Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset Onsdag 7/9
Topptipset

TIPS: Topptipset Onsdag 7/9

Publicerat 2022-09-05 23:15

Ett par veckor in på säsongen betyder också att gruppspelen till de stora europeiska cuperna inleds. Således är det tre riktigt fina kuponger att välja mellan denna midweek där tisdagens extrapengar och torsdagens lägre rankade lag väljs bort till förmån för onsdagens runda – som ser ut att kunna bjuda på riktigt fina skrällchanser. Med sex eller sju rätt som standard den senaste tiden tar vi nu sikte på full pott. Du hänger väl på?

Spelstopp: 20:29 onsdag 7 september


# järnspets-kooperativa spel Topptipset 1 X 2
1 Napoli – Liverpool 1 X 2
2 Inter – Bayern München 2
3 Tottenham – Marseille 1
4 Barcelona – Viktoria Plzen 1
5 Atlético Madrid – Porto X 2
6 Club Brügge – Bayer Leverkusen 1 2
7 Atlético Mineiro – RB Bragantino 1 X 2
8 New York City FC – FC Cincinnati 1 X 2

svenska spel

stryktipset spelkollVi och SvenskaSpel uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen. Till Spelkollen

 

Match i fokus: Napoli – Liverpool

Säsongen är förvisso fortfarande ung men som dessa två lag har överrumplat försäsongstipsen. Napoli spåddes få det tufft efter att flera av lagets bärande spelare fått lämna medan Liverpool sågs med goda chanser att öppna säsongen med så gott som perfekt facit. Något som såklart är långt ifrån sanningen en dryg månad in på säsongen.

Napoli har gått från klarhet till klarhet när dem tystat många kritiker och Luciano Spalletti ska ha en stor eloge för sättet han byggt om det här laget, som alltså är obesegrat såhär långt. Liverpool å andra sidan har visat att dem har en bit kvar till sin toppnivå då det blandas och ges lite väl friskt, tveklöst fortfarande påverkat av skador på exempelvis Thiago och Virgil Van Dijks formdipp. Hyperintressant drabbing således i Neapel!


Skrällpotential: Club Brügge

Offensiva och bolltrygga Club Brügge må ha tappat Charles de Keatelaare till Milan och får klara sig utan skadade Noa Lang här, men det finns trots det ingen anledning för dem att inte tro på seger här. Med sin hemmafördel och det faktum att gästande Leverkusen inlett säsongen uruselt har dem alla chanser att öppna Champions League-hösten på allra bästa sätt.

Leverkusen må ha större namn att slänga in i startelvan men om det är något Brügge visat de senaste åren i Europa är det knappast något som stör dem. Gästerna har utöver fem förluster på sina sex inledande matcher redan åkt på ett förnedrande uttåg ur DFB Pokal och kan mycket väl se sig själva hamna i ett tidigt underläge här – något dem får svårt att ta sig ur. Fin skrällchans!


Omgångens säkra: Bayern München

Trots två raka poängtapp i ligan ser Bayern München ändå otroligt starka ut, och är mer eller mindre ostoppbara när dem väl får upp farten. Sadio Mané har visat att Bayern inte behöver sakna Robert Lewandowski och när det väl vankas spel i Europa brukar den tyska giganten verkligen bjuda upp.

Då Bayern är obesegrade i 29 av sina 31 senaste matcher kommer detta bli en riktigt svår nöt att knäcka för Inter, inte minst då det redan spelats två matcher mot bättre motstånd utan att I Nerazzurri imponerat. Derby mot Milan senast är ett typexempel på att Inter kanske får lite för mycket förtroende medan också Lazio utnyttjade deras svagheter väldigt väl. Blir en munsbit för detta Bayern?


svenska spel


Utvalt system – 108 rader

1. Napoli – Liverpool1X2

Det är inte bara det faktum att lagens nuvarande form gör gällande att Napoli har klart bättre chanser här än vad man först trodde när grupperna lottades. Liverpool föll här senast lagen möttes i detta sammanhang och hemma i Neapel brukar också I Partenopei leverera. Nye Khvicha Kvaratskhelia har fått en flygande start i de ljusblå medan Victor Osimhen blir en rejäl utmaning för gästernas försvar.

2. Inter – Bayern München2

Förlusterna mot Milan och Lazio, där det blev tre insläppta vardera, är oroväckande sett till vad som väntar Inter här. Med alla de offensiva alternativ och det rörelseinriktade anfallsspel som Julian Nagelsmann vill spela med sitt Bayern riskerar detta att vara över redan vid halvtid. På pappret har Inter såklart chansen men i praktiken lär skillnaden bli väl så synlig…

3. Tottenham – Marseille1

Sett till den fina start Marseille fått i ligan vore det vid en första anblick klokt att klicka i en kryssgardering här, men sett till att gästerna saknar offensiva alternativ är det svårt att se dem hämta upp ett underläge som allra troligen kommer komma. Dimitri Payets småskador, försäljningen av Arkadiusz Milik och Alexis Sanchez’s avstängning rör till det vilket samtidigt öppnar dörren på vid gavel för Spurs – så länge Harry Kane och Co får in bollen det vill säga.

4. Barcelona – Viktoria Plzen1

Om dödens grupp behövde ett ansikte ligger troligen Viktoria Plzen bra till för att fronta det. Inter, Bayern München och Barcelona kommer såklart inte generera någonting på sex matcher och så som Barcelona ser ut när dem väl fått in första målet lär ingen pardon ges hemma i Katalonien. Robert Lewandowski jagar nya målrekord i Champions League och bredvid honom finns det många fler som vill bidra och ta chansen, så ett par måls marginal lär det alltjämt bli här.

5. Atlético Madrid – PortoX2

Det har inte direkt varit någon spikrak inledning för Atlético Madrid som fortsätter att se lovande ut på pappret men inte riktigt får till helheten. Det kan räcka ändå likt ifjol när lagen möttes i gruppspelet där Atléti, tvärtemot matchbilden, tråcklade sig vidare i sista omgången mot just Porto. Men med tunga defensiva bortfall i form av Jan Oblak och ordinarie mittbackspar är dörren öppen för revansch för gästerna till riktigt fint värde!

6. Club Brügge – Bayer Leverkusen12

Det är inte bara Atléti som har svårt att få summan av delarna att passa ihop i helhetsbilden. Även Leverkusen har det kämpigt om än betydligt värre och på Jan Breydel-Stadion går dem knappast säkra. Brügge har momentum och kommer kunna dra nytta av det än mer om första målet går deras väg varpå uppförsbacken blir jobbig för Leverkusen – som dock har kvalitet som ska kunna göra skillnad. Öppen match att vänta?

7.  Atletico Mineiro – RB Bragantino1X2

De regerande mästarna Atletico Mineiro med storstjärnan Hulk i spetsen har inte riktigt haft samma spets och hunger den här säsongen som den föregående. Dem ligger dock alltjämt inom räckhåll till toppduon om än lite för långt serieledande Palmeiras möjligen, men topp-5 och en plats i Copa Libertadores är ändå högst troligt med 13 omgångar återstående. Men med lite för många kryss hittills och lagens tidigare inbördes möten i åtanke lämnas ingenting åt slumpen här.

8. New York City FC – FC Cincinnati1X2

Riskminimering är också huvudspåret i MLS där favoriten New York tar sig an Cincinnati. Fjolårets titelhållare har dock haft en blandad säsong hittills och formmässigt just nu lämnas en hel del att önska. Eller vad sägs om hemmaförluster mot bottengängen Charlotte och DC United med ett par måls marginal? Något gästerna, som alltid är ett hot framåt, bör kunna utnyttja. Fint värde således från höger och alla tecken är en möjlighet!


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |