Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 9/7
Topptipset

TIPS: Topptipset 9/7

Publicerat 2021-07-09 11:50

Fredagstrippen både inleds och avslutas i Brasilien. Däremellan ska Sverige, Irland, Island och USA alla besökas. Mindre ligor på tapeten alltså och då blir värdet så gott som alltid fint. Inget undantag här när vi jagar storkovan!

Spelstopp: 18:44

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Colombia – Peru1

I den brasilianska huvudstaden ska Colombia och Peru försöka få en positiv spinn på att ha förlorat sina respektive semifinaler i Copa America. Colombia höll jämna steg med Argentina i semin, och till slut var det strafflotteriet som fällde Los Cafeteros.

Yerri Mina missade en elvametare efter att ha slängt käft med Leo Messi, men de gulklädda är fortfarande ett stabilt lag som vuxit i takt med matcherna. Brasilien dominerade mötet mot Peru, och nederlaget var välförtjänt. Truppen är ett par nivåer under Colombias. Stark etta.


2. FC Trollhättan – Vänersborgs IFX

Ett besök i filmstaden Trollhättan och Ettan Södra. Värdarna torskade på Ruddalens konstgräs när ex-ängeln Karl Bohm sänkte västgötarna. Skytteligaledaren Yoann Fellrath gick mållös för andra kampen i rad vilket bådar illa inför matchen i matchen mot Vänersborgs Engjell Ramadani.

Gästernas striker ligger en balja bakom värdarnas skyttekung om man räknar bort straffmål, och kan bli tungan på vågen i detta derby i Västergötland där bägge kombattanterna har varsin spelare avstängd. Skrällen rensar supergott, men inga tecken får utelämnas i Trollhättan!


3. Finn Harps – Waterford1

Bottenskiktet i irländska Premier Division kan komma att skiktas ordentligt om Finn Harps tar alla pinnarna på fredagen. The Harps har ett något tyngre lag med nordirländaren Adam Foley som stora stjärna.

Waterford är trevligast att möta som hemmalag då The Blues släpper in mål som inga andra. Framåt får inte gästerna mycket gjort, och då kan tecken sparas genom att spika den 60-procentiga ettan utan ångest.


4. St. Patrick’s – Derry City2

Derry har börjat komma igång, och det i synnerhet på bortaarenorna. Målskyttet är uppdelat på en rad spelare, men Will Patching är nog den spelare som imponerat mest den senaste tiden genom att ofta bära offensiven på sina axlar.

Ronan Coughlan i St. Patrick’s håller fanan högt, men med avbräck i den avstängda duon Lee Desmond/Ian Bermingham får hemmalaget verkligen se upp. Understreckningen på Derry lockar fram en trevlig tvåa som emellertid måste garderas helt.


5. Fylkir – Kópavogur1

Isländsk bottenfajt på Würth völlurinn där spåkulan säger hemmalaget. Fylkir har precis som sina motståndare varit mycket ojämna, men som tur är för värdarna är Bermuda-födda Djair Parfitt-Williams en garanti framåt med sina fem baljor på nio fajter.

Gästande Kópavogur är nästjumbo i serien och har svårt att få med sig poäng, men målen går det ingen nöd på vilket ofta gör kamperna jämna. Plusstatistik för Fylkir de senaste åren gör att 1X i Reykjavik är rationellt.


6. Cincinnati – Columbus1

Över till USA och Major League Soccer. FC Cincinnatis Álvaro Barreal, med meriter från Argentinas U20-landslag, har fixat flera poäng åt Orange and Blue som just nu upplever en formtopp.

Det omvända gäller Columbus Crew som förvisso fick med sig en pinne mot serieledarna New England, dock har The Crew en bra bit kvar till toppformen. Gyasi Zardes gör det bra, men den amerikanske landslagsmannen finns inte med här då han ska spela Guldcupen med USA. 1X är ett klokt val.


7. Londrina – Guarani2

Söderut till Brasilien igen, men denna gång för Série B. Londrina harvar nere i botten, men har i alla fall den så viktiga hemmafördelen att falla tillbaka på. Dessutom har ”Hajarna” ett par intressanta spelare, exempelvis Tárik som med sina mål kan blåsa nytt liv i de blåvita.

Guarani har inte segrat utanför sin hemmabana på ett bra tag, men även här finns en spelare som kan lösa biffen; den offensiva mittfältaren Régis ligger tvåa i skytteligan vilket i en målsnål liga som denna säger mycket. Liten övervikt för besökarna, men här målas det på med breda penseldrag direkt.


8. Vasco da Gama – Sampaio Correa1

Säcken knyts ihop på K-märkta Estádio São Januário i vad som ser ut att bli en komfortabel hemmaseger. Värdarna får tillbaka de tidigare avstängda spelarna Juninho och Bruno Gomes och har häng på topp 4-placeringarna.

Formen talar för Sampaio, men som nästan alltid i Brasilien maskeras detta av ett större antal hemmakamper. Dudu och Ciel krymper utanför Castelao, och med en understreckad rensaretta drar vi till med hammaren innan butiken stängs!


svenska spel


Spiken! – Finn Harps

The Harps har nätat i sju raka kamper, och även om poängskörden varit lite skral har den totalt sett varit mycket bättre än Waterfords. Värdarna sågar av gästerna med en ack så viktigt och tung trea. Ljuv hemmamusik alltså!

Skrällen! – Vänersborg

Vänersborg har lätt för att måla, och det kommer att behövas i västderbyt i “Trollywood”. Hemmalaget har sett medvinden bli motvind som kan komma att tillta ytterligare vid nederlag. Framåt, VIF!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |