Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 23/4
Välj liga

TIPS: Topptipset 23/4

Publicerat 2021-04-23 15:12

Helgen inleds på bästa sätt med ett Topptips som består av matcher från åtta olika länder. Här får allt från Arsenal – Everton till Hudiksvall – Gefle plats. Spikar hittas faktiskt i båda da fajterna. Åtta rätt är inte alls någon omöjlighet, detta är vägen dit.

Spelstopp: 18:44

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp direkt!


svenska spel


1. Arsenal – Everton | 1

Carlo Ancelotti kunde frustrerat se på när Harry Kane nätade gånger två på Goodison Park efter grova försvarsmissar i 2-2-mötet med ”Spurs”. ”The Toffees” har dock fortsatt incitament att vinna efter att de främsta utmanarna i Europacupjakten gått bet i sina respektive matcher. Everton känns tyvärr väldigt kalla för stunden och stod även för en miserabel insats mot Brighton häromveckan. ”The Gunners” förtjänade mer mot Fulham men fick vänta tills den sista sparken innan det förlösande kvitteringsmålet till sist passerade Areola. Dessförinnan kom Artetas mannar från storsegrar mot såväl Sheffield United som Slavia Prag. Vindarna har inte vänt, men den har åtminstone mojnat för ett ögonblick, och värdarna går för tre nya poäng. Spika!


2. Reims – Marseille | 1

Säsongen har varit kaotisk i sydfrankrike men på slutet har ”I’OM” börjat hittat rätt. Fyra raka hemmasegrar imponerar även om trepoängare på resande fot varit desto mer lätträknade. Inte sedan i början av december har gästerna segrat utanför Provence. Reims huserar i Ligue 1:s mittenskikt och det kommer sannerligen inte sprutas Champagne i hjärtat av vinodlingarna när säsongen är över. Formen är dock på uppåtgående och värdarna kan stoltsera med nio raka matcher utan förlust. På hemmamark har såväl Lyon som Nice fått vända hem utan tre poäng. Så blir även fallet för Marseille och här finns goda skäl att plocka bort favoriten helt.


3. Augsburg – Köln | 2

Bottenmöte i Bundesliga där Köln befinner sig under strecket och situationen är förstås akut. Oturen har grinat gästerna i ansiktet den här säsongen och även om det inte ser bra ut tabellmässigt har prestationerna trots det varit hyggliga. Oväntad vinst mot Leipzig senast det begav sig ger hopp om nytt kontrakt, även om en seger här är ett måste. Augsburg är också indragna i nedflyttningsstriden men har ännu viss marginal ned till strecket. Tre raka förlustmatcher och noll gjorda mål imponerar dock knappast. Ettan ser ut att bli överstreckad här vilket öppnar för en spännande spiktvåa!


4. Willem II – RKC Waalwijk | 1

Ångestladdat möte i Eredivisie mellan två lag som trendar svagt. Hemmalaget fick rejält med pisk i bortamötet med Heracles häromsistens medan RKC fick bekänna färg när laget gästade Amsterdam och Ajax. Värdarna är illa ute och är i stort behov av tre poäng medan gästerna snarare kan ägna sig åt bevakning för att sno med sig en poäng hem till Waalwijk. Hemmalaget är strået vassare och rättmätigt favoritskap vilar på axlarna hos trikolorfärgade Willem II som bör kunna reda ut detta. 1X utgör ett solitt lås.


5. Genclerbirligi – Rizespor | 1

Värdarna sliter i Süper Lig:s yttersta botten och säsongen har inte alls blivit som tänkt. Den turkiska ligan är dock fortsatt jämn och än finns chansen att reda upp i röran. Fyra raka utan kaka och det är onekligen hög tid att lossa mustangen om det ska bli spel i högstaligan efter sommaren. Gästerna har börjat klättra i tabellen efter två raka segrar och kan plötsligt titta nedåt i tabellen med vetskap om att det ska krävas mycket om laget återigen dras in i en nedflyttningsstrid. Hemmalaget ska vara favoriter hemma i Ankara men här blir det både hänglås och kodbricka. Helgardera!


6. Shamrock Rovers – Bohemians | 2

Derby i Dublin mellan förra säsongens segrare och första förlorare. Värdarna har länge varit en dominant i irländsk fotboll och går in med stort favoritskap till mötet med sin lokalrival. Truppläget är dock inte lika vasst som ifjol även om säsongen har inletts storstilat med fyra segrar och två kryss. Desto tuffare start för Bohemians som halkat efter topplagen efter förluster mot både toppkonkurrenterna St. Patrick’s Athletic och Sligo Rovers. Kvalitetsskillnaden lagen emellan är dock betydligt mindre än det avstånd som byggts upp i tabellen och hemmalagets favoritskap blir väl stort. Ettan är högst sannolik men alla tecken åker med i jakten på en rejäl kupongrensare!


7. Real Zaragoza – Sporting Gijón | X

Sporting Gijón har gått som tåget den här säsongen men har plötsligt spårat ur på slutrakan. Tre raka förluster och playoff-platsen är allt annat än given. Hemmalaget har rest sig efter en svag säsong och har viss distans till nedflyttningsstrecket. Förvisso förlust mot Girona men dessförinnan gick hemmalaget obesegrade i fem raka matcher. Bortalaget är på en annan nivå och till sitt förfogande finns seriens skyttekung i Uros Djurdjevic med 21 fullträffar. Zaragoza ska dock inte underskattas på hemmagräs och varningens finger utfärdas för Juan Ignacio Martínez mannar. Helgardera!


8. Hudiksvalls Förenade FF – Gefle | 2

Bottenmöte i Ettan Norra där Hudiksvall inlett kylskåpsvalt med tre raka förluster. Värdarna tog till sist steget från division 2 efter serieseger och tidigare kvalmissar gjorde avancemanget särskilt upplyftande. Nykomlingarna lär dock få det rejält svettigt om laget ska undgå en returbiljett ned till fjärdedivisionen. Gefle knep en sjundeplats föregående säsong och har förstås ambitioner om att åtminstone upprepa den bedriften, men säsongsinledningen har varit högst medioker efter hemmaförluster mot såväl IFK Luleå som Dalkurd. Gästerna har dock ett högre kunnande och bör kunna resa sig redan under fredagens möte i Hälsingland. Trolig tvåa!


Spiken! – Arsenal

Oberäkneliga Arsenal har rest sig ur askan efter fadäsen i hemmamötet med Slavia Prag och uppläxningen hemma mot Liverpool. Ett formsvagt och på nedåtgående Everton kommer få det tufft på Emirates.

Skrällen! – Shamrock Rovers

Kupongens största favorit har förvisso segrat i fyra av lagets sex inledande ligamatcher, men här stundar ett tufft möte med fjolårets tvåa i huvudstaden och i ett derby kan allt som bekant hända.

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel idag!


svenska spel


108 rader

1. Arsenal – Everton 1
2. Reims – Marseille 1x
3. Augsburg – Köln 2
4. Willem II – RKC 1x
5. Genclerbirligi – Rizespor 1×2
6. Shamrock – Bohemians 1×2
7. Zaragoza – Sp.Gijón 1×2
8. Hudik. FF – Gefle 2


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |