torns IF 1×2
4. Eskilstuna City – Mjölby 1x
5. NY Red Bulls – Philadelphia 1
6. Nashville – Atlanta United 1
7. Chapecoense – Corinthians 1×2
8. Remo – Vila Nova 1x


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |