Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Tottenham kommer inte att behålla Bale
Premier League

Tottenham kommer inte att behålla Bale

Publicerat 2021-02-13 18:20

Gareth Bale har under säsongen varit utlånad till Tottenham. Spurs ska dock inte ha några planer på att behålla honom, enligt Defensa Central.

Den 31-årige anfallaren kom till Tottenham med förhoppningar om mer speltid än vad han fick i Real Madrid förra säsongen. Bale har dock haft svårt att hitta formen i sin nygamla klubb och inte fått tränaren José Mourinhos förtroende.

Såhär långt har det bara blivit två matcher från start i Premier League samt två inhopp, men sex matcher från start i Champions League. Samtidigt ska Mourinho ha sagt till Real Madrids president Florentino Pérez att han är ”trött” på Bale.

Gareth Bale har tillhört Real Madrid sedan 2013 då han gick till Los Blancos från Tottenham. Totalt har han gjort 251 matcher och 105 mål i Real-tröjan. Med laget har han bland annat vunnit två La Liga-titlar och fyra Champions League-titlar.

Gareth Bales kontrakt med Real Madrid går ut 30 juni 2022.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |