Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Tottenham ser gärna att Bale stannar i klubben
Premier League

Tottenham ser gärna att Bale stannar i klubben

Publicerat 2021-01-07 21:12

Walesaren har inte gjort det avtryck i Premier League som Londonklubben hade hoppats på. Dock ser Spurs gärna att Bale stannar kvar till nästa säsong.

Den 31-årige anfallaren kom på lån från Real Madrid i somras efter skralt med speltid i det spanska laget under förra säsongen. I Tottenham har det dock knappast blivit bättre.

En del skadeproblem har gjort att det bara blivit en match från start i Premier League hittills. Dock säger källor att Bale har bidragit till att förbättra stämningen i laget samtidigt som tränare José Mourinho gillar honom, enligt Eurosport.

Tottenhams lånekontrakt med Bale går ut i sommar. Dock hoppas Real Madrid att Spurs väljer att behålla anfallaren permanent. På så sätt skulle den spanska klubben kunna sänka sina lönekostnader och därmed bana väg för en värvning av Kylian Mbappé.

Men, det mesta tyder på att Tottenham föredrar att förlänga det nuvarande lånet av Gareth Bale.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |