Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Toppfotboll från Europa ger en vass tioling!
Speltips

SPELTIPS: Toppfotboll från Europa ger en vass tioling!

Publicerat 2022-01-21 12:34

Helgen är här och det innebär att toppligorna runt om i Europa rullar vidare. Vi tar ut en en kupong med fem matcher och precis som helgen innan är det två speltips per match som presenteras och dessa sätter vi ihop till en tioling som ni bör ta rygg på hos Bet365 där oddsen är vassa! Helgens kupong hämtas från England, Frankrike, Spanien och sist men inte minst dubbla bidrag från Italien.

Nu kör vi!



HELGENS TIPSRAD bet365
Everton – Aston Villa 22/1 13:30
Aston Villa eller oavgjort (dubbelchans) 1.40
Över 8 hörnor totalt (3-vägs) 1.28
Brest – Lille 22/1 17:00
Lille eller oavgjort (dubbelchans) 1.33
Över 7 hörnor totalt (3-vägs) 1.33
Inter – Venezia 22/1 18:00
Inter halvtid / Inter fulltid 1.44
Över 8 hörnor totalt (3-vägs) 1.33
Real Sociedad – Getafe 23/1 18:30
Real Sociedad vinner matchen 1.66
Över 6 hörnor totalt (3-vägs) 1.28
Milan – Juventus 23/1 20:45
Milan eller oavgjort (dubbelchans) 1.44
Över 7 hörnor totalt (3-vägs) 1.25
Totalt odds 23.84
Vinstchans vid 100 kr insats 2 384,46 kr
Odds från bet365

Premier League (England)

Everton – Aston Villa
Spelplats: Goodison Park, Liverpool. Avspark lördag 22 januari 13:30.

Först ut tittar vi till vad som komma skall på Goodison Park i Liverpool. Everton gästas av Aston Villa och här är vår melodi att gästerna bör ses med bäst chans till de tre poäng lagen tävlar om.

Everton har förlorat tre av deras fyra senaste ligamatcher. Senast gästade de Norwich på bortagräs och där blev det något överraskande noll poäng genom en 2-1-förlust. Till mötet med Aston Villa är de såklart sugna på trendbrott, men hemmalaget imponerar inte.

Aston Villa gästar Goodison Park med en 2-2-match mot Man United i närminnet. Där låg de under med 2-0 på hemmaplan, men kom tillbaka och räddade en poäng. Coutinho som hämtats tillbaka till Premier League stod för kvitteringsmålet och han är helt klart en tänkbar matchvinnare för Villa denna gång.

X2 är taget och det är även över 8 hörnor (3-vägs) då vi tror på en sevärd match mellan två segersugna lag.

SPELTIPS
Aston Villa-vinst eller oavgjort – Odds: 1.40
Över 8 hörnor (3-vägs) – Odds: 1.28

Odds från bet365

Ligue 1 (Frankrike)

Brest – Lille
Spelplats: Stade Francis-Le Blé, Brest. Avspark lördag 22 januari 17:00.

Frankrike står näst på tur och här ser vi fram emot vad som erbjuds på Stade Francis-Le Blé i Brest där Lille gästar. Gästerna är regerande mästare, men har den här säsongen inte kommit upp i samma nivå som i fjol.

Faktum är att bortalaget inte är bättre än tabellåtta just nu och detta med 32 poäng inspelade på 21 ligamatcher. Lille har förvisso bara tre poäng upp till fjärdeplatsen och upp till trean Marseille har de bara fem poäng, men de har inte råd att lämna matcher som denna poänglösa.

Brest är på en 13’e plats i tabellen och har skrapat ihop 25 poäng på 21 matcher med ett utfall på sex vinster, sju oavgjorda och åtta förluster. På hemmagräs har Brest tre vinster, tre oavgjorda och fyra förluster.

Nu ställs de mot ett Lille som jagar närkontakt med topplagen och det lär syna i resultatet!

SPELTIPS
Lille-vinst eller oavgjort – Odds: 1.33
Över 7 hörnor (3-vägs) – Odds: 1.33

Odds från bet365

Serie A (Italien)

Inter – Venezia
Spelplats: Giuseppe Meazza-stadion, Milano. Avspark lördag 22 januari 18:00.

Serie A är näst på tur och här stannar vi till i Milano där Inter ska ställas mot Venezia hemma på Giuseppe Meazza-stadion. Hemmalaget är av förståeliga skäl storfavoriter och vi tror att de har vad som krävs för att bärga en ny stabil trepoängare.

Venezia som gästar Milano under lördagskvällen gör det som ett lag för bottenstrid. Gästerna har samlat ihop 18 poäng i ligan på 21 matcher och hittills har de fixat fyra vinster, sex kryss samt elva förluster och allt detta med en total målskillnad på 19-38.

Som bortalag har de tio matcher genomförda och på dessa har de fixat nio poäng med 6-17 i målskillnad.

Inter är Italiens bästa lag just nu. Hemmalaget har 50 poäng på 21 matcher och toppar ligan med två poäng före Milan, men då också med en match mindre spelad. Som hemmalag har Inter 26 poäng på tio matcher och här noteras de för finfina 27-7 i målskillnad.

Vi tror att Inter håller den klass som ett blivande mästarlag gör vid den här tiden på säsongen och att de ”kör över” motståndarna genom att leda i halvtid samt stå som segrare efter full tid är taget utan att tveka det minsta!

SPELTIPS
Inter leder i halvtid + Inter vinner matchen – Odds: 1.44
Över 8 hörnor (3-vägs) – Odds: 1.33

Odds från bet365

La Liga (Spanien)

Real Sociedad – Getafe
Spelplats: Reale Arena, San Sebastian. Avspark söndag 23 januari 18:30.

La Liga är näst sist ut och här ser vi fram emot mötet i San Sebastian där Alexander Isak och hans Real Sociedad tar emot Getafe hemma på Reale Arena. Formen på hemmalaget är bra och om Real Sociedad ska vara med i racet om en Champions League-plats till nästa säsong är Getafe på hemmagräs ett motstånd man bör klara av.

Getafe kommer till Reale Arena med tre vinster på deras fyra senaste ligamatcher. Alla tre är vunna på hemmagräs dock och senast de agerade bortalag så gjorde dem det genom att gästa Sevilla och då förlorade de med 1-0. Gästerna har hittills inte en enda seger som bortalag och då har de hunnit med tio försök.

Real Sociedad hör till topplagen och på hemmagräs tappar de sällan några poäng. Vi tror att hemmalaget har vad som krävs för en ny trepoängare och fyndar i rak etta till klart spelbart odds.

 

SPELTIPS
Real Sociedad vinner matchen – Odds: 1.66
Över 6 hörnor (3-vägs) – Odds: 1.28

Odds från bet365

Serie A (Italien)

AC Milan – Juventus
Spelplats: San Siro, Milano. Avspark söndag 23 januari 21:00.

Sist ut är toppmötet från Milano och detta på San Siro där AC Milan ställs mot Juventus i en riktig nagelbitare. Milano-laget är just nu tabelltvåa och har två poäng upp till serieledande Inter, men då har serieledarna också en match mindre spelad.

Juventus som agerar bortalag har spelat in 41 poäng på 22 matcher och är just nu sju poäng bakom Milan och det vill säga nio bakom serieledande Inter. ”Juve” har inte riktigt kommit upp i den nivå som man förväntat sig och med nuvarande tabellplacering är de inte ens ett Champions League-lag nästa säsong.

Milan går en tuff kamp med tvillingklubben Inter och att de lämnar den här matchen poänglösa på hemmaplan ser vi inte komma. Juventus fixade tre poäng här i fjol genom en 3-1-seger, men den här säsongen är Milan vassa och nu är de med i en titelfight som de inte vill ge upp ännu.

1X på San Siro ihop med många hörnor är taget!

SPELTIPS
AC Milan-vinst eller oavgjort – Odds: 1.44
Över 7 hörnor (3-vägs) – Odds: 1.25

Odds från bet365


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Speltips

Publicerat 2022-02-23 17:03

SPELTIPS: Gasen i botten i Glasgow

Rangers har något överraskande en seger inför returen mot Borussia Dortmund och detta med två mål dessutom. Dortmund är väl medvetna om vad som gäller och här lär det bli …

Speltips

Publicerat 2022-02-23 14:46

SPELTIPS: Målrikt även i returen!

RB Leipzig ställs mot Real Sociedad på bortagräs i returen i Europa League. Med oss från rond ett på tysk mark har vi ett 2-2-resultat på Red Bull Arena och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |