Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Tränaren ganska säker: ”De Bruyne stannar”
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Tränaren ganska säker: ”De Bruyne stannar”

Publicerat 2021-01-06 20:43

Manchester City vill förlänga med Kevin De Bruyne. Och man har erbjudit spelaren ett lågt förslag – vilket irriterat honom, enligt The Athletic. Pep Guardiola har sagt sitt.
– Jag är ganska säker på att han stannar, säger tränaren till Sky Sports.

Kevin De Bruyne, 29, anses som en av Manchester Citys viktigaste spelare och sitter på ett avtal fram till sommaren 2023. Nu vill man förlänga belgarens tid i klubben.

Enligt The Athletic har han man presenterat ett förslag till den offensive mittfältaren, som ansetts vara alldeles för lågt. Det ska ha irriterat honom.

Anledningen till det ”dåliga” erbjudandet? City vill spara för att kunna köpa Lionel Messi.

Nu har tränaren Pep Guardiola uttalat sig om De Bruynes situation.

– Jag är ganska säker på att han stannar, men samtidigt måste vi respektera processen, säger Guardiola till Sky Sports och fortsätter:

– Jag vet inte vad som händer, eftersom jag inte har pratat med Txiki (Begiristain, klubbens sportchef), men han vet vad vi tycker om honom. Inte endast som fotbollsspelare, men också som person, hur viktig han är för vår klubb. Men jag är inte orolig.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |