Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 9/6
Topptipset

TIPS: Topptipset 9/6

Publicerat 2021-06-09 13:57

Det är fullt fokus på Division 2 under onsdagen då sju av åtta matcher hämtas därifrån. Bland annat ska vi titta till häftiga derbyn från Örnsköldsvik och Luleå. Innan de svenska fajterna tar plats ska dock Portugals genrep inför EM 2021 analyseras. Där kan Ronaldo och company mycket väl åka på problem. Vi kör!

Spelstopp: 18:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Portugal – Israel  2

Med Ronaldo, Jota och Félix på topp mot Spanien häromsistens kunde vi kanske förväntat oss mer. 0-0-mötet i Madrid var på det hela taget en rätt avslagen historia. Israelerna får inte spela mästerskapsfotboll i sommar men nationen har nyligen varit i Podgorica för möte med Montenegro och där gjorde de himmelsblå en smått strålande andra halvlek. 3-1-segern grundlades genom två djupledslöpningar med perfekt leverans av Zahavi och Solomon och avslutades med ett fullkomligt magiskt 3-1-mål på stopptid via en bomb av Kinda. Större sensationer har skett än att Israel ska kunna knäppa Portugal på näsan i en träningsfajt. Hela och jobba skrälltvåa i Lissabon!


2. Räppe GoIF – IFK Berga  1

IFK Berga rasade ur Division 1 i fjol efter en bedrövlig säsong. Lagets två sista bortamatcher slutade med 2-10 och 0-6 i baken. Nystart för Kamratförening nu och laget började med att vinna med 2-0 i sin premiär mot Balkan. Frilägesutvisningen i andra halvlek på en Balkan-spelare hjälpte dock till i jakten på mål vilket också kom. Räppe löste även de en 2-0-vinst i första matchen för säsongen mot Syrianska. Sett över tid är Goifarna väldigt stabila hemmavid och ska ha god chans att nypa både en och tre poäng här. Alla tecken smakar bäst.


3. Motala – Karlslund  1

Motala inledde sin sejour i tvåan med att nypa en skalp borta mot Tyresö med 2-0. Duktige Almin Masic satte 1-0 tidigt och därefter var det egentligen inget snack. Karlslund rasade också ur Ettan i fjol och örebroarna startade på sämsta tänkbara sätt nu. 1-3 mot Syrianska FC var inget direkt styrkebesked och som rutten fisk till moset blev också Konrad Gustafsson utvisad och missar därmed denna dust. Ettan ser spikmässigt smaskig ut och kan bekymmerslöst singlas upp till åtminstone 45 procent.


4. Skiljebo – Enköping  2

Skiljebo är lillebror i Västerås men har genom åren haft sina stunder i rampljuset. 2007 huserade SSK i Division 1 och slog bland annat Östersunds FK på bortaplan. Sedan tiden i Ettan har nu värdarna lirat Division 2-fotboll i 13 säsonger i rad. Årets upplaga av den norra Svealands-serien började inget vidare för de gulsvarta. 1-5 i baken mot poplaget Karlberg var knappast den premiär som Patrik Dandanell och hans mannar hoppats på. Enköping står dagen till ära som motståndare. Ett ESK-lag som startade med att lösa 2-1 mot Sandvikens AIK och har fina toppar i laget som Linus Zetterström framåt. X2 känns på det hela taget som en solid lösning i gurkstaden.


5. Stockholm Internazionale – Enskede  1

För tredje säsongen i rad och med ny tränare i Rebaz Hassan ska FCS försöka ta nya steg mot målsättningen Division 1. Truppen i stort är spännande. I seriepremiären kunde värdklubben besegra Gamla Upsala på bortabana med 2-1. Gaete Moggia och Vera Garcia firade stora triumfer på mittfältet och på det hela taget känns laget stabilt, trots att bara en match spelats. Enskede löste enkelt 3-0 mot Kungsängen där bland annat två debutanter i 16-årige Eddie Karlsson och 18-årige Mattias Nyberg fick speltid. Här blir däremot gästerna favoriter av tipparna trots att spelbolagen tänker något helt annat om matchen. Ettan kan mycket väl stanna i krokarna runt 40-50 procent och då har vi en brutalt vacker värdespik i sikte.


6. BK Astrio – Eskilsminne  2

Vi förflyttar oss till Halmstad där BK Astrio håller till. Hemmalaget inledde med att spela en svängig match mot Torslanda som till slut blev förlust med 3-4. En spelmässigt ganska jämn batalj med vissa frågetecken kring BKA:s defensiva spel. Ska värdarna ha någon som helst chans mot Eskilsminne är det ett hundraprocentigt försvarsspel som kommer krävas. Besökarna från Helsingborg föll ur Söderettan i fjol men har fortsatt ett lag som är riktigt bra. 2-2-matchen mot Frölunda speglade inte riktigt matchen där målkungen Emil Åberg (straffmål senast) och company borde tryckt in åtminstone en strut till. Tvåan streckas förmånligt och då är det inget snack om saken. Spika skåningarna!


7. Gottne IF – Friska Viljor  X

Gottne IF klev ut som rätt stora favoriter borta mot Umeå Akademi men kunde inte bära favoritskapet hela vägen till seger (0-0). Nu får GIF en ny utmaning. Friska Viljor startade seriespelet med att kryssa borta mot Storfors i Piteå. Viljorna spelar med ett genomgående ungt lag och har ett par fina toppar i bland annat stabile Emil Lundquist i kassen samt Elias Cederblad längre fram i banan. Elias 2-2-mål andades klass rakt igenom mot SAIK. En jämn match att vänta nu med lite fördel gästerna. X2 blir bra.


8. Bergnäset – Notviken  X

Vi rullar i mål med matchen Bergnäset – Notviken från Luleå. Båda lagen torskade sina respektive premiärer och för hemmalaget och tillika nykomlingen från Division 3 blev Boden en aning för svåra. Tilläggas bör att Boden är tippade i topp av den här serien så någon härdsmälta var det inte tal om. Notasherrarna fick se IFK Östersund resa hem till Jämtland med en uddamålsvinst. Surt för Lazarevs mannar som överlag stod upp väl. Mycket ovisst stadsderby nu där alla tecken knappast är dumt att få med från start. 1X2.


Spiken! – Eskilsminne

Helsingborgarna skramlade ihop hela 35 poäng i fjol men föll ändå ur Söderettan. Laget är något försvagat men håller ändå hög Division 2-klass. Något som Astrio nu ska få känna på. Tvåan står stadigt i Halmstad.

Skrällen! – Israel

Israel rullade gång på gång upp Montenegro i landskampen häromsistens. Portugal är såklart en tuffare opponent men när det troligen kommer roteras en del i hemmalägret finns en liten chans för Zahavi och gänget att överraska.

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


svenska spel


108 rader

1. Portugal – Israel 1×2
2. Räppe – IFK Berga 1×2
3. Motala – Karlslund 1
4. Skiljebo – Enköping x2
5. Sthlm Inter. – Enskede 1
6. Astrio – Eskilsminne 2
7. Gottne – Friska Viljor x2
8. Bergnäset – Notviken 1×2


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |