Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset Onsdag 31/8
Topptipset

TIPS: Topptipset Onsdag 31/8

Publicerat 2022-08-28 22:45

England står återigen i fokus när denna midweek-kupong ska avgöras. Fyra matcher från Premier League och lika många från The Championship är vad som erbjuds under tisdagskvällen och med tanke på att finns två riktiga storfavoriter kan det behövas gå upp i insats per rad för att få upp utdelningen. Å andra sidan kan det räcka att Newcastle gör på Anfield vad dem gjorde hemma mot Manchester City nyligen. Var sitter dina garderingar?

Spelstopp: 20:29 onsdag 31 augusti


# järnspets-kooperativa spel Topptipset 1 X 2
1 Liverpool – Newcastle 1 X
2 Arsenal – Aston Villa 1
3 Bournemouth – Wolves 2
4 West Ham – Tottenham 1 X 2
5 Blackpool – Blackburn 1 X 2
6 Bristol City – Huddersfield 1 X 2
7 Coventry – Preston 1 X
8 Stoke – Swansea 1

svenska spel

stryktipset spelkollVi och SvenskaSpel uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen. Till Spelkollen

 

Match i fokus: West Ham – Tottenham

London-derby är vad som väntar oss på Olympic Stadium när ett West Ham som nu öppnat säsongen både poäng- och målmässigt i Premier League välkomnar Tottenham med fin offensiv spets. En intressant match på förhand både sett till lagens högstanivå och sina säsongsambitioner, men också med tanke på lagens tidigare inbördes möten de senaste åren.

Laget som spelat hemma har nämligen segrat i de fyra senaste matcherna lagen emellan. Båda lagen har dessutom hittat nätet i fyra av de fem senaste vilka också genererat minst tre mål gjorda totalt sett. Med tanke på Tottenhams spets och att The Hammers har lite momentum, läge för en ny målrik tillställning?


Skrällpotential: Huddersfield

Nu tappade visserligen Huddersfield 2-0 till 2-2 senast mot West Brom, vilket hindrade dem att ta andra raka hemmasegern, men nästjumbon har ändå anledning att känna viss optimism. Resultaten inledningsvis har inte varit tillfredsställande men det har heller inte varit så pass illa som dem antyder.

Mot ett poröst Bristol City som hade stora problem med Blackpool senast, ett Blackpool som likt Huddersfield också spelar väldigt direkt och gärna via omställningar. Sett till Bristols ojämna fjolår och den fina start dem fått nu är det bara en tidsfråga innan det blir förlust igen. Det är exempelvis bara fyra omgångar sedan dem föll hemma mot nykomlingen Sunderland så säkra går dem inte!


Omgångens säkra: Arsenal

Trots underläge gick Arsenal återigen av planen med samtliga tre poäng på kontot. Deras hundraprocentiga facit är således intakt vilket såklart gjort sitt för att höja förväntningarna när Arsenal för en gångs skull kommit helt rätt in i säsongen. Självförtroendet är högt och moralen likaså vilket är en direkt följd av att deras lägstanivå höjts avsevärt – och att dem alltid är med i matchen om segern oavsett.

På motsvarande sida finns Aston Villa vars manager Steven Gerrard ser ut att börja hänga löst inom kort, om han inte redan gör det. Spelet fortsätter att vara knackigt och resultaten uteblir vilket alltid ökar risken för varje match som går och då inte minst för en manager med så pass kort erfarenhet.


svenska spel


Utvalt system – 108 rader

1. Liverpool – Newcastle1X

Efter att Liverpool fått så gott som maximal utdelning i en riktig urladdning senast, om än mot nykomlingen Bournemouth, är det givetvis omöjligt att plocka bort ettan här. Av samma anledning känns det också något slösaktigt att gardera upp, särskilt om Newcastle kommer till start utan Callum Wilson och Bruno Guimaraes även här. The Magpies hade verkligen marginalerna med sig senast men lyckades ju väl mot Man City – så för utdelningens skull gör krysset sällskap.

2. Arsenal – Aston Villa1

Trots en på pappret nog så duglig trupp och backning under transferfönstret får inte Steven Gerrard till det med Aston Villa. Om det beror på honom, hans sätt han vill spela eller spelarna är svårt att veta i nuläget men klart är i alla fall att förändringar måste till i något led. Annars ser det bra dystert ut framöver då The Villains snabbt kan dras in i bottenstriden. Något ett formstarkt Arsenal såklart kommer utnyttja till max!

3. Bournemouth – Wolves2

Det var en omgång att glömma för båda lagen helgen som var men av olika anledningar. Wolves hade inte domarna på sin sida mot Newcastle men såg återigen allt bättre ut och med Raúl Jimenez tillbaka är det väl bara en tidsfråga innan både mål och segrar kommer. Troligen redan här mot ett tunt Bournemouth kort på självförtroende efter ett par riktigt tuffa matcher där dem i ärlighetens namn inte haft en chans. Bra värde således på Wolves!

4. West Ham – Tottenham1X2

Derbydags i London och det brukar sannerligen leva upp till förväntningarna. West Hams svala start på säsongen gör Tottenham till favoriter men räkna inte bort hemmafördelen eller det faktum att Tottenham bortanför sin uppenbara offensiva spets släpper till en del chanser. Så var fallet senast mot Nottingham och som bekant också mot Chelsea medan Wolves gjorde saker och ting svårt för dem. Något att sikta på också för West Ham?

5. Blackpool – Blackburn1X2

Det är sannerligen inte lätt att plocka ut en given favorit av dessa två. Blackburn verkar ha kommit ner på jorden igen efter ’smekmånaden’ under nye Jon Dahl Tomasson som inte ser ut att få behålla bäste målskytten från ifjol Ben Brereton Diaz. Ett osäkert kort med andra ord och det går onekligen också att säga om Blackpool som varit rena berg-och-dalbanan de två senaste omgångarna. Alla tecken är således ett måste här.

6. Bristol City – Huddersfield1X2

Nigel Pearson lär vara besviken över att hans Bristol missade chansen att ta tredje raka segern då dem återigen, som så många gånger ifjol, släppte in ett sent kvitteringsmål. Nytt poängtapp där mot en motståndare som dem haft problem med tidigare i form av Sunderland innebär att den här matchen ska vägas in med försiktighet. Huddersfield är också ett lag som spelar direkt och när matcherna duggar tätt är inte Bristol laget som har för vana att alltid prestera på topp. Fint läge för skräll!

7.  Coventry – Preston1X

Det där med att vinna matcher är uppenbarligen inte det lättaste för vare sig Coventry eller Preston. Dem verkar dock ha olika anledningar till varför det bara blivit en seger mellan sig på nio omgångar och det går verkligen att se detta med delad pott och att dem tar ut varann. Coventry kommer dock spela sin första hemmamatch här vilket inte ska underskattas. Samtidigt kommer väl Preston få utdelning framåt till slut varpå utgångskrysset bör få sällskap av samtliga tecken om plånboken tillåter.

8. Stoke – Swansea1

Stabil seger i bagaget och ny-manager-effekt på ingång. Stoke har satt sig själva i en riktigt bra sits vad gäller att studsa igång säsongen på allvar då den hittills varit ett underbetyg sett till vad som finns att tillgå i truppen. Mot ett Swansea som återigen inledde matchen riktigt svagt senast mot Middlesbrough, och som släppt in flest mål av alla i The Championship, finns det mycket som talar för att Alex Neil får inleda sejouren i Stoke med tre poäng.


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |