Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Trippier och Aarons på Manchester-klubbens radar
Premier League
Foto: Wikimedia Commons - soccer.ru

Trippier och Aarons på Manchester-klubbens radar

Publicerat 2021-01-28 16:48

Manchester United jagar förstärkningar.
Nu har man två spelare i sikte.
Kieran Trippier och Max Aarons är på storklubbens rekryteringsradar, rapporterar Forbes.

Den engelska giganten Manchester United har vaknat till på riktigt den här säsongen. Storlaget parkerar på andraplats i Premier League och har häng på lokalrivalen som ligger etta.

Ole Gunnar Solskjaer, lagets tränare, har hyllats på sistone, och nu vill norrmannen förstärka sin trupp inför kommande kamp om den åtråvärda ligatiteln.

Det har tidigare rapporterats att United haft ögonen på två spelare, ena från Atlético Madrid och andra från Norwich City. Nu uppger Forbes att man fortsatt är intresserade av de förstnämndas Kieran Trippier, 30, och de senares Max Aarons, 21. Ytterbackarna ska finnas på rekryteringsradarn.

30-årige Trippier har tidigare representerat både Burnley och Tottenham i den engelska högstadivisionen och är rutinerad. Aarons är yngre och förutspås en ljus framtid.

Manchester United ställs mot Arsenal på lördag, 18:00


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |