Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Två storklubbar intresserade av Napolis anfallare
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Två storklubbar intresserade av Napolis anfallare

Publicerat 2020-12-18 17:43

Kontraktet löper ut till sommaren. Men Arkadiusz Milik kan lämna innan dess. Napoli ska vilja sälja anfallaren i januari – och man har satt en prislapp, enligt Goal.

Arkadiusz Milik, 26, har ofta haft en del skadeproblem i Napoli. Men anfallaren har trots allt mäktat med att göra 48 mål på 122 matcher.

Polacken sitter på ett kontrakt som sträcker sig till kommande sommar. Enligt Goal.com vill Napoli göra sig av med honom redan i januari, för att kunna få någon form av ekonomisk ersättning. Neapel-klubben har satt en lägsta prislapp på 15 miljoner euro för spelaren. Enligt rapporterna ska Atletico Madrid och Juventus vara intresserade av hans tjänster.

Milik ville lämna klubben redan i oktober.

– Napoli ville förlänga mitt kontrakt för ytterligare fem år och gav mig två val: skriv på eller lämna, sade 26-åringen till SportoweFakty.

– Jag bestämde mig för att prova något annat. Det är rätt tid att prova en ny utmaning.

Tidigare har det ryktats om en flytt till Roma och Tottenham.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |