Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Tuchel: ”Inget beslut har tagits om Girouds framtid”
Premier League

Tuchel: ”Inget beslut har tagits om Girouds framtid”

Publicerat 2021-02-20 16:39

Den franske anfallarens kontrakt går ut 30 juni. Än så länge pågår dock inga diskussioner om huruvida han kommer att stanna i Chelsea, enligt lagets tränare Thomas Tuchel.

– Inga beslut har tagits, för att det är för tidigt att ta de besluten, för tidigt på säsongen. Jag har inte tillräckligt med tid för att ta de här besluten eftersom jag började för tre veckor sedan, säger i Tuchel i en intervju med Goal.

Giroud ryktades före nyår vara på väg bort från Chelsea. Men, efter att han hittat tillbaka in i startelvan beslutade han sig för att stanna i London-klubben.

Fransmannen kopplades bland annat ihop med Juventus, som hade Giroud högt upp på önskelistan. De italienska giganterna kan mycket väl återigen försöka säkra Girouds signatur när hans kontrakt med Chelsea går ut i sommar.

Olivier Giroud gick till Chelsea 2017 efter sex säsonger i ärkerivalen Arsenal. Totalt har han gjort 109 matcher och 38 mål i Chelsea-tröjan.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |