Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Tottenham vill förlänga med Kane
Välj liga

Tottenham vill förlänga med Kane

Publicerat 2021-01-03 19:48

Tottenham har inlett förhandlingar om en förlängning av kontraktet med sin anfallsstjärna. Detta trots att Harry Kanes kontrakt inte går ut förrän 2024. 

Så sent som 2018 skrev den engelska landslagsstjärnan på för ytterligare sex år med Tottenham. Nu är klubbens ordförande Daniel Levy angelägen om att behålla Kane i Spurs, då det finns intresse från andra klubbar, enligt Independent.

Manchester City har länge sett Harry Kane som en möjlig efterträdare till Sergio Agüero. Klubben ska enligt uppgifter överväga ett bud under sommaren. Även PSG ska vara intresserade av Tottenham-stjärnan, framför allt om Kylian Mbappé lämnar Paris för Real Madrid.

Dock är det näst intill osannolikt att Harry Kane skulle lämna Tottenham, så länge klubben finns med i toppen av Premier League. Dessutom ska Kane ha en bra relation med Spurs-tränarem José Mourinho.

När Kane skriver på ett nytt avtal med Tottenham tros han också höja sin lön, som för närvarande ligger på 200 000 pund i veckan.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |